Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ja nie wiem czy Dex był kiedy kolwiek w formie by zrobić coś ambitniejszego niż satelity lub idlaki Cóż efekt jest taki z dnia na dzień top jeden kurczy się jak kra na rzece. Chłopaki gratuluję Wam szybkiej organizacji, chwili namysłu i szybkiej i skutecznej akcji Takie poranne steki do łóżka to tygryski lubią najbardziej Pro mistrzu Twa energia nawet na banie działa myślę, że można śmiało powiedzieć Chłopaki Cię pomścili. Koniec poematu bo nim skończę pisać znowu kogoś w recki spakujecie Udanej…
Gratulacje. Ale czy nie za wcześnie na fetę? Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca. Z drugiej strony smacznego napchana zwierzyna wolniej sie wlecze i wypoczywa na polabie. Czub pewnie juz zapomniałeś o tej małej stracie ale jak by co to SZO
Marku ten wpis dobrze płacisz mówisz że masz lepsze stawki od Czuba no i odrobina powagi: gratuluję Ci jest czego. Czekam na więcej bo mi Waszych ST jest zawsze mało