Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pięknie robo! Przetapiaj surowce i częściej zdejmuj urlop . Obrońcy szo.

• Gratulacje Kromak! Świetny zysk, przetapiaj na flotkę i rośnij szybko . Obrońcy szo.

• Ładnie przyfarmiłeś, gratulacje, działaj dalej i buduj flotę . Obrońcy szo.

• Gratulacje robo! tu już ładny % a i zysk tez niczego sobie, stukaj te stateczki miedzy urlopami i goń topkę . Obrońca chyba się troszkę zdenerwował, cóż, można to zrozumieć, szo, coby było na te "zemsty"

• I ponownie gratulacje, piękny zysk, będzie co przetapiać! Obrońca coś ma pechowy ten weekend, szo..

• Całkiem przyjemne tu i tam, gratulacje robo, dobrze rozpoczęty weekend . Obrońcy szo.

• Pięknie wegi, zysk fajny a i tag obrońcy już ma jedną literkę na swoim miejscu, strzelaj dalej, dobrze Ci idzie . Obrońcy szo.

• Tak jest, teraz coś dużego poproszę, grrr... . Gratulacje wegi, dobrze że regularnie przypominasz o sobie . Obrońcy szo.

• To gdzie to eldorado znalazłeś? Może i ja zmienię okolice? . Gratulacje, przetapiaj na coś tam . Obrońcy szo.

• Gratulacje, piękny zysk, zmiana okolicy widać pomogła, przetapiaj na... badania . Obrońcy szo.

• Zaopiekowałam się zapomnianymi transporterami, niestety pustymi . Obrońcy szo. Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych. Dnia 15-07-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca dominikos [SG.] ________________________________________________ Duży transporter 17.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Selene [P N] _______________…

• Cytat od jumek: „Cytat od JTR: „jumek nie doczytał 1. 63 2. 57 3. 55 Gratulacje dla ekipy, procent nieduży ale akcja ciekawa, z rozmachem z jednej i drugiej strony, chociaż przydałby się opis jak to wyglądało od strony obrońców, na przykład jak to się stało że te pancerniki znalazły się w rw. Gratulacje pokaźnego zysku dla zwycięzców, szo dla obrońcy. ” Jumek wszystko doskonale doczytał tylko nigdy prawdy nie mówi a pancerniki znalazły sie bo broniły księżyca ale im nie poszło ” A to nie znałam …

• jumek nie doczytał 1. 63 2. 57 3. 55 Gratulacje dla ekipy, procent nieduży ale akcja ciekawa, z rozmachem z jednej i drugiej strony, chociaż przydałby się opis jak to wyglądało od strony obrońców, na przykład jak to się stało że te pancerniki znalazły się w rw. Gratulacje pokaźnego zysku dla zwycięzców, szo dla obrońcy.

• Obrońca zalogował się zaraz po ataku i cały metal wrzucił w obronę, na szczęście nie było tego dużo i dofarmy także weszły, po wszystkim pogratulował, szo życzę. Pozdrawiam, PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych. Dnia 09-07-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca JULO [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 383 Duży trans…

• Ponowna udana wizyta u obrońcy. Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych. Obrońcy szo. Dnia 08-07-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca pustelnik [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 25.421 Duży transporter 10.831 Lekki myśliwiec 39.995 Ciężki myśliwiec 138 Krążownik 1.002 Recykler 16.295 Niszczyciel 3.892 Gwia…

• Zabrakło mi w tym wszystkim przeprosin dla drużyny ale chyba za dużo wymagam... . Kto chciał, cel swój osiągnął a każdy swoją opinię ma okazję sobie wyrobić.

• Cytat od darq new: „już się stosuje przepraszam za wpis w zły temat, nikogo nie obrażam piszę jak jest aktywista ma chore zasady i tyle Filu niech nie robi się "czysty" bo dobrze wie że naciągał starcia i można to przecież w tych starciach zobaczyć , czy to obraźliwe jak piszę prawdę ?Jeśli obraźliwe to przepraszam ale jak mam napisać że się nie zgadzam z takimi postami Filu że on robił wszystko ok a nie wygląda to tak jak pisze wg mnie, trochę obiektywizmu... i tyle. Jak dla mnie zasady s&d co …

• Kiepsko to wygląda, jako lider drużyny Driady proszę gracza Gruby o usunięcie tych rw. 3. Udowodnione próby moonowe wklejone do tematu z raportami wojennymi będą unieważnianie, dowody na próbę moonową stanowią: a) zgłoszenie zbiórki zlomu/odesłania złomu przy próbie moonowej b) ban za push w wyniku nie odesłania surowców za próbe moonową c) ban za multi, gdy ktoś sam sobie robił próby moonowe z drugiego konta Raporty będą sprawdzane tylko i wyłącznie w przypadku wyrażenia takowej prośby przez uc…

• S&D dobiegło końca i ST zaczynają sypać się jak z rękawa, gratulacje, piękny zarobek a i procent całkiem, całkiem. Obrońcy szo.

• Zygunia w zasadzie wszystko napisała, soczyste ST, gratulacje . Obrońcy szo.