Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Czerwony kapturku jaki Ty masz duży ten koszyk, że aż tyle łakoci się w nim mieści. Pakuj dalej do kosza i uważaj na głodnego wilka by nic nie porwał Ci. Gratki Czub
Cóż jakoś nie jestem ufna, jeśli idzie o loty z członkiem poza sojuszu. Jednak widać idzie się dogadać, tu zwracam honor Chariemu . Gratuluję fortelu i zgrania Przetopu Panowie na kolejne zabawki. Czubek Tobie mniej much bo jak będziesz tak syczeć na mnie jak wąż to zamiast moona ja Ci zlecę na głowę . A tak na poważnie wielkie brawa chory a ciśniesz na sto procent i to zawsze lubię u Ciebie. Teraz pora na Dexa. Jemu szo bo taka strata boli każdy pośladek. Nie każdy umie tak latać jak Dex masz u…
Kto nie wojuje od miecza nie ginie. Nie zawsze można być najlepszym w wszystkim a tym naj naj zdarzają się drobne wpadki. Barwo Dobry Panie pompuj dalej . Czekam na coś większego.