Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-431 z 431.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No chwali się chwali, że Ekstaza założyła konto do konkursu i o to chodzi:) Brawo:) Cytat od Logi-tech: „ Wiesz dlaczego Twój post zgłoszono? Ano dlatego, że nie ma w tym zgłoszeniu zdjęcia (maks 3 - lecz dystans to Wy macie do siebie dziewczyny, ale w toalecie, stając na wadze ) Bo jesteście odważne tylko jeśli chodzi o pisanie. To samo tyczy się Ani26. Jedynie ekstaza - sensowne zgłoszenie - brawo. Dobrą robotę robicie - skasować w cholerę takie zgłoszenia, bo z zewnątrz strój, a przy łbie z s…
-
Witam ponownie;) Widzę post Ani został zgłoszony, ale liczę na to, że jednak nie zostanie usunięty;) Postanowiłam ponownie zgłosić swą kandydaturę i z miejsca przepraszam modów za to , że najpierw musieli usuwać mój post, a teraz znów będą go rzetelnie sprawdzać, czy przypadkiem nie zawiera autocenzury;P Ale spokojnie jestem dziś potulna jak aniołek. Wszystkie odpowiednie epitety wykorzystałam wczoraj na meczu mej kochanej Legii i całej sytuacji , która ogólnie miała miejsce. Zgłaszam się oczywi…
-
Cytat od ania26: „Cytat od Toadie: „Jak konkurencja mała, to łatwiej można wygrać kupony Wszędzie trzeba widzieć pozytywy ;)” Teoretycznie tak ale wiesz lepsza zabawa gdy jest rywalizacja Sądziłam ,że wiecej pań weznie udział a tu proszę ,panowie jak widać mniej kompleksów mają Brawo za dystans .” Widocznie jednak to Panowie są bardziej próżni:D haha taki mały żarcik:)
-
Tak to właśnie miała być zabawa, a ktoś poprawia moje wypowiedzi i ma do tego wonty. Pipa pipa nie jest niczym obraźliwym.Nie wiem co Wy mieliście na myśli widocznie jesteście jacyś przewrażliwieni. A zdjęcie niezbędne mogłam dodać w ostatnim dniu. Pozdrawiam Moderator Indestructible:Skoro miałaś napisać pipa, to mogłaś to zrobić. Po to używa się pseudocenzury, żeby zachować sens, ale słowa wulgarnego. W przeciwnym wypadku jest zbędna. W każdym razie widzę, że temat wyczerpany i wszystko wyjaśni…
-
Spoko już jest wszystko w porządku, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że akurat tylko tam nie mogłam się wpisać. Tego się nie sprawdzi, bo Mod tu rządzą. Co do Marvela moi rodzice jak i krąg w którym się otaczam i większość Polaków jest jak najbardziej przeciwny wszystkim dewiacjom, więc jeśli sądzisz, że mnie obraziłeś to niestety Cie zawiodę. Ja nie hejtuje avatarów tylko sytuacje jaka miała miejsce. A jeżeli ktoś ma kisiel na widok Grodzkiej to jego sprawa haha. Ja czekam z niecierpliwością …
-
Witam, chcę wiedzieć jakim prawem zablokowano mi dostęp do edycji mojego wpisu w konkursie w którym biorę udział? Mati, proszę mi to wytłumaczyć. To jest odpowiednie miejsce do tego, więc liczę, ze mi to wyjaśnisz Tylko, ze ja nic nie zrobiłam, a ten mi zablokował możliwość edycji w ogóle... I to jest właśnie obiektywizm według moderatora Matiego. Nic obraźliwego nie napisałam a On założył mi blokadę. Moderator Indestructible:Łączę double powstały po akcjach moderatorskich.
-
Witam, Po pierwsze moderator ingeruje w mój wpis poprawiając [ciach] na chłopczyka. Potem usuwa wpis mojego znajomego, który piszę całą prawdę, a teraz ten sam mod zmienia swojego avatara strasząc forumowiczów. Czy wszystko z nim w porządku? Czy robi to na złość? Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę, która jest na forum zakazana.