Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Też chce takie zyskowne fsy robić. Graty. top w pance

• Spartanikus obserwował i nakreślił plan działania. Ja tylko postawiłem kolonię,Moon, TP i lot następnego dnia. O poranku Gracz GALLO zmienił nick na OddamJuz. Nie wiemy czy zezłomowaliśmy Gallo czy nowego właściciela ale życzymy sz/o. Trochę złomu udało mu się podebrać. Niech ma na nowe latajki Spartanikus pozdrawia cały sojusz TTG, Dominikusa, Mililiona oraz 2xfemto. Ja również przyłączam się do tych pozdrowień. Dziękujemy bardzo Najtowi za recki. Bez nich bilans byłby połowę gorszy. Ps Sparta…

• 05-01-2019 17:11:49 - wojtekreal [Baratheon] - 41522.46% Dnia 05-01-2019 17:11:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Krążownik 1 Okręt wojenny 100.306 Pancernik 378.611 _________________________________________ Agresor Mili [3 X] ________________________________________________ Okręt wojenny 27.499 Pancernik 500.000 Lekki myśliwiec 5.151.516 Krążownik 1.000.000 _________________________________________ Agresor ManNiaK…

• No no no Dominikus teraz się postarałeś. Zacne rw, zacny % jak i zacny zysk. Nie ma to jak przytulić grube miliony surki i jeszcze strzelić pstryczka w nos Czekam na kolejne, jeszcze większe. Ps a gdzie zdjęcie? hehe Do następnego mordo

• Dominikus lamko... Miło widzieć Cię tutaj po tylu latach. Gratulacje Czekam na kolejne, oczywiście dużo większe i z dedykacjami Tylko wiesz... Co za zdjęcia masz wstawić nad następnym STkiem... Jak za starych dobrych czasów na u41 TTG... Pozdrawiam i do następnego

• wojtekreal Esprit De Corps [3 X] GG dla drużyny 6884397 Flota: Lekkie Myśliwce: 5317392 Ciężkie myśliwce: 150 Krążowniki: 1000907 Okręty Wojenne: 100306 Bombowce: 19 Niszczyciele: 86900 Gwiazdy Śmierci: 170 Pancerniki: 378553

• Cytat od Lord_Zidaya: „Cytat od Mililion: „Co za adrenalina, co za emocje (jeszcze raz zrobisz konferencję ze wszystkimi znajomymi jakich masz to zabiję). Graty oby tak dalej ” Konferencja ze wszystkimi znajomymi, czyli de facto tylko z Tobą . Włos graty steka. ” Ja też siedziałem Włosiu, teraz pójdzie już z górki

• Zbierania surki ciąg dalszy.... Sojusznik wyskanował i dał cynka. Ja tylko wysłałem zabawki Dnia 25-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Ziomek990 [EKO] ________________________________________________ Duży transporter 53.428 Pancernik 176 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wojtekreal [3 X] ___________________…

• Odbudowa Mili-ego motywuje... Dnia 25-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 111.111 Lekki myśliwiec 5.123.013 Krążownik 1.007.067 Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Hanibal ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 22.200 Statek kolonizacyjny 15 Recykler 7 Sonda szpiegowska 97 Satelita słoneczny 2.064 Gwiazda Śmi…

• Mili jeszcze raz gratulacje Za 100%-tową realizację planu. Troszkę ciśnienie Ci podniosłem co Ciśnij dalej w pancki i do następnego

• TOP 1 ACS: Mili, ARO & wojtekreal [3 X] vs. Yes Man [P N] ~ 695271.74%

• Mili i Aro dzięki za te kilka ostatnich dni. Normalnie aż łezka się w oku zakręciła i przypomniały się stare dobre czasy. "Umarł Król Niech żyje Król" Rw dedykowane dla wszystkich sojuszników i znajomych poznanych na przestrzeni tych kilku lat swojej przygody na ogame.pl 3,7mld mety u Yes man-a reszta złomu u nas. To co na zlocie chyba opijamy Nie chce mi się już szukać na forum ale Bigot to chyba Ty mnie zmobilizowałeś do zdjęcia urlopu i namówienia do tego samego Miliego... Mogę teraz podzięko…

• Miałem nie wstawiać, ale rw na Com-ie no i będzie można poczytać kolejne teorie spiskowe i wywody Johnego Za pierwszym razem miesiąc lub dwa temu zdjąłem moona Marduk-owi (tutaj pozdrowienia dla fedaina i zakrzysia, będą kojarzyć akcje ), ale niestety dtki były na fsie na moonie obok... Dziś była chwila czasu więc postanowiłem spróbować w inny sposób i jak widać się udało Nie obyło się bez małej lameriady ale ważne że się udało. Marduk uratował 550kk deu. Niech odbudowa szybciej się potoczy. Poz…

• Na te pytania może odpowiedzieć tylko sam obrońca. U mnie lot trwał 25min a marcin wszedł jakies 8 min po bum jak było dofarmione i zebrane więc tutaj masz różnicę Caterpillar.

• Skan, lot i bum. Pozdrowienia dla całego sojuszu 3 X oraz buddy. Wilku powodzenia w Realu, chociaż wiem że i tak wrócisz :) Dnia 24-02-2018 19:02:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca MARCIN Z KATOWIC [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 50.641 Krążownik 200 Okręt wojenny 300 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 400 Wyrzutn…

• Taki tam nocny fs... Pozdrowienia dla sojuszników, buddy i znajomych Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 77.777 Lekki myśliwiec 4.042.913 Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca Ventillo [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 6.920 Duży transporter 3.882 Lekki myśliwiec 10.210 Ciężki myśliwiec 8.810 Krążownik 500 …

• Gratuluję Łukasz. Oj tam zaraz napędziłem stracha... Sprawdzałem nieświadomy że to Ty, twoją czujność Przetapiaj szybko i do następnego STka

• Jeszcze raz dzięki wszystkim za akcje i pogaduchy na konfie. Polecam się na przyszłość

• A zszedłem z urlopu tylko tak z nudów

• To ostatnie siódme starcie to również zasługa Miliego, który podrzucił mi skan. Starcie lekko naciągane ale lepsze takie niż w ogóle.... Dzięki niemu osiągnąłem rekord ogame pl w ilości liczby ST w ciągu 24h. Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich sojuszników i znajomych. Teraz mogę iść dalej się urlopować. Pozdrawiam Dnia 17-12-2017 13:31:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Niszczyciel 5.555 Lekki myśliwiec 1.555.555 __…