Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ta noc to była jakaś masakra. Najpierw wszystko uciekało, bo jak to przy bfsach - obrońcy daje się honorowo szansę na wejście i uratowanie dobytku i często gęsto z tego korzystają ^^. Potem jednak weszło jedno małe rw a potem to już poooleciało :D. Najpierw pojawiła się aktywność u obrońcy na niedalekim moonie (ta ostatnia dobitka). Ponieważ już leciały inne ataki i wracały floty teleportowałam tylko tyle ile potrzeba na atak - wystartowałam, patrzę a pojawiła się aktywność u obrońcy w moim ukła…
-
Parę życzeń wpadło . Pozdrowienia dla sojuszników, buddy, drużyny Triss i znajomych. Obrońcy szo. Dnia 09-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Anakin Solo [UNITED] ________________________________________________ Recykler 5 Sonda szpiegowska 183 Gwiazda Śmierci 105 Lekkie działo laserowe 444 _________________________________________ Po bitwie... Agre…
-
09-06-2018 04:35:24 - Selene [Triss] - 457.13% (Ukryta treść) 09-06-2018 04:36:06 - Selene [Triss] - 3513.04% (Ukryta treść) 09-06-2018 05:22:55 - Selene [Triss] - 1795.21% (Ukryta treść) 09-06-2018 06:08:49 - Selene [Triss] - 1360.76% (Ukryta treść) 09-06-2018 06:33:23 - Selene [Triss] - 1241.41% (Ukryta treść) 10-06-2018 10:28:04 - Selene [Triss] - 288.05% (Ukryta treść)
-
Cytat od FILU: „Cytat od JTR: „Przecież Yes sam napisał że zlamił ” a co ma to do tego ? wy jakie tabletki bierzecie ja też napisałem że zlamiliśmy pz i nie zebraliśmy go to jaki szok to był dla PN-u że my Misie coś w końcu zlamiliśmy że każdy z peenków jak się wpisywał to wklejał raport zbiórki tego nie pamiętasz ??? co??? i tu jest wasza chore traktowanie kogoś z poza soju ty sama już nie wiesz co pisać dobra nie mam weny dziś na pisanie więc proszę nie zaczepiaj już i życze miłego skanowania …
-
Cytat od FILU: „Cytat od JTR: „porównywać ten bilans z tamtym to jednak trochę kiepski pomysł . ” nikt tu nie porównuje ale widzę że piecze w oczy że ktoś też zlamił jedynie pieje a widzę że muszę sie rozpisać bo nie kumasz tak prostej sprawy że chodzi ?, że co ?, że gdzie są śmiechy komoric i wasze że YM zlamił z dofarmami ?Jedynie mam wrażenie że Yesmen jest jedynym ogarem w tym PN bo chyba świeży tam jest reszta to tylko hejtować kogoś z gaf a u siebie lamiariady nie widzicie powinniście mieć…
-
No zlamiłeś Yes ale po poście powyżej wnoszę że musisz to sobie odrobić na Misiach... ? Co to jest, no fuszerka - 3kkk zysku? byś się wstydził wstawiać to w ogóle ^^. A teraz serio: wazelina od sojuszniczki - GRATY WIELKIE! Jesteś boski, st boskie i w ogóle! Dobrze że to Ty byłeś pierwszy mimo przygód, bo gdyby dorwał się do tego ten inny to dopiero by tu była ekstaza i morze wazeliny . Fuszerka ze zbiorem pz jednak zabolała jak widzę, rozumiem to ale porównywać ten bilans z tamtym to jednak tro…