Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mihusz: „Witam Zapraszam do zgłaszania potencjalnych multikont, i kont ściśle współpracujących do sprawdzenia Wasz GO ” a to jest jakis zakaz wspolpracy ? nie ma przeciez o tym nic w regulaminie nie mowie o multi, ale 10 osob moze prowadzic konta dla kolegi tylko z mysla o pushowaniu go i co mu zrobicie ? nic ten rynek to jest okno do w pelni legalnego pushu i bez wprowadzania zmian nie mozecie graczom nic zrobic, bo przeciez regulaminowo korzystaja z mozliwosci, jakie daje im gra nie z…
-
no i elegancko prezent na mikolajki jest tam gdzie lamusy nie potrafia zagrac akcji tam uszaty korzysta wilk syty owca cala antymateria znowu placze czyli tak jak byc powinno przetapiaj i szukaj kolejnych okazji bo jak mowi stare powiedzenie 'skilla nie kupisz' a jak daja to szkoda zeby sie zmarnowalo
-
"Za co?!" "Za jajco!" "A tam było to samo i nie ma bana" "Eee ee ee za jajco!"
turysta - - DiD Quantum
PostTo ja przytocze swoja sytuacje. Kilka razy mialem takie samo zdarzenie - sciagam moona/y i tam sie pojawia stacjonuj. Klikam fale i pojawia sie spam na ta planete roznymi misjami. Atakuj, transportuj ... i najbardziej uciazliwe zatrzymaj, bo pojawia sie 2 razy. Powiedzmy, ze 50-100 misji spamujacych utrudnia wyklikanie zawroconej stacji. Pomijajac fakt, ze trzeba przewijac i szukac stacjonuj w tym spamie, to jeszcze falanga ponownie laduje sie z 5sek. W zasadach gry jest taki zapis: "Spam, bez w…
-
rentek nie poplacz sie xd spakowanie cie poraz kolejny daje wieksza satysfakcje niz jakie kolwiek zyski w surowcach xd a jak u was tylko zysk sie liczy to amen powinien usunac to top1 solo, no bo przeciez wyszedl na minus, no jak tak mozna bedzie o was glosno jak znowu was spakujemy xd gratulacje 22kk do przodu zysk pierwszorzedny za ciagle prowokacje nie pozdrawiam, ale tyle ci zostalo
-
jakie uni, taki justin timberlake. a ze uni kalekie, to sie wyjatkowo ciezki przypadek trafil
-
Chlopaki atakierzy, ewidentnie spodobaly wam sie nasze raki, ale to dobrze. A co do akcji to sie dobrala ekipa, jak zwykle zrobila swoje, a zlomu znowu nie pozbierala
-
Pozdro dla soja i niedoszlych ofiar Dnia 12-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kostka Lodu [A W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.716 Okręt wojenny 975 Pancernik 772 Krążownik 3.263 _________________________________________ Obrońca Spawacz ________________________________________________ Mały transporter 188 Lekki myśliwiec 3.074 Krążownik 1.400 Okręt wojenny 145 Recykler 536 Sonda szpiegowska 579 Bombowiec 43 Niszczyciel 47 Pancer…
-
Cytat od Mordi: „A Wy pewnie znowu, standardowo nakupujecie się kont, napuszujecie i udajecie pro-graczy? I jak już konta do kupienia się kończą powoli i trzeba użyć skilla to kończymy z uni...My gramy dla ekipy i nocnych rozmów przy drinku- jak widać z wielu uni mamy sporo ciekawszych rzeczy niż ogame dlatego dzwon się zdarzy ale to gra. A dla was... szkoda gadać. Psujecie tą fajną grę. Tyle w temacie. Na każdym uni ci sami- Tańczący, Tabletkowi, na każdym uni... do znudzenia. Turysta wędrownic…
-
Cytat od Mordi: „Pacz, tak randomowy nick, że podświadomie nawet nie przeczytałem xD ” lepszy randomowy nick, niz byc kojarzonym z bycia farma graty, elegancki % i zazdro zysku
-
Cytat od stresS: „Wystarczyłoby uniemożliwić zmianę maila na koncie lub zmianę nicku raz na pół roku i jestem przekonany, że to w jakiś sposób rozwiązałoby upłynnienie konta/zmiane właściciela. ” nie ma to raczej sensu. nick wiele nie zmienia, a zmiana maila przydaje sie wtedy, kiedy ktos chce grac na tym kupionym koncie. takie kupno konta popieram, jeden gracz odchodzi, a nastepny przychodzi - uniwersum wolniej wymiera. kiedy ktos chce sie tylko spushowac na flocie to ten mail nic nie zmienia
-
Cytat od Wujek_Madona: „Jeszcze wczoraj mi propozycje składaliscie jak TANCZACY na mnie lecieli Nie wspomne ile osob mowiło zebym złom zbierał A ja po prostu mowie a niech mają ” Lecieli ty siedziałeś ale nie podniosles Miałeś możliwość zbierac ale nie zbierales W końcu wyjasniles kto kupił konto xd