Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Czy odpowiedzial ktos dobrze na wszystkie pytania "z wiedzy" (oprocz ostatniego) + zdobył punkty za pytania do oszacowania ? Taka osoba tu wygra pewno...
Nie no mnie to wali bo i tak 12 500 wyrobie bez sztabu, tak tylko wspomniałem bo ktos wczesniej pytał czy to mozliwe czy nie. Poki co olałem tylko 100 tryt kup cos w kantynie 100 tryt kup cos w kantynie 200 tryt włącz badanie a trytu mozna olać 1 500 sztuk by i tak 12 500 zebrac
yyyy......msbn, roboty na moonie, dopałki kazdego rodzaju, pola na moonie, sloty floty, sloty expu, darmowe zmiany klasy, antymateria, surowce w mniejszej ilosci........nie wiem czego Wy oczekujecie ? moze Wam jeszcze pieniądze na konto przelac ? poloki....
Na początku ja nie miałem pojęcia jak to policzyc bo nic z floty nie wiem....nawet jak acs puscic, po przeczytaniu pytania wiedzialem tylko ze znajde odpowiedz na forum. Dzisiaj szukałem i w połowie zorientowalem sie że w pytanie nie jest o zniszczenie gsia. Po znalezieniu info jak to obliczyc czułem sie juz pewnie. Po znalezieniu info o minimum 3000 sile ataku (OW odpada) czułem że będą punkty. Po przeczytaniu odpowiedzi już punktów nie czuje.
Ma ktos sprawdzone info co sie stanie gdy bede chciał odebrac nagrode w postaci budynku ale nie bede miał wolnych pól na planecie ? Tylko sprawdzone info a nie "logicznie by było...itp"