Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje, udanego lotu. Pięknie podsumowany stary rok. Na plus dla KNR. Dexowi szo bo to jeden z ulubionych sponsorów i szkoda było by pałzował. Wszystkim udanego Nowego Roku
-
Nie robiąc świniarni po starciem. Lot udany więc gratuluję. Czy mogło być więcej..? Mogło. Z mojej strony lepiej, że było mniej chodź wolałabym wcale Czub bardzo miło, że dałeś coś od siebie na święta innym. Dobre uczynki wracają z podwójną mocą Wszystkim Wesołych Świąt
-
Pomijając szereg wywodów przepełnionych żalem, Gratki Chłopaki i trzymam kciuki oby więcej Waszych ST tu lądowało
-
Gtatki Marku, takie podwójne. Nie ma jak głodny łowczy wracający z urlopu Co do Safara.... Nie umiem powiedzieć nic, więc pomijam temat. Jeszcze kilka dni temu powiedziałbym szczere szo a dziś... Nic.
-
Długo czekałam i zastanawiałam się, czy i jak się wpisać by nikogo nie obrazić. Jeżeli głęboka przestrzeń to szczyt osiągnięć to gratuluję wspięcia się na wyżyny. Bo nie mogę powiedzieć gratuluję zezlomownia floty Czubka, bo jak wyraźnie RW wskazuję była to pustka a nie moon czy planeta kolegi ani już jego flota więc szczycenie się RW na kimś jest tu nie na miejscu. Tak czy siak gratuluję, wow, mega wyczyn byliście lepsi niż piraci . A teraz Czub. Czasem nawet w podły sposób ktoś coś traci, by w…
-
Pięknie Chłopaki na waciki jest a @czubulus tak narzekał, że na waciki nie będzie . Nie jest źle i jest zawsze coś. A to się liczy przy tylu push starciach , sokole oko zawsze coś trafi czekam zatem na więcej Chłopaki