Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 431.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Damaon: „Ja bym kciał zaznaczyć, że Bresilla użyła formy czasu przeszłego. Wiem, że miała nick 0o0pusiaMimusia0o0 i często się udzielała na forum, w dziale gotowanie. A tak wogle dzińdybry, alo alo ...do tyreczki wio! ” uśmiałam się:) nie pamiętam już swojego nicku:) i to było za czasów kiedy byłam młoda , piękna , chętna:D Współczuję z uchem:/ mnie też z miesiąc temu bolało, ale nie tak. Potem gardło:) wszystko przed Tobą.. aktualnie ciśnie mnie w klatce i w plecach..może to covid:) ni…
-
Ban zabawa na całego :D
Bresia (L) - - Spam
PostJa nigdy nie będę większym złem od samej złej:)
-
Ban zabawa na całego :D
Bresia (L) - - Spam
Post@'Zla Kobieta 'Asia Asia choodz nad Wisłę! - pamiętasz?:p jeszcze gdzieś to mam hahah @pit no nie przyjechałeś po mnie no.. @Damaon nie wiem czy dwa piwka wystarczą.. I tak ..ban dla mnie...za wszystko złe [list][*] [/list]
-
Cytat od Damaon: „Nie wiem czy Twoje. Chciałem stanąć na straży resztek moralności, nim byś dopowiedziała co dokładniej miałaś na myśli ” Cytat od ackra: „Pewnie miała na myśli, że lubi jak noc się wydłuża. To stwarza warunki do podejmowania pewnych działań, również niemoralnych. ” nie wiem co mogłabym tu jeszcze dodać:D Cytat od Bresia (L): „Cytat od Damaon: „Cytat od Bresia (L): „ja tam wole jak coś innego się wydłuża..... ” Bez-tytu-u.png ” że to moje?:p ” Zapytałam, bo to wygląda jak mój wyd…