Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Fajny zarobek, gratki ancyś, trochę czasu i od razu rozrabiasz, dobrze Ci to idzie .

• Gratulacje Robo, pięknie to wygląda, piękny bunkier rozjechany, piękna flota przewietrzona i pięknie zarobione . Szybkiego przetopu po urlopie .

• Zawsze to coś na plus a i ST do kolekcji, gratki i następnych większych życzę .

• To się obłowiłeś w kryształ, gratulacje ancyś, Twoje narzekanie daje efekty, musisz mnie nauczyć . Obrońcy szo.

• Gratulacje Misiu, jak zwykle nie obeszło się bez emocji ale najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło, przetapiaj i plądruj dalej i coraz więcej . Dziękuję za pozdrowienia . Cytat od Finek: „pandix przeciez sander to kumpel miska.. musisz poczytac fora z innych uni! ” Finek tutaj wezmą to na poważnie .

• Ładnie Ci tu idzie, gratulacje Rising, plądruj dalej, tylko pamiętaj też o uni 68 .

• Cytat od endriuu: „30 k plazm i jeszcze z tego zysk jakiś wyciągnąłeś ???? Fajnie fajnie, ale co to za plaga komarów ? Niszczą wszystko co spotkają na drodze. Ale dobrze, nie ma bunkrowania. Przetapiaj na kolejne komary ! ” Andre to nie komary, to szarańcza . Gratulacje Robo, całkiem przyjemny zysk jak na taki bunkier, obyś miał więcej czasu i ustrzelił coś przynajmniej 5-cyfrowego dla odmiany .

• No to teraz ktoś musi wywrzeć presję na wegiego jeszcze . Gratulacje Misiu, narzekaj ile wlezie skoro potem są efekty, oby coraz lepsze . Obrońcy szo.

• Trochę wstyd wstawiać po ostatnich ST ale jak się nie ma co się lubi... . Takie tam wietrzenie pancerników: Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca sruba-93 [N_N] ________________________________________________ Mały transporter 3.093 Duży transporter 3.736 Lekki myśliwiec 4.175 Ciężki myśliwiec 263 Krążownik 825 Okręt wojenny 159 Recyk…

• Gratulacje! Zysk bajka a i % niczego sobie, jest się z czego cieszyć, zazdroszczę . HC Ci tego nie wybaczy . Obrońcy szo.

• No oby... chociaż może wypadałoby ogłosić że ten prowadzący inaczej podchodzi do starć solo i acs - jak w temacie będzie acs to acs i nie ma znaczenia że była dołączona tylko sonda .

• W top 10 solo brakuje 1 starcia: . Mili [3 X] vs. Aramis [BsPirate] ~ 61.294,95% chociaż bez niego ładniej to wygląda

• Gratulacje, co chwilę coś wklejasz, przetapiaj na flotkę i działaj dalej .

• Gratulacje Andre, wszystko się zgadza, tagi po odpowiednich stronach jak to ktoś gdzieś napisał, procent jakiś jest, oby tak dalej, większego zysku w następnych bitwach życzę . Obrońcy szo.

• Dobrze Ci tu idzie, gratulacje, mam nadzieję że w późniejszym czasie i na u68 zaczniesz latać . Dzięki za pamięć!.

• Gratulacje dla ekipy, ładnie wyszło, młode uni a tu już takie % i zyski że tylko pozazdrościć . Dzięki za pozdrowienia Rising .

• Takie się nie liczy, procent mały, zysk też poniżej Twoich możliwości, musisz poprawić przed urlopem, czego życzę . No ale gratulacje i za to, lepsze to niż nic . Obrońcy szo.

• Cytat od Caterpillar: „Gratuluje starcia z innej beczki.... Jak to jest, że pod starciami wpisują się operatorzy gry ???? Niektóre wpisy są takie, że prawie im "kapie z pędzla" z podniety. Dziwi mnie to strasznie. Zaraz wszyscy napiszą, że oni mogą jak każdy wpisywać się na forum, lecz ja twierdzę, że to śmierdzi z daleka. No, ale to jest tylko moje zdanie. Zresztą w tej grze nic mnie nie zdziwi Obrońcy lizaczek i więcej szczęścia ” @Caterpillar To w końcu dziwi Cię czy nic Cię nie dziwi? I co w…

• Mi jak ostatnio tak głos podpowiedział to zrobiłam prawie 90k% . Gratulacje Misiu, pięknie sobie poczynasz i tak trzymaj, co do obrońcy to coś mi się kojarzy że to czyjaś handlówka ale zapomniałam czyja? Ale może jestem w błędzie, jeśli tak to sorki .

• Gratulacje się należą jak najbardziej a dla kajako za takie beztroskie loty, mam nadzieję że nauka nie pójdzie w las . Cytat od Leonidas: „Jeden z niewielu gości w towarzystwie co się szarpnie na takie akcje. Graty mordo, fajnie widzieć coś policzonego. Wszystko się zgadza, agresor, sojusz obrońcy, % i styl Nic dodać nic ująć Przetapiaj ” No wiesz, nie spodziewałam się, na u1 kajako był praktycznie Twoim sojusznikiem... no ale prawda, to nie u1, trzeba o tym pamiętać.