Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 431.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hahaah jak się wątek chrapania rozwinął:p nikt się nie przyznaje...tylko matula noc słyszy...jak złej @Zla Kobieta cieknie ślinka z kącika ust na poduszkę, przez @Moczara ściany się trzęsą, bo tak chrapie zwłaszcza jak popije, @litek. czy @litek wali takie bąki, bo się kiełbasy nasmakował....przed snem:p, @^BrzydaI^ przez sen gada same perwersje...ja Was znam...
-
Ban zabawa na całego :D
Bresia (L) - - Spam
PostBan dla @Superman bo dostaje ochrzan od babeczek:D i dla @^BrzydaI^ raz jeszcze, bo nie pamiętam gdzie on żyje skoro nie są obowiązkowe? a dla @litek. jeszcze raz za długie włosy:p tzn .. dłuższe...:D
-
Bresia (L) - - Spam
PostBan do @litek. @Superman @kasai @ciap @FILU @^BrzydaI^ @Zla Kobieta za nie noszenie maseczek:p
-
Bresia (L) - - Spam
Postban dla Was ode mnie za dawanie banów nietoper.png
-
A co ma jedno do drugiego?:,D Cytat od Elkanen: „Cytat od atas!: „ Cytat od Elkanen: „ ” ” Cos Ci sie chyba namieszalo wlasnie. Skomentowalem bo widac, ze legionistka wychwala swoj sojusz i gratuluje starc a sama sie nie pilnuje. Wiec widac tym samym jak sojusz jest zzzgran ” A co ma jedno do drugiego:D gratulowałam i będę gratulowac starć kogo chcę... zwłaszcza ludzi z którymi się trzymam od lat. A co do mojego pilnowania za mało mnie znasz żeby oceniać...
-
Ty nam kochany nie mów czego mamy się nauczyć czego nie:) niejeden z Was też musi się jeszcze wiele nauczyć:):D stateczków nie szkoda... mało ich.. przepraszam za coś innego... kogoś...on wie za co:) to się więcej nie powtórzy Atakierowi pogratulowalam..On jakąś tam satysfakcję czuje z jakiegos powodu... Dziękuję i pozdrawiam:)
-
A gdzie jakieś pozdrowienia dla mnie? Opuszczasz się ostatnio...ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w dupę..no nic! Jeszcze wystawia jakieś marne st z takim marnym zyskiem. Weź się ogarnij Liciu . Teraz pogratuluje skoro już tu jestem...ale musisz się poprawić. Obrońcy szybkiego powrotu do zdrowia Edit. Dobranoc
-
Bresia (L) - - Spam
Postjak to wyczyscil?? ban?
-
Bresia (L) - - Spam
PostCytat od litek.: „Ban @Bresia (L) @FIN1.pl to Finezja!! @^BrzydaI^ to Zemsta A @litek. to @litek ” dziekuje litek:) co nieco się rozjasnilo:) finezja zmienia te nicki jak @Ruda szpilki:P
-
Bresia (L) - - Spam
Post@Zla Kobieta jest, @litek. jest;) @FILU mam! @Ruda za skana ostatniego:P @FIN1.pl..kim Ty jestes???!! @ackra a co tam:D pokażcie się:)