Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 671.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ciap, jest co wyswietlać: infuza.com/pl/ogame.pl/Universe10/Players/8177 sojusz Pestycyd ma przyrost w badaniach jako całość 19.600 (tak pisze w środkowej tabelce), ale kto konkretnie coś rozwinął, tego z dolnej tabelki się już nie dowiesz, bo się nie wyświetla ostatnia kolumna, a suwaka do przesunięcia widoku też nie ma...

• długie jednowyrazowe nicki graczy nie pozwalają wyświetlić się przyrostom badań w tabelce statystyk sojuszu na dole w karcie gracza przykład: infuza.com/pl/ogame.pl/Universe10/Players/8177 infuza.com/pl/ogame.pl/Universe22/Players/2892 infuza.com/pl/ogame.pl/Universe8/Players/17960 problem nie występuje w przypadku, nazw wieloczłonowych (następuje zawijanie wierszy na spacjach odzielających wyrazy)

• infuza.com/pl/ogame.pl/Universe10/Players/6820 "Pozycje" są niepotrzebnie mnożone razy 10. Jest: Kod źródłowy (2 linie) a powinno być: Kod źródłowy (2 linie) To samo dla Sojuszu, też pozycje są mnożone razy 10

• Najwięcej punktów badań - 5.655.087 - zefir[uni10]

• Pietrzass, nie umarł, zawsze możesz liczyć na mój wpis Po prostu różnica wartości bunkra pomiędzy Warlord'em a Esek'iem jest tak duża, że czas, aby ją pokonać, zwłaszcza mając do dyspozycji jedynie stocznię na 10 lvl, musi być długi żeby nie było spamu daję garść danych odnośnie pozostałych bunkrów z uni 10 Centrino Centrino - uni 10 - 6.225.462 pkt Wyrzutnia rakiet : 2.218.332 Lekkie działo laserowe : 12.000 Ciężkie działo laserowe : 12.436 Działo gaussa : 436 Działo jonowe : 118.316 Wyrzutnia …

• podbijam rekord w górę: Najwięcej punktów badań - 5.392.943 - zefir[uni10] następna akutalizacja za 15 dni...

• AntiGameReborn

zefir - - Porozmawiajmy o OGame

Antigame -> Główne -> Widok ogólny -> Pokazuj rozszerzone informacje o surowcach -> zmienić na "na dole" i odświerzyć Podgląd

• AntiGameReborn

zefir - - Porozmawiajmy o OGame

To ja zapytam, czy planowane jest dodanie do wyświetlania w raportach szpiegowskich ilości MT i DT potrzebnych podczas rabunku w walce honorowej (zabiera się 75% zamiast 50) Tak na szybko rozwiązuję to u siebie mnożąc podaną przez Antigame liczbę transporterów przez 1,5 , a dla drugiej fali mnożę przez 0,375 (trzecia fala zwykle nie jest już konieczna ) (czyli jeżeli widzę że ma lecieć 1000 mt, to posyłam 1000 * 1,5 = 1500 w pierwszej fali oraz 1000*0,375 = 375 transów w drugiej fali) Nie wiem j…

• to ja się zgłoszę, zanim mnie w swoim poście wyprzedzi mfox Punkty badań - 5.183.228 - zefir[uni10] fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d9465c47aca2b54a.html

• wydaje mi się, że teraz ograniczenie zostało podniesione do 9999 jednostek na raz (przynajmniej takie coś mi się kołacze w pamięci z zeszłego roku, gdy wrzucałem do budowy naraz 50k wr i zdaje się, że musiałem to wtedy dzielić na 5 x 9999 + 5 sztuk) natomiast stocznia, nawet maksymalnie przyśpieszona nanitami, nie da rady przerobić więcej jak 86400 działek/statków dziennie, czyli 1 szt na sekundę...

• Budynki na planecie: Laboratorium badawcze: 19 - zefir [uni10] - screen Budynki na planecie sumarycznie: Laboratorium badawcze: 200 - zefir [uni10] (2 x 19 lvl + 9 x 18 lvl) Badania: Suma poziomów laboratoriów w MSBN: 200 - zefir [uni10] linku do unijnych nie będzie - jakiś niedobry mod przyszedł i temat zamnkął , a prowadzący bezskutecznie próbuje znaleźć kogoś, żeby mu go znowu otworzył: Prośba do Modka/Admina

• kolejny rekord na konto Polski Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych - 10 - zefir [uni10]

• wyrównany rekord światowy: Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych - 10 - zefir [uni10] link do rekordów uni10 teraz na kolejce rozbudowa labków

• pozwolę sobie zgłosić Gwiazda Śmierci: 2.050 Patriota [Uni10] Patriota [PESTYCYD] vs. yo8001 [RMN] - 810 %, gs

• ciap, przy Astrofizyce na 19 lvl możesz dopisać: (Standard) EDIT: Budynki na planecie sumarycznie Laboratorium badawcze: 168 - zefir [Uni10] (18 + 6x17 + 3x16 lvl) Badania Suma poziomów laboratoriów w MSBN: 168 zefir [Uni10] (18 + 6x17 + 3x16 lvl) i teraz 2 miesiące czekania na MSBN na 10, żeby podpiąć labki z jedenastej koloni...

• niech pomyślę... 19 lvl impulsa - 500 kk metalu, 1 kkk kryształu - około 10 miesięcy oczekiwania aż się wybada 11 lvl nanitów - 1 kkk metalu, 500 kk kryształu jakby nie patrzeć półtora miliarda surówki piechotą nie chodzi i jeszcze pytanie, czy to się kumuluje? czy można być jednocześnie aktywistą/złomiarzem w zwycięskiej drużynie? dostać i budynek i badanie gratis? 3 milardy surki za miesiąc harówki ? ręce opadają

• ok, w wersji 1.0.7 podwójne kliknięcie działa jak powinno dla wszystkich budynków i badań edytuj linka w pierwszym poście, bo wyświetla się poprawny - ten do 1.0.7 - ale po kliknęciu w niego otwiera się okno do pobrania starej wersji 1.0.5

• Cytat od AnunnakinGiant: „hmm ad1. tu właśnie mam problem bo u mnie działa ok (możesz sprawdzić jeszcze raz ? 2x click MUSI otwierać danego taba u dołu).” wybacz - mój błąd - rzeczywiście wczoraj klikałem dwukrotnie, ale dziś mi to zupełnie wyleciało z głowy i zwyczajnie próbowałem przełączać się pojedyńczym kliknięciem - dlatego nie działało... gratuluję pomysłu i wykonania - coraz ładniej to zaczyna wyglądać EDIT - jednak coś chyba nadal nie tak większość działa na dwukrotnym kliknięciu, ale n…

• 1. Popsuło się automatycznie wybieranie zakładki po wybraniu pozycji z lewego menu - trzeba jej ręcznie szukać na dole 2. Technokrata skraca czas budowy budynków a nie powinien 3. Fabryka nanitów skraca budowę budynków stawianych na księżycu (a tam jej wybudować nie można, więc nie powinna być brana pod uwagę)

• 1. dzięki msbn mam labki na 162 lvl - program pozwala wpisać max 99 lvl 2. nie ma opcji, żeby podawał czas badania z uwględnieniem technokraty (o 25% skrócony czas) 3. można sprawdzać budnynki na planetach, ale budynków na księżycu (stacji, falangi itd) już nie