Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 415.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje dla was Czyzby pierwszy moonkilling na uni? Malo takich akcji ostatnio na ogame. Mam nadzieje ze bedziesz teraz aktywniej gral Hector

• Dobry push nie jest zly. Nie gratuluje bo nie ma czego.

• Deuter ktory dzisiaj przepaliles zwrocil sie z nawiazka Tacy ekonomi sa najlepsi Graty

• Cytat: „No to teraz cos z zyskiem ;) ” Cytat: „ Dnia 07-05-2016 22:48:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Mały transporter 81.322 Lekki myśliwiec 827.918 Krążownik 18.052 Pancernik 49.243 _________________________________________ Obrońca Mea Culpa ________________________________________________ Mały transporter 23.734 Duży transporter 13.823 Lekki myśliwiec 130.336 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 19.813 Okręt wojenny 1.3…

• Cytat: „Po powrocie z treningu postanowilem poskanowac niektorych sasiadow MARCUS stal bez aktywek. Szybka wiadomosc do Fabka, jeszcze szybszy odzewi taki oto spontanik. Fabek poslal pance przez gale za 110kk ja moja flote i recki za okolo 70kk deu, Immortal recki za 30kk (za co jestesmy bardzo wdzieczni). Tak wiec trudno mowic o jakims ladnym zysku, ale % nie jest zly Byla tez proba kradziezy zlomu. Gratulacje dla gracza ODDAM_ZA_EKO ktory zebral pozostale 50kk metalu. Chociaz chyba sie nie opl…

• Cytat: „Takie tam farmenie Pozdro Tengu :) ” Cytat: „ Dnia 04-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Sinéad [NIP] ________________________________________________ Duży transporter 60.000 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 1.711 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 10.000 Ciężkie działo laserowe 2.500 Wyrzutnia plazmy 2…

• Cytat: „Forma zwyzkowa Zysk adekwatny do mojej szybkiej floty, czyli lipny... Flotka rosnia z dnia na dzien wiec z tym powinno byc lepiej w przyszlosci. Zeskanowalem, poslalem statki i wtedy obronca zaczal sie swiecic w dziwnych miejscach. Deuter przepalony wiec pozostalo tylko leciec do konca, efekt ponizej. ” Cytat: „ Dnia 20-04-2016 16:08:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 629.319 Okręt wojenny 10.48…

• Ale sie mns posypalo. Najpierw wtopa na ursie na ponad 300k % a potem zlom za zlomem na wasacie Akurat Ciebie limfa, moj Ty sojuszniku z u50 szkoda. Widze ze planujesz pojsc w eko, wiec zobaczymy ile wytrzymasz bez budowania floty. Dla Ciebie obibok gratulacje. Dobra passa trwa. Ladnie kosisz wasat po ufsie

• Cytat: „ Dnia 18-04-2016 19:35:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 18.954 _________________________________________ Obrońca criket2 [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 50.000 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 18.578 ( -376 ) _________________…

• Cytat: „ Dnia 15-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deki [Tengu] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.600 _________________________________________ Obrońca Rapax [M_R] ________________________________________________ Mały transporter 507 Duży transporter 1.006 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 5.130 Krążownik 50 Okręt wojenny 65 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 150 Sonda szpiegowska 7.567 Bombowiec 77 Satelita słoneczny 1.000 Niszc…

• Czyli mozna upasc az tak nisko dla kilku % Do tego osoba poznana w realnym swiecie Pozostaje tylko wspolczuc jego otoczeniu

• Ladnie kosisz tych MNSow PioTro Pol sojuszu dzieki Tobie padlo Graty i topisz.

• Piekna akcja Gratulacje dla obroncow Dobry plan i wykonanaie. Mam nadzieje ze wszyscy idziecie na wasat, Porzadna opozycja to i checi do gry flota wroca Starcie na minus wiec i GEN musi byc Tyle sie gryzliscie z aresem i wreszcie potwierdzenie w postaci rw Pozdro i do zobaczenia na wasat

• Za malo wam % zlomu na wasat to idzcie sobie na draco. Prosty wybor

• Tak patrze sobie na te draco i cale top 20 zlomiarzy, oprocz jednego gracza (bez sojuszu), siedzi na urlopach. Cos bardzo aktywnie piszecie na forum jak na ufsow Gracze grajacy aktywnie nie maja raczej czego szukac na draco. Ufsy prawie nie do zdjecia, z moonkillerami czekajacymi tylko az ktos zrobi fsa Wasat natomiast zapowiada sie naprawde ciekawie. W miare wyrownane floty tam beda. Do tego eko x3 <3. Bedzie sie dzialo

• Ursa jako jedyne uni dostala szanse wyboru, no i wybrala. Ekonomi dostali wasat, flociarze draco, czyli kazdy cos dla siebie.

• Cytat od Rentek: „Cytat od Jay: „Nie ma to jak mieć dziadowskie serwery, i zamiast zainwestować trochę kapuchy w lepsze... kazać wprowadzić takie coś. Graty dla niemców.” wprowadzac? ta zasada byla od zawsze kiedy pamietam z ta zmiana ze na suporcie keidys mogl to kazdy zglosic jak widzial na fali teraz moze tylko obronca ktoremu sie przeszkadza w uciekaniu lub w czyms innym mi ten zapis nie przeszkadza i tak malo kiedy sie robi skan przed wlotem bo sie bardzije opoznija i patrzy na gwiazdki niz…

• Dobra robota Art Teraz miejmy nadzieje ze niemcy to zaakceptuja

• To kiedy te laczenia? Rozumiem niektorych niechec do zmian predkosci flot, Gdyby mi narzucono gre na x1 tez bym nie byl zadowolony. Mam lepsze rzeczy do roboty niz siedzenie caly dzien na ogame i czekanie na powrot reckow Takim uniwersom mozna co najwyzej dac mozliwosc wyboru pomiedzy zwykla predkoscia / x2, a jesli nadal cos im nie bedzie odpowiadalo to niech bawia sie nadal we wlasnym gronie. Z tego co wyczytalem nastepnego uf nie bedzie dlugo, moze nawet nigdy. Tak wiec zeby potem nie bylo pl…

• Ursa to uni pod ekonomow, wiec szkoda zeby tracili wydobycie x3. Co najwyzej mozna im dac wybor pomiedzy uX i u1.