Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wesolych Swiat, wesolej kwarantanny Na temat starcia w sumie powiem tylko tyle, ze straty mialem miec o 2kkk mniejsze, ale paliwa starczylo tylko na wyslanie polowy floty Pozdro dla ekipy z fenka i innych uni @abecaduo wracaj lamusie Kupie deuter dobrze place ! Dnia 12-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor giker [T R] ________________________________________________ Krążownik 151.918 Okręt wojenny 6.416 Pancernik 84.126 Ciężki myśliwiec 47.455 Lekki myśliwiec 4.000.000…
-
Ekspedycje
turysta - - DiD Fenrir
PostCytat od Vendetta12: „ Bedac generalem / zbieraczem ( w twoim przypadku generalem ) probowales wysylac ekspow? Co wysylales i co dostawales ? ” ja gram odkrywca. na zyski z exp cywilnych nawet nie patrze ( surowce, flota), bo sie nie umywaja do farmienia piratow/obcych przejrzalem pare stron eksp i dostaje w granicach 10-20kk mety przy malych eventach, krycha podobnie, a deuter ponizej 10kk dla porownania z malego eventu piratow/obcych jestem jakies 300-400kk do przodu, najlepiej chyba mi wychod…
-
Ekspedycje
turysta - - DiD Fenrir
Postrscs4c w prawym gornym rogu rw masz zawsze podana ilosc pionkow/reckow potrzebnych do pozbierania
-
Ekspedycje
turysta - - DiD Fenrir
PostMasz na mysli ekspy cywilne, czy piratow ? Na piratach powstaje pz 20% dla odkrywcy, a 10% dla pozostalych klas. Dla eksp cywilnych tj. znajdowanie surowcow i floty pionier podwaja zysk, a sam w sobie bonus odkrywcy nie wiem ile daje.
-
Czy Programiści Ogame wyrównają klasy aby zniwelować przepaść między Odkrywcą a innymi klasami????
PostCytat od AmstelL: „Cytat od edes: „Podnieś zbieraczowi pz z piratów też na 20% i żeby widział to pz w gali a nie loty na pałę. Ja latam jako generał na piratów, flota coś tam mniej pali ale zyski skąpe ;/ ” I to jest bardzo dobry pomysł, który już słyszałem od kogoś innego.Wyrównać pz z piratów dla wszystkich klas. To pozwoli na idealne zbilansowanie. Odkrywca będzie miał dodatkową expę i 75% z idlaków. Generał miałby tańsze loty i +2 do tehów. Zbieracz wiadomo. ” a kto w tych czasach lata na id…
-
pozostale klasy maja zyski rownomierne do ryzyka ktore ponosza w 4 dni od zdjecia urlopu zostawilem polowe swojej floty w czarnych dziurach i mimo zarabiania okolo 1kkk dziennie na ekspach jestem na minusie
-
dawno takiego skladu nie bylo, takze dzieki lamusy za lot i do zobaczenia w czarnej dziurze
-
tak na logike jezeli gornik nie sprzeda dexu to go bedzie kisil jezeli bedzie go kisil to go mozna sfarmic po sfarmieniu gornika dalej mozna przepalac na floty i petla sie zatacza
-
Nocny farming Pozdrawiam gumisiow i konfe top 100 acs Dnia 14-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor El AdamoPushochtani [A W] ________________________________________________ Krążownik 51.447 Pancernik 15.652 _________________________________________ Agresor THE END [D_K] ________________________________________________ Pancernik 10.605 Okręt wojenny 21.000 Krążownik 37.030 _________________________________________ Obrońca Duszek [BeKa] ________________________________…
-
Z tego co wiem ten blad wystepowal przez okolo tydzien od wprowadzenia tej wersji na serwery. Lot reckami nie zaleznie od ich ilosci i tego, jak daleko lecialy, zawsze kosztowal 1 deuteru. A teraz pytanie jak mozna ukarac osoby, ktore z tego korzystaly ? Przeciez musieli by nie uzywac w ogole recyklerow przez tydzien, zeby z tego nie korzystac. Zalozmy, ze osoba z generalem chce kogos zezlomowac. W takim przypadku powinna ona sobie odpuscic ten lot, czy szukac pozyczki reckow od kogos z inna kla…
-
graty lamusie Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Dnia 03-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Gumisie] ________________________________________________ Pancernik 1 Pathfinder 11.111 _________________________________________ Obrońca Pagani [A W] ________________________________________________ Duży transporter 7.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 57.167 Sonda szpiegowska 182 Pancernik 12.631 Pathfinder 165 _________________________________________ Po bitwie... Agresor showtime [Gumisie] __________________…
-
Troche czasu juz tu nie gram, ale znalazlo by sie kilka nickow, ktore lepiej by wygladaly w tym przypadku po lewej stronie Nie jestem w temacie, jak wygladaja obecne relacje to sie w tej kwestii nie wypowiadam. Maximusowi szo, zawziety i wiadomo, ze odbuduje predzej, niz pozniej. A moim graty za kolejna akcje w deffie, o ktore coraz ciezej. Teraz spakujcie te nicki, ktore uciesza oko
-
graty zlom nie wazny szczekacz zamkniety w budzie poraz kolejny i to sie liczy