Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Brawo Misiu, zysk nieduży ale jest - najważniejsze że są chęci do szukania i latania a wcześniej czy później Ty też trafisz swój milion . Dzięki za pozdrowienia, widzę że caryca się spodobała . Obrońcy szo!
Gratulacje! Zysk palce lizać, szybko zamieniaj go na stateczki i wklejaj następne . Obrońcy szo. Cytat od Zwiastun Mroku: „@Kromak gratki kolejnego starcia - czyżbyś się z Selenką ścigał kto więcej zatankuje? Obrońcy pakiecik SzO ” Żartujesz, ja się nie ścigam, nie mam żadnych szans .
Widzę tendencję zwyżkową - i tak trzymaj ! Gratulacje, jest co wrzucić do stoczni . Obrońca odbudowę zapowiedział co się chwali, szybkości można pożyczyć .
Gratulacje, ładna kassa... znaczy passa, czy tam jedno i drugie . Flotkę widziałam kiedyś w 8 gali ale potem zniknęła z horyzontu, teraz już wiem gdzie. Ale że tak solo? Nie mogliście się zrzucić? Byłby fajny sojuszowy acsik . Obrońcy szo.
Trochę dziwne że obrońca nie trzymał floty w "bezpiecznym" układzie z Misiami w 6 gali, no ale skoro konto kupione na allegro to wszystko wyjaśnia, niepotrzebnie moona niszczyliście . Gratulacje dla ekipy, ładny % i zysk, jest co przetapiać . Obrońcy szo po urlopie.
Dziękuję za wyjaśnienie, faktycznie podobnie wygląda to i na innym uni, chociaż końcówka trochę inna, może dlatego konto które na tym zyskuje bana nie wyłapuje. Niemniej niektóre bany pasują jak ulał do tego opisu. A tickety to zawsze dobry pomysł, czasem jak widać działają. Szkoda ze żadne inne nicki nie padają, dobrze byłoby wiedzieć czego można się spodziewać po sąsiadach, przy mało aktywnej grze ciężko coś zaobserwować.
Tak czytam i czytam i nasuwa mi się parę pytań. Cały czas jest mowa o pushu - skąd wiecie że szajka ma bana za push? a nie za multi na przykład? A jak push to co przez to rozumiecie? że te konta słały surowce szajce? czy je atakował?. No i jakby ktoś mógł napisać kto jeszcze z topowców ma więcej kont i ich nicki bo dobrze by było umieścić sobie w notatkach
A ja się dziwiłam ze tak cicho na u68 a Ty tutaj buszujesz! Graty ale jak zaraz nie zrobisz kilku st na 68 to nie chciałabym być w Twojej skórze . Obrońcy szo.
Przykro patrzeć na Huntersa po złej stronie, tym bardziej że to już nie pierwszy raz, szo życzę i lepszego pilnowania dobytku! jednak mały edit, pozdrawiam
Oj a dlaczego ja się nie wpisałam tutaj? Pewnie skleroza . Gratulacje Misiu, zysk jest a fiznezja jest przereklamowana, poza tym zależy jeszcze co kto uważa za finezyjny atak, ponoć teraz im więcej kasy się wyda tym więcej finezji . Obrońcy szo.
Sojuszowe ACSy zawsze cieszą, gratulacje dla Was, zygunia zawsze cos wypatrzy , szybkiego przetopu życzę i następnych a koledze szybkiego powrotu do gry. Obrońcy szo.
Zastanawiałam się kto trafił obrońcę bo i zaprzyjaźniony sąsiad z BOSS miał minutki na moonie, spojrzenie w staty rozwiały jednak wątpliwości . Gratulacje, fajny zysk, jest co przetapiać . Obrońcy szo.