Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje zefir, podziwiam za zapał, tyle rakiet wystrzelić to trzeba się troszkę naklikać . Gratulacje również za wyniki, jak na górnika to naprawdę świetne osiągnięcia, myślę że niejeden gracz, który uważa się za lotnika nie ma tylu ST .
Zysk z tych ładniejszych, gratulacje Robo, masz co do stoczni wrzucić ;-). Dobrze słyszeć że masz więcej czasu, można liczyć na kilka ST jeszcze no i może coś grubego?
Cytat od Canaan: „Ty go nie zaczepiaj bo się nacałujesz dziś i co będzie? ;)) ” A to urlopik dzisiaj zdejmuje? Już minęły 2 dni? Ale ten czas leci . edit: Cytat od Canaan: „Tak samo leci jak u YM:) ” YM przecież nie kończył z grą
Cytat od wilku86: „Graty Can, fajnie widziec jak rozrabiasz Przetapiaj i zmobilizuj swoich oraz 3X-ów do jakiejs akcyjki na pokazniejszy procent. Lenie z nich straszne, Obs sciagnal upa na kilka godzin i znow niebieski Takze buduj stateczki i naprzód. ” Oj wilku wilku no i się wysypałeś, wiedziałam że nie warto się z Tobą żegnać
Gratulacje Canaan, ładny zysk wyszedł, szkoda że na sojuszniku. Już myślałam że to klikanie z pz i chciałam obsunąć RoBa za takie fsy ale to jednak o inne klikanie chodziło . Szo RoBo, strata niewielka na szczęście, eko masz lepsze od mojego więc szybko nadrobisz, a czasem przydaje się taka mała wtopka, wiem to po sobie . Buziaki dla Ciebie na pocieszenie , my wiekowi musimy się wspierać .