Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje dla Was, fajnie wyszło i oby tak dalej i częściej . Cytat od inker: „Kruchy - , chyba jakieś urazy z pzwp Ci zostały ” Moim zdaniem dostosował się raczej do wypowiedzi niektórych Twoich sojuszników w st z PN po przegranej stronie ;). Obrońcy szo.
I po co to tak kłamać, przecież wszyscy wiedzą że powertom to puszkonto HARIBO, pilnujcie go lepiej to nie będzie potem takich żali na forum . Obrońcy szo a co tam
Dziękuję za zaproszenie, mam nadzieję że dzięki tej sondzie spłynie na mnie trochę Twojego szczęścia ;). Gratulacje, zysk bardzo porządny, będzie na nowe latajki! Obrońcy szo.
Gratulacje chłopaki, pięknie wyszło, sojuszowa współpraca przynosi fajne efekty. A John już zapewne się odbudował ps. Cytat od john malkowitz007: „Nadal farmie i zlomuje Wasze multi , puschowki , GS.owki i Monowki Pozdrawiam ” No nic, chciałam być miła ale niczego się nie nauczyłeś, nadal lubisz rzucać oszczerstwami, powodzenia.
Gratulacje! ST zyskowne i wzbudza pełno emocji, oby tak dalej :). Jakby co to następne cele już czekają ;). ps. Incoming jakim cudem tyle wytrzymałeś w żelkach