Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
wakat - - Wojny Zibal
PostAkademia MORPHOSAW[aMFS] vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 5614,16 vs 11758,54 (Ukryta treść) (Ukryta treść)
-
Dzisiaj otrzymałem listę dla uni Polaris i zrealizowałem zgłoszenia dla tegoż uni. Uniwersa Nekkar, Xanthus i u68 są w pełni skompletowane, zatem wysłałem listy dla tych uni do sprawdzenia w grze. Na uniwersum Polaris gracz falco100 jak dotychczas jeszcze w ogóle nie wysłał zgłoszenia, na uni Quaoar natomiast gracz Tosiak wysłał zgłoszenie z błędnego adresu email. Proszę wyżej wymienionych o nadesłanie/poprawę zgłoszeń. Termin do którego można wysyłać zgłoszenia to 08.07.2018 (niedziela) godzina…
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
wakat - - Wojny Zibal
PostTermin zakończenia wojny upłynął, wojna zatem zakończona. Temat zamykam. Z racji tego, iż żadna ze stron nie kwapi się z dokonaniem podliczenia, rzeczone wykonam sam w czasie niedługim o czy poinformuje osobnym postem.
-
[ZLMRZ] Złomiarze&shinigami[SHIN] 12182,06%% vs MORPHOSAW [MFS] 16212,73%
wakat - - Wojny Zibal
PostTermin zakończenia wojny upłynął. Wynik jako w tytule, po aktualizacji. Temat zamykam.
-
Maile prosimy wysyłać jak najszybciej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla a…
-
27265,62% [DarkBlue] Dark Blue vs [SPZ] Sojusz Planet Zjednoczonych 3949,27% Zakończona
wakat - - Wojny Rhea
PostPróg zakończenia wojny osiągnięty, zatem wojna zakończona z wynikiem jako w tytule. Temat zamykam.