Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kin: „Selene boginio księżyca Nie trzeba anty żeby zoorganizować fajna akcje nie tylko samodzielną ,ale również zespołową.. Nie trzeba tez wydawać pieniądze żeby zdobyć anty.. Nie wymagam też od nikogo jak ma grać.. Fakt nie spełniacie moich oczekiwań jeśli chodzi o jakoś waszej gry , ale to tylko moje zdanie również ktoś może sie z nim zgodzić lub też nie i to nie krytyka jak twierdzą niektórzy broniąc Twoich słabej jakości starć ci śmieszni „dupowłazy” Ogarnijcie sie! ” Można tak odbi…
-
Cytat od Kin: „ Bigot w końcu anty do czegoś sie przydaje zwłaszcza kiedy zwiększa potencjał tej gry bo ograniczać sie do gry typu: skan,lot,bum to trochę nudne i monotonne A gra zespołowa daje więcej przyjemności „No ale co ja tam moge wiedzieć” ” No ok, anty się przydaje i kto chce może zachwycać się akcjami gdzie wydawane są góry anty (kasy), zachwyt przy tym wprost proporcjonalny do ilości użytej anty, ale są też gracze którzy nie chcą tyle wydawać na gierkę przeglądarkową i zaczęli kiedyś w…
-
Dawno mnie w tym dziale nie było jako autorki tematu, najwyższy czas był przewietrzyć flotę, miło że z pozytywnym skutkiem. Pozdrowienia dla sojuszników, Andre, Vana, buddy, znajomych oraz fanów . Obrońcy szczere szo, najważniejsze że impreza była chyba udana . Dnia 03-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.789 Pancernik 267.287 Krążownik 532.265 Lekki myśliwiec 5.031.282 ____________________________…
-
Cytat od Pazik: „Zawiało nieco ironia z mojej strony Czytajmy między wierszami. A Szatan grał 103 dni bez urlopu jeśli już tak gdybasz ” Dzięki za informacje . To jeszcze raz szo obrońcy, mimo Twojego ironicznego podejścia do moich zyczeń. Ps. nie mam zamiaru czytać między wierszami jak to niektórzy mają w zwyczaju.
-
Cytat od Pazik: „Cytat od JTR: „Czekałeś, czekałeś i doczekałeś się :). Gratulacje, elegancko wyszło, tak jak Uzielek wyżej napisał masz na co wydać zrabowane surowce. Jeszcze lepszych rw życzę :). Obrońcy szo. ” Przyrost punktowy obrońcy za rok 2017 wynosi -134 892 pkt Więc tego... jak to się mówi? Gratulacje i do następnego ” A jak to się ma do mojego posta bo nie bardzo rozumiem? Jak ktoś nie ma przyrostów bo dopiero może zdjął urlop gdy eko x5 nastało ( i nie on jeden jak można zauważyć) to …
-
Coś tam małego wpadło ;). Pozdrawiam starych i nowych sojuszników, buddy i znajomych . Obrońcy szo po urlopie. Dnia 17-02-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca skatmd [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 79 Lekki myśliwiec 9.694 Ciężki myśliwiec 666 Krążownik 2.203 Okręt wojenny 130 Recykler 162 S…