Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A ja lubię pić...tylko coś mi wlazło w bok już z miesiąc temu i wyjść nie chce..boję się, że to.watroba..wiec ograniczam. Ewentualnie to nerwica, nerwobóle, ale po% wcale nie przechodzi...a może to jakies powikłanie po bezobjawowym covidzie i już np pół płuca nie mam...hmm a z chęcią bym się drineczka napiła...
grrrr. ". Na koncie znajdowała się wyłącznie darmowa Antymateria. Niestety nie ma już technicznych możliwości odtworzenia konta." Grr jakoś na quantum też taka antymateria się znajdowała a konto jest dalej! Cytat: „Nie licz na niego.... ” <tuli>
Cytat od Zla Kobieta: „Masz racje, do kitu ten rok jest.. ” Babcia kochana w sierpniu....mamusia ukochana teraz... wiem, że może być gorzej...ale to co jest teraz to dla mnie ciężka sytuacja... proszę Was kochani.. dbajcie o siebie... badajcie się... nie odwlekajcie...
Cytat od ackra: „Cytat od Bresia (L): „Jakiej? O ile to do mnie było ” Tak, do Ciebie to było. Przespałaś wygranie najcenniejszej nagrody na świecie ( od @Superman) No to z rr ” a skąd wiecie , że coś od Supermana byłoby dla mnie najcenniejszą nagrodą?
Cytat od pit: „Cytat od Zla Kobieta: „Kawa bez cukru to nie kawa! 2cukru, pół mleka o! ” osobiscie zamiast cukru dolewam "baileys" ” nieee:/ żadnych dodatków do kawy.... No CHYBA ,że ma to być odrobina szczęścia to wtedy taka kawusia na mega wypasie z pianką dodatkami...ale to tak raz na pół roku:p Ale teraz miałam mega wypas...kasza kuskus z łososiem pieczonym ,polane sosem śmietanowo czosnkowym....mmm niebo
Kawa? Jestem.. jak kawa to tylko 3 łyżki sypanej do kubka, 3 łyżki cukru zalać wrzątkiem i pić do ostatniej kropelki, a z fusów peeling .. przyjemne z pożytecznym:D Kiedyś piłam taka bez cukru:D teraz już za stara jestem:p potrzebuję odrobiny słodkości w tym życiu