Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawsze podobały mi się Twoje opisy ST... Wesołych Świąt Macieju i powodzenia. Pozdrawiam, Beata ps. Film jest niedostępny . edit: wygląda fajnie ale nie da się raczej w trakcie grania odejść od kompa np do kuchni czy łazienki bo okręt zniszczą .
-
Jesteś chyba pierwszym graczem z u68 z którym miałam styczność po UF, miałam przyjemność grać z Tobą w jednej drużynie w s&d, będę milo wspominać ten czas, potem też od czasu do czasu parę zdań się wymieniło, różnimy się w niektórych sprawach, ale jesteś dobrym graczem i strategiem, szkoda że chcesz kończyć. Decyzję oczywiście rozumiem, ale mam nadzieję że jednak zmienisz zdanie i pograsz dopóki speed flot jest x1, jeśli nie to dziękuję za grę i powodzenia, kiedyś wszyscy skończymy, tylko czy to…
-
Zwiększenie ekonomi
PostAnulujcie wszystko i idziemy dalej spać. Dobranoc :).
-
Zwiększenie ekonomi
PostTo tak jak ktoś pisał wcześniej, że Ci co byli za x1 zagłosują na x2 w 2 ankiecie? I wtedy x2 by przeszło. A co wyszło? Dotarło? Nie sadzę . To ja mogę napisać, że wszyscy co głosowali na x2, 3, 4, 5 glosowaliby za zmianą prędkości. Im więcej ankiet tym więcej zamieszania, jedna jeszcze ujdzie a Twoja propozycja nie zapewnia że to będzie ostatnia. Dotarło coś w końcu?
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ^obserwator^: „Nie chce zebys sie zawiesila przez zbyt duza liczbe informacji zawartych w ankiecie. Poza tym byla juz ankieta ktora zawierala wszystkie mozliwosci zmiany predkosci i ile wzbudzila kontrowersji? Dotarło? ” No właśnie - była. I jak by nie liczyć wygrała jedna prędkość. Nawet drugiej nie musiało być. Dotarło? Śmiałam się z tą propozycją trzeciej ankiety, bo i tak ciągle cos się komuś nie będzie podobać, ta pierwsza najlepiej pokazywała to co gracze chcą, teraz już spora czę…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ^obserwator^: „Cytat od T-bag: „Tak jak napisałeś Art : Ostatnia 3 ankieta z pytaniem : X5 czy x2 ” Bez urazy, ale to wtedy jest bez sensu, bo i tak zajdzie modyfikacja i teoretycznie nie mamy szans na polaczenie z nekkarem skoro oni utrzymali x1. Wtedy x5 czy x2 nie ma z znaczenia.Pytanie powinno dotyczyc czy w ogole chcemy zmiany predkosci czy zostajemy na x1. To wszystko. ” Taaak a jak wyjdzie że chcemy zmiany to następna ankieta? To jest dopiero bez sensu.
-
Zwiększenie ekonomi
PostJeśli będzie jeszcze jedna ankieta ja osobiście nadal będę optować za x5, nadal uważam że to najlepsza opcja mimo swoich minusów, w przyszłości będzie mniejszy szok. Prędkość floty natomiast mogą zaproponować przy uf zawsze, niezależnie od prędkości eko, myślę że właśnie nekkar też dostanie do łączenia speedy bo został juz tylko taurus i zagadra z eko x1 a one nie wiadomo czy dotrwają w ogole do uf ;). Mam tylko nadzieję że nie będzie nacisku na graczy żeby głosowali wbrew sobie, nikt tu nie jes…
-
Zwiększenie ekonomi
PostW sumie jak były 2 ankiety a jest jeszcze czas to dlaczego nie zrobić trzeciej? Teraz w zasadzie powinna być ankieta czy x2 czy x5, bo te prędkości miały pokaźną liczbę głosów, a nie wiadomo jaką prędkość woleliby gracze którzy wybierali x3 lub x4 .
-
Zwiększenie ekonomi
PostI jeszcze jedno - gram również na Taurusie, prędkość x1, ostatnia fuzja też była tylko pomiędzy uni x1 - i co? wyszła totalna klapa, jest 1943 graczy, w tym nawet chyba nie chce wiedzieć ilu aktywnych, większość z tych którzy coś jeszcze grali gra już na uniach z większą prędkością eko, co mi po tym że to x1 jak nie ma z kim praktycznie grać? Ogame to nie jest całe życie, wszyscy tak piszą jak się czyta nieraz wpisy pod ST, jakoś tutaj mam odmienne wrażenie... no faktycznie jak ktoś się tak pośw…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od .:skar:.: „no elitarne zniknelo przy ktoryms uf rip 67u ” mylisz się, to było u21
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ZDOBYWCA1: „Danielu kurde nie rozumiesz ludzie grają po 10 lat wkładają pieniądze, niektórzy duże pieniądze i nagle z dziesięcioletniego konta robi się dwuletnie ekospeed, zresztą co ja Ci będę tłumaczył Ty już wybrałeś zresztą decyzja zapadła macie to co chcieliście więc bawcie się- szkoda mi tylko Tych starych wyjadaczy co byli za X1 bo ich mają wszyscy w nosie powtórzę pomysł uważał bym za dobry gdyby go zrobili przy UF a nie nagle z tyłka w tydzień czasu zmieniają Ci grę o 180 stopn…
-
Zwiększenie ekonomi
PostA najzabawniejsze w tym wszystkim są teraz mądrości pisane już po zamknięciu obu ankiet .
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od kyss90: „Skoro ilosc glosow rozlozyla sie miedzy x2 a x5 powinien byc jakis kompromis i czyli w tym wypadku x3 lub x4. Byla wczesniej mowa o czyms takim. Nie mozna tak po prostu olac glosow innych. ” Chyba żartujesz? Dlaczego miałaby wygrać opcja na którą głosowało najmniej osob?
-
Zwiększenie ekonomii.
Selene - - DiD Nekkar
Post@Lightman nasza ankieta kończy się w czwartek o 12:00
-
Zwiększenie ekonomi
PostA czy jest możliwość wynegocjowania przy tym zmniejszenie zużycia deu do 50% ?.