Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 671.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Starrk racja, ale 80kk tak od razu do wydania pewnie by nie miała W opisanym przeze mnie pomyśle nie chodzi o to, aby w ogóle uniemożliwić graczom takie przenosiny, ale aby maksymalnie ograniczyć ten proceder. Jeżeli ktoś raz na powiedzmy pół roku ruszy jedną swoją planetę w ten sposób, to chyba wielkiej różnicy reszcie graczy to nie zrobi...
-
Jeżeli już miało by coś mieszane przy opcjach przenosin i takie coś miało by być udostępnione w grze, to aby nie zaburzyć balansu, to trzeba by to jakoś sztucznie ograniczyć. Element losowy o nikłej szansie na trafienie to jedna z dróg. Innym sposobem na to jest zrobienie całej sprawy obrzydliwie drogiej, aby tylko nieliczni zapaleńcy się na to porywali. Koszt 360k antymaterii za przeniesienie powinien być tylko początkiem. Wg mnie można by rozważyć opłatę za pola. Na 15 pozycji można znaleźć pl…
-
Na bunkier alkohola trafiłem skanem w niedzielę, chwilkę po tym, jak wydałem niemal wszystkie posiadane surowce na kolejne badanie. Zaczęło się gorączkowe zbieranie środków, potrzebnych do budowy rakiet, zakończone ostatecznie wczoraj złożeniem przeze mnie w ofierze 500 bombowców. Kontrolny skan ze środy pokazał, że alkohol dowiózł tam 25kk deuteru, a dzisiejszy, zrobiony tuż przed atakiem, że ilość zgromadzonego tam paliwa podskoczyła o kolejne 15kk. W efekcie udało mi się uzyskać całkiem przyj…
-
* Technologia Jonowa=23 zefir * Technologia Nadprzestrzenna=20 zefir *Sumarycznie: 295 badania zefir
-
#82 Po raz trzeci spotykamy się z obrońcą w dziale ST. Wygląda na to, że jego osobista "zmora" - jak określił mnie po drugim ST - znowu go dopadła Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro, Vassago oraz wszystkich członków United. Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 33.000 Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 3.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca paler …
-
Cytat od DarthMario.: „nie musiałeś w sumie do 0 rakietowac nie wiem czy to Twoja cała flota bojowa. ” Dofarmy osłaniało 5x po 100 krążków. Mam jeszcze 7k CM, ale one nic by nie wniosły do ataku I to by było w zasadzie na tyle Cytat od JTR: „Tak z ciekawości, nie miewasz nigdy odwetu za rakietowanie? ” Dawno temu zauważyłem zależność, że szansa na akcję odwetową jest odwrotnie proporcjonalna do ilości rakiet, jakie użyję w danym ataku. Więc im większy bunkier pada, tym rzadziej coś takiego się z…
-
Cytat od 19dawid45: „zefir co trzeba Tobie było zrobić byś tyle rakiet w jednego gościa wystrzelił? ” Wystarczyło, że zostawił w bunkrze więcej surowców, niż warte były rakiety do jego zniszczenia. Wielokrotnie już powtarzałem, że ilość rakiet, które trzeba wystrzelić nie ma znaczenia - jeżeli z ataku wychodzi zysk, to warto się za coś takiego brać Do tej akcji specjalnie podniosłem o oczko w górę silos rakietowy z 11 na 12 poziom, co pozwoliło mi strzelać paczkami po 60 rakiet. Aby wystrzelić t…
-
* Największa akcja rakietowa Solo: zefir [UNITED] vs. Kyn [FUTURE] 24 975 rakiet
-
To chyba trzeci lub czwarty raz, jak Kyn traci swój bunker z mojej ręki. Poprzednio, ale na o wiele mniejszą skalę, było to zdaje się 3 lata temu. Przez ten czas obrońca trzymał się twardo wypracowanej taktyki skutecznego zniechęcania mnie do kolejnych odwiedzin. Niestety dla niego, od czasu x5 zmienił swoje zachowanie, co okazało się błędem, który kosztował go stawiane latami zasieki. Mam nadzieję, że Kyn podejmie decyzję, aby grać dalej i kolejny jego bunkier będzie jeszcze większy Pozdrowieni…
-
Zgodnie ze złożoną na PW obietnicą, aktualizuję bunkry na księżycach. Teraz podpadają już na speed x5. Aktualizacja - księżyc: zefir - uni 68 - 2.630.000 pkt.(23.02.2018) Wyrzutnia rakiet : 200.000 Lekkie działo laserowe : 200.000 Ciężkie działo laserowe : 10.000 Działo Gaussa : 10.000 Działo jonowe : 10.000 Wyrzutnia plazmy : 10.000 Druga kuleczka: zefir - uni 68 - 1.454.150 pkt.(23.02.2018) Wyrzutnia rakiet : 13.000 Lekkie działo laserowe : 685.500 Ciężkie działo laserowe : 1.110 Działo Gaussa…
-
#80 Poranna porcja skanów zaowocowała poniższym starciem. Obrońcy życzę szybkiej odbudowy transporterów. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro, Vassago oraz wszystkich członków United. Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca andy1 [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 11.1…
-
To ST to niemal idealna kalka z mojego poprzedniego ataku na mnicha, które stoczyliśmy niespełna miesiąc temu. Nie zmienił sposobu fs'a i nadal zdarzało mu się go nie odbierać. A że jak wiele razy wcześniej falanga pokazała, że jego transportery lecące z misją stacjonuj wylądują za 2 godziny, to postanowiłem dziś spróbować odebrać je za niego, mając nadzieję, że akurat będzie to jeden z tych dni, gdy mnich będzie nieobecny. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro, Vassago oraz wszystkich członków…
-
#78 Zwykły lot na BFS. Ponieważ cześć mojej floty była zaangażowana w inną akcję, atak był składany i łatany na szybko z tego, co mi zostało. Obrońcy życzę szybkiej odbudowy. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro, Vassago oraz wszystkich członków United. Dnia 28-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 38.000 Krążownik 8.599 Okręt wojenny 4.519 Pancernik 1.689 _______________________________…
-
To moje trzecie podejście to mnicha, a drugie, o którym on wie Początkowo miało to być niszczenie zasieków rakietami, ale ostatecznie, gdy byłem na to gotowy, to wywiózł surowce z bunkra. Kilka dni później nie odebrał fs'a, lądującego na innej jego kolonii, z niewielką obroną. Niestety pojawił się na koncie, zanim moje ataki doleciały. Tym razem postanowiłem zaryzykować i spróbować odebrać jego fs, lecący z misją stacjonuj po raz kolejny na tą kolonię bez bunkra. Wyszło na to, że miałem farta. P…
-
#76 Obrońca miał olbrzymiego pecha. Nieszczęśliwym dla niego zbiegiem okoliczności, skanując sobie idlaków do nocnego farmingu, przechodząc przez kolejne układy trafiłem na aktywność wywołaną jego powracającą flotą. Kolejnym niesprzyjającym dla niego faktem było to, że dosłownie 4 minuty wcześniej posłałem floty na fs i bez problemu mogłem je zawrócić. Trzecim przysłowiowym gwoździem był teleport, któremu do ostygnięcia brakowało tylko 6 minut. W ten sposób udało mi się bardzo szybko wystartować…
-
dziob [3 X] & dziadzia komornik [3 X] & DemoN [3 X] & bart_r [3 X] vs. posokowiec [K27plus] 1618.47%
zefir - - Starcia U68
PostAgresorom gratulacje - obserwowałem wszystkie wloty na fali, więc byłem na bieżąco Niestety, jak liczyłem w Raksimie zaraz po tym, jak obrońca stał się idlakiem, do zwrotu kosztów 40 tysięcy rakiet, potrzebnych do usunięcia tych wszystkich działek, zabrakło tam 130 milionów metalu, więc rakietowanie z mojej strony niestety nie wchodziło w grę. Chyba trzeba będzie zacząć inwestować w gwiazdki Agresorom kolejnych równie zyskownych wlotów, a obrońcy (jak już się znów pokaże w grze) zyczę zgromadzen…