Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tą flotę widziałem z miesiąc temu w układzie z Selene... Wczoraj popołudniu zdziwiłem się z obecności Marcina u mnie w us. A zwłaszcza z taką flotką i ilością surki. Musiał się przenieść do mnie podczas mojego długiego urlopowania... Nie będę narzekać. Czekałem aż pójdzie spać i wysłałem niszczenia. Dwie pierwsze fale gąsek nie przetrwały starcia z księżycem, za to kolejna przyniosła powodzenie i uśmiech na twarzy... Przed samym wlotem posłałem ok 1200 RMP w celu wyzerowania okopu.. Po starciu n…
-
W nocy wysłałem gsy na niszczenie księżyca do innego sąsiada u którego zobaczyłem w trakcie popołudniowego skanowania flotkę.... Gdy moon spadł i okazało się że będzie kolejne ST odezwał się do mnie mili o stojącym obok mnie Rolandzie... Szybki lot i bum Dzięki Mili Dnia 17-12-2017 10:17:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 66.666 Lekki myśliwiec 3.333.333 Pancernik 3.333 ____________________________…
-
Szukając dalej natknąłem się na stojące samopasem małe stadko gsków...: Dnia 17-12-2017 07:19:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Niszczyciel 24.029 _________________________________________ Obrońca gucio [EXS] ________________________________________________ Duży transporter 560 Recykler 5 Sonda szpiegowska 163 Gwiazda Śmierci 35 Wyrzutnia rakiet 263 Lekkie działo laserowe 407 ______________________________________…
-
Po południu wyskanowałem flotę Bohun-a... W nocy sprawdziłem czy czasem czegoś nie zostawił... I zapomniał o kilku transporterach... Dnia 17-12-2017 05:41:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Krążownik 66.666 _________________________________________ Obrońca Bohun [Hunters] ________________________________________________ Mały transporter 100.454 Sonda szpiegowska 5 Satelita słoneczny 930 ____________________________…
-
Gdy wracały mi stateczki od Waisy szukałem dalej... A że u sąsiada w układzie były minutki na monie poszedł szybki skan, lot i bum. Flotkę widziałem po raz pierwszy i zarazem ostatni. Dnia 16-12-2017 23:44:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Gillroy [DS_U6] ________________________________________________ Mały transporter 27.441 Duży transporter 40.6…
-
Witam po bardzo długiej przerwie. To była dla mnie owocna i pracowita nocka, ale o tym za chwilę w innych tematach . Flotka wyskanowana już praktycznie gdy robiłem fsy. Standardowy b/fs. Kogoś zapewne strata tego kryształu zabolała, ale to już nie mój problem Pozdrawiam cały sojusz 3 X oraz wszystkich znajomych. Mili może weźmiesz przykład ze mnie i weźmiesz się do roboty... oto rw: Dnia 16-12-2017 21:59:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________…
-
Wielkie gratulacje Sharky za to rw. % i zysk kosmiczny. Należało Ci się top1 solo jak mało komu (no może jeszcze felippe i crion-owi ) Oby te przyszłe nowe pancusie na mnie nigdy nie wystartowały Dzięki za pozdrowienia i pamięć. Będę się musiał w niedalekiej przyszłości odwdzięczyć. Pozdrawiam i przetapiaj szybko
-
Cytat od ^obserwator^: „ ale ze co? praktycznie odbudowane? (dane z ognitera) - mili, odbudowa w 64% (jak na razie, bo bardzo dobrze mu idzie mimo ze pushowki stekaja i jecza, ale przetapiaja co moga byle odbudowac) -thrall\bociek , odbudowa w 53% -wojtekreal, odbudowa w 6,7% -cracovia, odbudowa w 45% i ty to nazywasz flotami praktycznie odbudowanymi? p.s. moglbym powiedziec kto ma flote praktycznie odbudowana, a nawet z plusem, ale skromnosc nie pozwala ^^” A jak u ciebie puszówka WOJNAR? coś o…
-
Cytat od ^obserwator^: „Cytat od Z4K4T4K: „...dla naszej dominacji...” z ta dominacja to Cie poniosło no chyba ze chodziło Ci o denominacje realna dominacje to maja AMD z u67, Wy mozecie co najwyzej o niej sobie pogadac p.s. no skoro ciap juz napisala kto mial wieksze straty temat uwazam za zamkniety :D” Widzisz My możemy sobie o niej pogadać , a Wy tylko pomarzyć ot cała różnica
-
Cytat od Aktualizator: „bardzo ladna bitwa, mysle do grona osob ktore sa bardzo zadowolone z jej wyniku moge dodac siebie i kilku znajomych:) jestesmy teraz bardzo ciekawi jakie przetasowania nastapia na kontach:) Cytat od ^obserwator^: „ p.s. jedyne czego szkoda jak dla mnie to brak 1 flotki u obronców bo wszyscy mielibysmy top1 world (kwestie kto mial wiecej strat pomijam ) obu stronom gratulacje % bo potezny ;]” Ja (2-09-2013 22:30) kontry nie bedzie? na recki borntodie (2-09-2013 22:30) podz…
-
Lipa55, bloodOstatnieChwile, CRAZY PANDA i A nie wiem jaki [Falcons], MUCHOMOR [UP] vs wojtekreal [Falcons], Zlodziej Snow [TTG GOT], drago32 [UP] - 41761,25% top1 acs
-
wojtekreal [3 X] - SUMA: 58.630,31% /36RW ŚREDNIA: 1.628,62 % 26 solo 25.472,71 % (średnio 979,72 %) 10 acs 33.157,82 % (średnio 3.315,78 %) BEST SOLO ____ BEST ACS board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=972920 wojtekreal[CKMC] vs Lord Kaza[FBI] - 438,57% Spartanikus & wojtekreal [CKMC] vs CrAzY FrOOg [300] - 755.96% Unreal i BLADY [AoR], Zlatan i Spartanikus i wojtekreal [CKMC] vs. BenQ [SA] - 858.09% board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=698298 board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=564589…