Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A niektórzy to już na bezczela atakują systematycznie te swoje puszerskie konta w układzie i jeszcze chwalą się na forum, bo kto uwierzy że gracz raz czy dwa zezłomowany ciągle trzyma surę tylko tam... nieprawdaż John?
Przynajmniej miałeś troszkę adrenalinki przy tym ataku . Skończyło się dobrze (dla Ciebie) więc i satysfakcja jest, zawsze troszkę przykro by było zawracać . Obrońcy szo.
Pewnie mi się oberwie bo loga nie ma, ale nie wiem gdzie mam . Pozdrawiam PN, DoF, buddy, znajomych i drużynę Triss. Dnia 21-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Krążownik 40.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca monti ________________________________________________ Duży transporter 42.000 Recykler 1 Satelita słoneczny 129 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 150.135 Lekkie działo la…
Hmm znowu widzę PN w postach FILU, chyba coś nie tak ze mną :D. Tylko dlaczego w połączeniu ze "śmierdzącymi rw?" Czy to ma coś sugerować? Koloc grzecznie napisał a tu od razu agresja ;).
Wy tu gadu gadu a czas leci, za kilka godzin zaczyna się zabawa a grup jeszcze nie ma, nie zawracajcie już głowy innymi sprawami, jakieś wnioski i pomysły można zgłaszać w ogólnej dyskusji s&d do przemyślenia na następne rozgrywki a teraz grupy! grupy! i do boju!
Przygód Misia ciąg dalszy... super zysk, szczególnie deuterek cieszy oko, więcej takich historii życzę, może tylko spokojniejszych, chociaż nie wiem czy to w Twoim przypadku możliwe .