Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Amatorski SaD na Fenrir
turysta - - DiD Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „urlop zapialem zreszta Twoi koledzy po reckach lataja to szkoda mi robic czegos poki co ” czytam pacze sprawdzam, jeszcze raz czytam pacze i sprawdzam no i oczom nie wierze skad ty sie urwales
-
Amatorski SaD na Fenrir
turysta - - DiD Fenrir
Posthmmm 1 flaszka na 5ciu jest dobra tylko wtedy, kiedy 4 nie przyjdzie
-
Amatorski SaD na Fenrir
turysta - - DiD Fenrir
Postbez nagrod nie ma motywacji i zabawy. musisz zasponsorowac male co nieco jako organizator i wtedy mozemy rozmawiac
-
Byla chwila laga, ale doslownie tylko chwila xd nie to co kiedys na mihu, kiedy to serwer sie zbugowal xd starcie sie pojawilo ze 3h pozniej i zlom tez z takim opoznieniem, wszystkie recki wracaly na pusto, a floty utknely w prozni xd bylo milo i przyjemnie, to juz wytrwajcie bez tych gownoburz do konca xd
-
Cytat od Capitan Cupid: „Flota stała na allegro za 450 zl wie pewnie push ” buger chcial 220 przed rozbiciem czesci u thrawna graty lamusie co by spamu nie bylo i przetopu w laserowa
-
Cytat od Bejitta: „ Panowie z TR - świetna robota, ale jak już napisałem, gdyby mi zależało, nadal byście polowali na mnie ” No coz, czasami mam problem z nie planowanym / za dlugim snem, nie da sie ukryc Ale rosol w tej konkurencji i tak bije mnie na leb xddd Powodzenia w rl panowie i udanych wakacji. W PL pogoda ostatnio slaba, to moze gdzies za granica ?
-
TOP 1 ACS i tak juz zostanie [ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
-
Cytat od Huwiszka: „Gratuluję WszySTkim:) To tak dla porządku jeszcze moje api wysyłałem je Szutrukowi bo Giker zablokował okno czatu do mnie po tym jak zatankowałem jakiś czas temu u niego co nieco:) rr-pl-158-7c7131385cc2cd9eb262cc4a9c488a8aa8ff89b5 (50000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.599.900.080. Na polu zniszczeń [2:408:4] znajduje się 16.292.669.900 jednostek metalu i 3.836.259.500 jednostek kryształu. Flota odzyskała 799.950.040 jednostek metalu i 799.950.040 jednostek kryszt…
-
Witam wszystkich serdecznie w ten chlodny letni wieczor. Cala akcja zaczela sie wczoraj, kiedy to niestrudzony wojownik 'Sanchez' postanowil ponownie sprobowac swych sil w walce z ksiezycami. Tyle razy ponosil porazki, niemal wszyscy sie z niego smieli, ze jego skutecznosc jest rowna zeru. Dzisiaj jednak dowiodl swej wartosci sciagajac lordowi bejicie 2 ksiezyce. Pierwszy ksiezyc polegl bodajze w pierwszej rundzie, natomiast drugi ksiezyc walczyl zaciekle, az udalo sie Sanchezowi przechylic szal…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
turysta - - DiD Fenrir
Postnanity 7 stocznia 16 tech. nadprzestrzenna 14 spalina 17 szpiegowska 17 bojowa 18 mt 100.001 ( krolik lamus ) fala 8
-
Pozdro TR, ekipa z disco, dostawcy paliwa KUPIE DEUTER Dnia 28-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makaveli [T R] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca LatamBezMonitora [TTG] ________________________________________________ Duży transporter 8.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 10.001 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Makaveli [T R] ______________________________…
-
[T R] Totalna Rozpierducha ( 7840% ) vs [SUICIDE] SUICIDE ( 0% ) Zakończona
turysta - - Wojny Fenrir
Postwczoraj uplynal termin wojny, proponujemy ja przedluzyc o miesiac. co wy na to ?