Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 671.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#97 Flotka wyskanowana wczesnym rankiem, niestety bez surowców. Obrońcy standardowo życzenia szybkiej odbudowy. Dnia 02-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400.000 Okręt wojenny 8.000 _________________________________________ Obrońca John Casey ________________________________________________ Mały transporter 42 Lekki myśliwiec 59.473 Ciężki myśliwiec 95 Krążownik 375 Okręt wojenny 706 Re…
-
Wczoraj zabrakło mi 20 minut, dziś szczęśliwie doleciałem zefir [UNITED] vs. EroBuBu [CoEU] ~ 1440.78% Dnia 01-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca EroBuBu [CoEU] ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zefir [U…
-
Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilku technikom z ekspedycji udało się uruchomić niektóre statki i dołączyć do floty. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 1246 Mały transporter: 1966 Sonda szpiegowska: 5554 Duży transporter: 184 Lekki myśliwiec: 394 Ciężki myśliwiec: 34 images91.fotosik.pl/299/2f482a76ee3369b1gen.png
-
@Art mam pytanie o te 3% bonusu dla odkrywcy. Możesz dopytać w GF, czy to nie jest przypadkiem tak, że w tym zapisie o tych 3% miały one dotyczyć szansy na duży event? Z tego co gdzieś wyczytałem na naszym forum, przed wersją 7.0 było 90% szans na event mały, 9% na średni i 1% na duży. Być może zapis o tych 3% dla odkrywcy zmieniał te wartości na 88% - 9% - 3% ? W pierwszych dniach po aktualizacji duże eventy trafiały się średnio co 1-2 dni (robię około 70 ekspedycji dziennie) - to by się mieści…
-
Cytat od ciap: „Badasz i badasz.Coraz bliżej top1 Kiedy planujesz wskoczyć na 1 pozycję? ” Do tego jeszcze daleka droga unsure.png Wszystko zależy od tempa, w jakim będę zdobywał surowce. 21 grudnia wybadałem 22 poziom szpiegowskiej. 24 grudnia 24 poziom laserowej. Dziś, 29 grudnia 13 poziom MSBN. Laserowa kosztowała 1.677.721.600 metalu oraz 838.860.800 kryształu. MSBN kosztował 983.040.000 metalu, 1.638.400.000 kryształu oraz 655.360.000 deuteru. Jak to zsumujemy dostaniemy 2.660.761.600 metal…
-
odkrywca: Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Mały transporter: 4226 Sonda szpiegowska: 886 Krążownik: 2
-
zefir [UNITED] vs. wladyslaw ~ 1037.5% Dnia 27-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 10.000 Mały transporter 15.000 _________________________________________ Obrońca wladyslaw ________________________________________________ Mały transporter 289 Duży transporter 5.402 Gwiazda Śmierci 16 Wyrzutnia rakiet 26.580 Lekkie działo laserowe 6.478 Mała powłoka ochronna 1 __________…
-
#96 Zwykły bfs, ale i tak cieszy Obrońcy życzę szybkiej odbudowy, bo wiele nie nie stracił. Pozdrowienia dla Dagusi, Selene, Xtro, Vassago, alienos'a i wszystkich członków United. Dnia 27-12-2019 06:52:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Mały transporter 80.000 _________________________________________ Obrońca hapall [MAMMAMIA] ________________________________________________ Mały transporter 3.687 Du…
-
Najwidoczniej się nie zrozumieliśmy. Nigdzie nie pisałem tego, co insynuujesz. Dla jasności rozbijmy mój post z 5 grudnia, który sam zacytowałeś na czynniki pierwsze. 1. "No to pamiętaj, żeby tuż przed wprowadzeniem wersji 7. zamienić ten deuter handlarzem na 45kkk metalu" W dniu wprowadzenia nowej wersji z tego co pisałeś miałbyś do dyspozycji 15kkk zgromadzonego deuteru. Gdybyś wymienił go Handlarzem na metal w przeliczniku 3:1 miałbyś 45kkk metalu. 2. "poczekać aż rynek (i handlarz) ustabiliz…
-
@NowyLepszyYossarian Nie rozumiem o co Ci chodzi. Poradziłem Ci w dobrej wierze, aby przed zmianami wymienić deuter na metal, opierając się na wiedzy zdobytej na serwerach testowych (Rynek, Handlarz). Od razu było widać, że cała ta mechanika działa tragicznie i o ile nie została by zmieniona, to był najsensowniejszy sposób aby na niej skorzystać, operując narzędziami dostarczonymi przez GF, bez wykorzystywania bugów. Skorzystałeś, nie skorzystałeś, Twoja sprawa. Za to zostałem zwyzywany od jakiś…
-
Cytat od NowyLepszyYossarian: „Cytat od zefir: „Cytat od NowyLepszyYossarian: „Na stanie mam, hmm nie wiem dokladnie ale na 12 planetach po 1kkk deu okolo plus 3kkk rezerwy. ” No to pamiętaj, żeby tuż przed wprowadzeniem wersji 7. zamienić ten deuter handlarzem na 45kkk metalu, poczekać aż rynek (i handlarz) ustabilizuje się w okolicy przelicznika 1:1:1 i zamień to sobie ponownie handlarzem na 45kkk deu ” No to jak tam? Przepraszać teraz czy czekać, aż rynek (i handlarz) sie ustabilizuje? ” To n…
-
Odkrywca Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Mały transporter: 2841 Krążownik: 231 Ciężki myśliwiec: 20 Duży transporter: 200 Lekki myśliwiec: 318 Pionier: 2 Sonda szpiegowska: 5 tylko o 5 sztuk więcej niż w poście wyżej, ale zawsze coś
-
Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Lekki myśliwiec: 1161 Okręt wojenny: 168 Sonda szpiegowska: 10360 Mały transporter: 289 Ciężki myśliwiec: 1 EDIT - dwa posty poniżej poprawiony wynik Odkrywca Technologia szpiegowska: 22 zefir [UNITED] Liczba badań: 313 zefir [UNITED]
-
Tak wygląda mój tydzień. Eko x7. 8 slotów po 9 tur dziennie. images90.fotosik.pl/295/582c8b06ce86e872.png Zniszczone statki = statki zdobyte na ekspedycjach (błąd tłumaczenia na PL) Do tego trzeba jeszcze doliczyć złom zebrany po tych wszystkich walkach z piratami i obcymi: Metal: 75.508.600 Kryształ: 142.443.500 Średnio wychodzi w okolicy 375.000.000 zysku dziennie. Jak to ma się do dziennego zysku z bonusu wydobycia dla Zbieracza?
-
Ekspedycja donosi o znalezieniu ogromnego wraku obcego statku kosmicznego. Nie udało się poznać ich technologii ale zdołano podzielić statek na podstawowe elementy i odzyskać z nich surowce. Zrabowano: 44.625.000 Kryształ. Nasza ekspedycja dokonała pierwszego kontaktu z wyjątkową rasą. Wyglądała jak postać zrobiona wyłącznie z energii, nazywał sie Legor. Przeleciał przez statki naszej ekspedycji i postanowił pomóc nam, prymitywnej rasie. Skrzynia zawierająca Antymaterie zmaterializowała się na m…