Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
13-06-2018 22:55:15 - Andre [DoF] & Mallory [DoF] vs Kaliber [CShopSc] - 22116.68%
Selene - - Starcia U68
PostGratulacje łobuzy, nie dacie się obrońcy odbudować spokojnie ;). Obrońcy szo i pilnowania doku .
-
Miałam pogratulować Twoim sposobem czyli na pw... ale przeżyję jakoś że wazelinuję... graty, zysk pierwsza klasa . Chciałam też przez chwile zapytać pewnego gracza kogo znowu zaczepia i o co właściwie tym razem płacze - ale przecież nie mnie ani PN więc nie zapytam . Obrońcy szo! [mniam] Administrator Forum kasai:Treść, do której się odnosił wpis została usunięta.
-
No sory kasai ale nie da sie nie odpisać . @FILU Nie stałam po niczyjej stronie, nie wiem co Ty sobie myślisz, że jak z Tobą rozmawiam a Ty nie lubisz Komorników bo Cię rozgryźli to i ja powinnam ich nie lubić? Od dawna wiem że trzeba sobie samemu wyrobić zdanie z czasem na jakiś temat a nie wierzyć na słowo innym, chyba że się kogos naprawdę dobrze zna. No i wyrobiłam sobie zdanie - to Ty cały czas mącisz i kłamiesz w żywe oczy, pokaż gdzie ktoś z nas napisał że komornicy są kryształowi - nie z…
-
Andre [DoF] & zygunia [KOMORNIC] & Mallory [DoF] vs. Kaliber [CShopSc] ~ 58074.21%
Selene - - Starcia U68
PostJakbyś poleciał solo to pewnie by nie weszło ;). Gratulacje dla wszystkich którzy przyczynili się do tego rw! Procent konkretny, wiadomo że przydałby się większy zysk ale nie zawsze ma się to co się chce, trzeba brać co jest ;). Dobrze że znalazło się miejsce i dla zyguni, zawsze to trochę podgonimy w s&d .
-
Andre [DoF] & General [AVALON] & Adihd [AVALON] vs. pley [GORNICY] ~ 4488.87%
Selene - - Starcia U68
PostNastępny miły ACS, gratki dla was, dobrze Wam te wspólne loty wychodzą, następnych życzę .
-
General [AVALON] & Wisior [P N] & Andre [DoF] & rollo [COMA] vs. michi551 [SIGNUM] ~ 1404.93%
Selene - - Starcia U68
PostBrakuje tego piątego tagu ale i tak jest ładnie, gratulacje dla ekipy, czekamy na następne składanki .