Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładny zysk ancyś, gratulacje, lataj dalej bo masz na czym . Obrońcy szo.

• Gratulacje Kromak, ładnie rozpoczęty weekend . Co do Mistrza Poziomki to ja nie wierzę że zacznie złomować, no chyba że masz na myśli "na doczepkę" a i z tym też może nie być tak łatwo . A jak się wkurzy to prędzej przetopi własną flotę . Obrońcy szo.

• Żenada !!!!

Selene - - DiD U68

Każdy może sobie stworzyć swoja historię i dlaczego ta jego ma być niemożliwa? Ktoś sobie stworzył taką przy st wilka i miał prawo mieć wątpliwości jak i Wy macie przy st innych, i miał prawo wysłać ticketa o sprawdzenie st. Teraz wilku ma okazję na właśnej skorze doświadczyć tego o co pewnie nieraz posądzał innych i jak na początku było mi nawet go szkoda, to teraz czytając to co Ty wypisujesz to w zasadzie już nie :). Moderator kruszynka:Usunięto cytat skasowanego posta

• Żenada !!!!

Selene - - DiD U68

A ja mam nadzieję że teraz następnego spotka coś podobnego, wtedy może zastanowi się 100 razy zanim zacznie rzucać oskarżeniami i insynuacjami na prawo i lewo i tworzyć swoje własne historie zdarzeń.

• Inni trafiają miliardy ale wiadomo że szczęście sprzyja lepszym więc trzeba grać dalej z tą świadomością i robić swoje . Bunkier nikosa był poza moim zasięgiem, nie mam tylu GSów żeby sobie w niego wlecieć a nikt do ACSa nie zapraszał, czekałam więc na moment kiedy lot tradycyjną flotą będzie opłacalny. I właśnie ten moment nadszedł . Zysk, jest, flota przewietrzona, metal dorzuci się do kopalni bo akurat zabrakło. Pozdrowienia dla PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych. Obrońcy hmm, może zalogowan…

• Gratulacje zygunia, ostry nie był jednak taki ostry . Zysk jest, flota przewietrzona i o to chodzi . Obrońcy szo.

• To już jest niesprawiedliwość żeby trafić takie konto, może i na pusz było, tylko dla kogo? kto skorzystał to widzimy hmm... . Ja znalazłam jednego skana obrońcy, z grudnia 2016 roku: Surowce na A-Moon xxx z dnia 2016-12-06 17:18:33SurowceFlotyObrona Surowce Metal 1.434.786.945 Kryształ 2.002.197.330 Deuter 1.306.590.884 Energia 0 Floty Mały transporter 2.250 Duży transporter 200.256 Okręt wojenny 36 Statek kolonizacyjny 21 Recykler 9.732 Sonda szpiegowska 200 Gwiazda Śmierci 4 Obrona Wyrzutnia …

• Jestem pod wrażeniem Misiu, sypiesz STekami jak z rękawa, gratulacje! Pracowite te 5 minut miałeś więc odpoczywaj i potem znowu działaj, dobrze Ci to wychodzi . Obrońcy szo.

• Gratulacje ancyś, piękne przypomnienie o sobie ale po takiej przerwie to jednak musisz częściej to robić, żebyśmy nie pomyśleli że tylko nam się śniło . I żadne raz na dwa lata, stać Cię na więcej, tylko po prostu graj . Obrońcy szo.

• Brawo Misiu, dajesz radę, życzę żebyś następnym razem pełne dtki trafił .

• Gratulacje zygunia, fajnie wyszło, kobieta broniła kobietę . Agresorowi szo. Cytat od T-bag: „Selene też pewnie miała przenosiny od połączenia uni68 ? u was to wszystko za darmo.... ” A co komu do moich przenosin? Ja akurat uzbierałam z eventu chociaż czasem zdarza mi się i kupić anty . I jeszcze mam na następne przenosiny .

• Podobają mi się Twoje ST, taki świeży powiew w tym dziale, przetapiaj na te badanka skoro tak je lubisz . Obrońcy szo.

• Ponownie gratulacje Misiu, ale daj już się obrońcy odbudować, czas na innych sąsiadów teraz . Szukaj i lataj, dobrze Ci idzie przy tym x5 . Obrońcy szo.

• Fajny zysk Misiu, gratulacje, więcej takich i lepszych zysków życzę, może i inni z Taurusa pójdą za Twoim przykładem . Obrońcy szo.

• Gratulacje Wy nasi pogromcy Duchów! . Wszystko wyszło jak trzeba, okazja dobrze wykorzystana, oby więcej takich akcji . Obrońcy szo.

• Z małym opóźnieniem, ale nowy rok rozpoczęty, kopalnia wrzucona a i na trzy następne starcza więc plan minimum wykonany . Pozdrowienia dla PN, Hunters, znajomych z DoF, Vana, buddy i znajomych. Obrońcy szo. Dnia 07-01-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca tadzio [R.A.F] ________________________________________________ Mały transporter 9.700 Duży transpor…

• Jak dobrze że jest ten temat, dowiedziałam się co to znaczy mieć cohones (prawidłowo - cojones) i kto je ma... bo niektórym graczom ewidentnie ich zabrakło albo gdzieś te swoje pogubili jeśli mieli i teraz wolą przytulać się do "cojones" innych . Gratulacje ARO! Bez ciebie i twoich cojones tego st by nie było . Obrońca już pewnie dawno odbudowany więc może pożyczę lepszych fsów .

• Gratulacje zefir, mimo niewielkiej flotki zawsze potrafisz znaleźć coś dla siebie, fajnie ze latasz a nie tylko badanka czy eko . Obrońcy szo.

• Zwiększenie ekonomi

Selene - - DiD U68

Najbardziej spodobało mi się nazwanie graczy z zaprzyjaźnionego sojuszu a może i własnego (plus wielu innych graczy stanowiących większą część głosujących): Cytat od ^obserwator^: „"odpady kubanskich pomaranczy" ”

• Może to nie to, ale nowy rok przywitany, gratulacje . Obrońcy szo.