Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skoro wyszło ST to wklejam żeby przypomnieć o sobie . Pozdrawiam sojuszników, koalicjantów, buddy i znajomych. Obrońcy szo. Dnia 16-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Hiryu ________________________________________________ Mały transporter 791 Duży transporter 13.284 Lekki myśliwiec 10.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 109 Sonda szpiegowska 347 Ni…
-
Cytat od Fistach.: „Ładny procent i zysk. Już myślałem, że to jakaś fajna akcja , a tu jak zwykle bfs. Szkoda. Szkoda też wilka bo troche latał i napowietrzał to uni. ” Akcje są takie na jakie pozwala przeciwnik, nie będę przecież wyliczać z pz czy kontrować bfsa? Nie wiem czy szkoda, mnie się ten bfs podobał, było trochę zamieszania i logistyki przy nim, nie było nudy jak przy akcjach gdzie masz wszystko wyliczone, przygotowane, lecisz w zasadzie na pewniaka i jeszcze taką flotą gdzie nikt nie …
-
Wspomniany lot po recyklery. Wilkowi powodzenia. Dnia 10-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca wilku [MISIE] ________________________________________________ Duży transporter 29 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 12.497 Sonda szpiegowska 184 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 6.007 Lekkie działo laserowe 2.000 Ciężkie działo l…
-
Jak to mówią: nosił wilk razy kilka... . Przede wszystkim ogromne podziękowania dla Kromaka i Andre że zechcieli zarwać noc i lecieć, chociaż mogło się to skończyć tylko znaczącym przepałem deuteru - buziaki dla Was . Na wilku zerkałam już od dawna, niestety gra "z urlopu" jest dosyć trudna do obserwacji a do tego jeszcze dochodzą własne urlopy, więc w zasadzie trzeba sporo szczęścia żeby trafić na odpowiednią sytuację lub/i coś zorganizować. Niemniej zerkałam i czekałam. W piątek wieczorkiem zd…
-
Buziaki dla Kromaka za wypatrzenie celu i pomoc! . Poleciały krążki bo bałam się że z lmami nie zdążę - niepotrzebnie, ale tak też nie jest źle . Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych oraz nowego sojusznika . Obrońcy szo. Dnia 28-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.899 Pancernik 100.000 Krążownik 400.000 _________________________________________ Obrońca Hydr4 [G_S] _______________________…
-
Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych . Obrońcy szo. Dnia 26-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 35.000 _________________________________________ Obrońca gucio [EXS] ________________________________________________ Mały transporter 18.064 Duży transporter 6.345 Lekki myśliwiec 52.810 Ciężki myśliwiec 155 Krążownik 8.740 Recykler 4.327 Sonda szpiegowska 1.200 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.9…