Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja Keyra o co Ci chodzi z Ciap?
-
pamiętam a grasz dalej ?
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja' 'Dziękuje Ciap za aktywnosc w temacie bede musial stworzyc rekord aktywistki i Ciebie tam umiescic:)
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja Dawać Panowie i Panie bo temat pusty;p
-
2 duże starcia w krotkim czasie..nie tracisz formy Przy takich osiagach zawsze beda podejrzenia poszczegolnych osob o nieuczciwe zachowanie.. Duzo w tej grze osiagasz i duzo potrafisz dzialaj dalej bo sukces niesie hejterow a hejterzy daja zabawe:) Pokonanemu? coz nowego konta ;p Tylko oddaj wpierw GSy:)
-
Rekordy Uni68
PostCytat od m fox: „Bo najprzystojniejszym graczem jestem ja , a największe poczucie humoru ma Janczar Rekord nie będzie wpisany bo nie da się go pobić.” Aktualizacja. Co do rekordów za anty SD itd uwazam ze powinny byc uznawane
-
Rekordy Uni68
Postok jutro nad tym powalcze . Dzieki za opine Grafika poprawiona mam nadzieje że teraz sie spodoba.
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja CZy kolorystyka z Wydobycia dobowego i Budynki na planecie wam odpowiada??
-
Rekordy Uni68
Postogarne temat jak najszybciej poki co przebudowa:D
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja Co do rekordów wzorowałem sie także na rekordach ogame.pl Co do kolorów wyśrodkowania itd też nad tym myślę jak bedę miał chwilkę popracuje nad tym
-
Rekordy Uni68
PostFloty zaaktualizowane . Selene masz racje Ciap wygralas
-
Rekordy Uni68
PostI wlasnie o tym mowie rekord jest z uni 68 tutaj zostal ustanowiony ja jestem za tym by zostal Ciap Twoje zdanie tez biore pod uwage a co na to reszta ??
-
Rekordy Uni68
PostCo do rekordu w plazmach skoro byøo tyle plazm i jest na to dowód i jest to z uni 68 to dlaczego rekord do skasowania skoro zostaø ustanowiony? Temat dla mnie jak i kolegi powyzej do dyskusji wgronie graczy uni 68. Co do rekordow uni 68 z archiwum tak przegladalem go na podstawie tego archiwum jak i archiwum rekordow uni 67 i 1 zostaly rekordy dodane problemem jest to ze duza ilosc graczy z tamtych rekordow juz nie gra. zefir dziekuje za kolejny wpis poki co jestes aktywista numer 1:D Przejrze d…
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja reszty. Co do czytelnosci wezme to pod uwage. Wszystko w swoim czasie licze na wyrozumialosc. Wpisujcie swoje rekordy bo dużo pozycji jest wolnych. Sojusze zostana dodane jak i ich statystyki.
-
Rekordy Uni68
Postaktualizacja budynków, budynków sumarycznie , badañ zefir poprawilem moje bledy ,dziekuje za wpis licze na wiecej. W miare mozliwosci czasowych bede na biezaco aktualizowac wszystko
-
Rekordy Uni68
PostDobra sugestia w najbliższym czasie zajmę się tym
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja dla Badań
-
okolo 9k panckow po moim locie na akte i zamuleniu;p a reszta ludzi??
-
Rekordy Uni68
PostCZyli w sumie mógłbym zaczepić o temat z archiwum uni 68 od Włosia?
-
Rekordy Uni68
PostRekordy uni 68 Witam. Temat rekordy uni 68 jest dla mnie kontynuacją tematu z uni 43.W temacie zasady są proste. Podajecie swoje rekordy ja je notuje. Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam do wspólnej zabawy!! Wydobycie dobowe * Metal=32.475.024 Dagusia * Kryształ=8.421.504 Dagusia * Deuter=7.962.446 Dagusia * Łącznie=48.858.974 Dagusia Budynki na planecie * Kopalnia Metalu=44 Lodz * Kopalnia Kryształu=38 Duch * Ekstraktor Deuteru=42 szczwany lisek * Elektrownia Słoneczna=40 Maraton * Elek…