Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 415.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Muti i pushery
DeKi - - DiD Kalyke
PostNie polowa uni wisi na banie tylko polowa topki Jesli ktos sie zastanawia skad te mega przyrosty na starcie uni u co niektorych to tutaj macie odpowiedz: za turecka anty W sumie to trzy dniowy ban to zadna kara, w porownaniu z tym ile ta anty dala zwlaszcza na starcie. Fajnie ze mamy GO, ktoremu sie chce.
-
alcoholik [MNS] vs. ITakCieDorwe ~ 2422.1%, alcoholik [MNS] vs. Miniurny ~ 2978.89%
DeKi - - Starcia Cosmos
PostJak mi powiedziano ze mnie tu od frajerow wyzywaja to az z ciekawosci tu zajrzalem, gdy zobaczylem kto to napisal to ogarnal mnie tylko smiech. Oficjalnie to ty wchodziles calej topce w 4 litery zeby cie nie skanowali, sorry ze ja sobie na to nie pozwalalem. Widze ze bardzo cie boli ze taka przewage zrobilem a dla mnie wiekszym osiagnieciem bylo bycie top2 na aquarius niz top1 z x2 przewaga nad top2 tutaj To uni jest po prostu slabiutkie i gdyby ktos z moich znajomych z aqua albo europy tu gral …
-
Akurat cosmos nie bylo pod wzgledem pushy najgorsze Wojtku. Gdybys Ty wiedzial co sie np. na takiej europie dzieje Pushujacy sie GO itd. A tak to chociaz satysfakcja ze zlowania pusherow byla. Wiadomo jak Wuja skonczyl, Wariat to samo. Takiemu Nurielowi tez sie szybko odechcialo gry tutaj. Graty stka Artel. Zysk jak zawsze niesamowity.
-
To nie alkohol, to reakcja na to co sie tam stalo. Sam trenuje i konkuruje (na wiele nizszym poziomie) i wiem jaka jest lipa gdy sedziowie nie robia swojej roboty. Ale to co tam sie powyrabialo mozna podsumowac tylko w taki sposob jak powyzej. Pal licho tytul, ale stracil tez z 10 lat zdrowia przez ta ustawke co sie tam odbyla. U buka nie gram zeby nie bylo
-
A mialo byc tak pieknie. Piwko i oczekiwanie na wyjscie Glowki do ringu, to zszedlem z urlopu zeby przy okazji poskanowac. Ale co sie tam stalo to (ciach!) jakis skandal. Jebac Mairisa Briedisa, (ciach!) Roberta Byrda i jego skorumpowana zonke. Dnia 15-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki_oddam [KAT] ________________________________________________ Krążownik 22.222 _________________________________________ Obrońca Avatar __________________________________________…
-
Trzeba sie zareklamowac. Pozdrawiam wszystkich moich ''fanow'' Dnia 13-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki_oddam [KAT] ________________________________________________ Krążownik 22.222 _________________________________________ Obrońca August [Z-F] ________________________________________________ Mały transporter 7.919 Duży transporter 32.561 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 605 Sonda szpiegowska 3.710 Niszczyciel 12 Pancernik 1 ___________________________________…
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
DeKi - - Starcia Libra
PostJa Cie krece ale zysk. Niestety kolejna z kolei flota Winterow w reckach... Mam nadzieje ze odpowiedza jakims ladnym rw bo UNI sie bardzo jednostronne robi... Graty.
-
Dnia 26-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [KAT] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Sw1der [Z-F] ________________________________________________ Mały transporter 1.102 Duży transporter 13.267 Lekki myśliwiec 17.922 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 6.435 Okręt wojenny 438 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 5.082 Sonda szpiegowska 397 Niszczyciel 2.565 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2.433 _…
-
#150-152: Deki [KAT] vs. stalowy rower [TEREFERE] ~ 3458.29% + 1839.07%, Deki [KAT] vs. ETER [Bandit] ~ 3029.16%
DeKi - - Starcia Cosmos
PostDeki [KAT] vs. stalowy rower [TEREFERE] ~ 3458.29% Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [KAT] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca stalowy rower [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 5.073 Lekki myśliwiec 62 Krążownik 24 Okręt wojenny 6.376 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.816 _________________________________________ P…
-
GramBezInternetu [WSNR] vs. princess [PFP] ~ 3782.52% - 1,2kk na czysto
DeKi - - Starcia Europa
PostTakie czysciochy sa najsmaczniejsze Graty Bern, rozkreciles sie ostatnio i dobrze