Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czubek zawsze był pyskaty od kad pamiętam i zawsze z Malakiem wymieniali sobie takie czułości To się nigdy nie zmieniło. Co do mojego przezywania - 3 razy byłam kasowana do zera i stawiałam wszystko od nowa z czego dwa razy przez pyskatego Czubka na początku gry za to go bardzo nie lubiłam Co za ironia i jaka odmiana Dla tego teraz pozostaje mi tylko odbudować się i podziękować kolegą za wsparcie
-
Cytat od Turbodymomen: „haha kto by pomyslal ze tak na pixa rzuca sie wszyscy, az mnie korci zeby sie ujawnic boli ze z UFS zrobilem top 1 solo?? i dobrze bo patrzac na poziom jaki soba reprezentujecie to nie warto tracic wiecej czasu na was niz kilka godzin tygodniowo a moze zibika mi te gs za monety wystawila? jak juz tak wszyscy do okola kupuja i zlomuja tylko nie wy ” Rozumiem Turbo każdy ocenia wg. siebie ale prosilabym by mnie nie mieszać do swoich spraw handlowych . NIe każdy musi coś kup…
-
Prędzej czy później każdy z nas trafia na forum od tej drugiej strony to jest pewne , szkoda że akurat musiałam się tak rozłożyć i top 1 solo Jak dla mnie mogła lecieć nawet babcia Pixa lub jego chomik Antek wszystko jedno dałam ciała i tyle i za to przepraszam moich Kolegów. Gratuluję TurboPixiwoi bo jest czego a sobie ... nowego budzika
-
Piękne starcie z mega wynikiem. Szkoda Met, że musiałeś akurat na karpie polować śledzie były zdecydowanie lepsze Atakującym przetopu a Tobie szo
-
Graciochy chłopaki
-
Dziękuję chłopaki za wspólny lot Ja to kocham na doczepkę A jak widzę to nie koniec emocji na dziś .
-
Dostałam linka to się wpiszę Brawo Meciu jak zawsze mistrzowsko Ci to wyszło i Twoim kolegom Gratuluję bo naprawdę jest czego Byś wpadł na wieś kury pogonić
-
Nie bardzo wiem czemu przy tak dużych starciach jako owe zaczyna się ogólne lanie szamba ? I plebiscyt tego lubiłem a tego nie , to mu teraz mam okazję dojechać. A najśmieszniejsze są osoby ,które nie zbudowały ani jednostki na Izarze i zaczynają swoje wielkie wywody . Była okazja, wykorzystał ją Pix jak widać skutecznie . Pro jak na niego przystało przyjmie to na klatę i znowu się odbuduje. Za jakiś czas może sytuacja się odwrócić i tyle, taka gra , kto mieczem wojuje od miecza ginie . Łuki wie…
-
Pixiu gratuluje ,chyba Cie nie doceniłam Zanim mi się pochwaliłeś połowa uni zdążyła już mi o tym napisać -weź popraw komunikację bo kuleje ona Pro bszo. dla mnie jesteś 3 razy Pro W złomowaniu ,padaniu i najszybszemu wstawaniu na nogi <3 ]:-D Sukcesu nie mierzy się ilością pucharów a i tego masz sporo ale dystansem jaki masz do pokonania .Dziś zaczynasz od nowa i czeka Cię kolejna wyboista droga aby stanąć znowu na szycie
-
Brawo, Brawo Jak zawsze mój ulubiony duet wymiata na tym uni Łuki jesteś najlepszym budzikiem, stawiasz na nogi po pierwszym sygnale Czubi Ty wiesz co :] Czekam na kolejne Wasze wspólne St bo świetnie idzie Wam ta współpraca Obrońcy szo. ładnie się chował z flotką
-
Znowu plebiscyt kto kogo lubi a kogo nie . Kto jest najlepszy a kto nie -to widać gołym okiem więc nie wiem o co to całe larum Pokora Panowie ,pokora ....
-
Każdy ma swoje subiektywne poglądy. Nie koniecznie bym się trzepiała właśnie moich, Rudasku Dla mnie Czubi i Pro to the beściaki . A co do Malaka, no i coś dla niego też musiało wpaść tak się starał chłopina - trzeba się dzielić a nie tylko samemu nachapać :D
-
Brawo Chłopaki to jest mega ST i zysk też nie jest zły . Zawsze jakaś parówa mogła zakosić cały złom Nie będę ukrywać,że stresa miałam wielkiego i z urlopu zeszłam by Wam kibicować W końcu dwóch najlepszych graczy na tym uni połączyło siły i od dziś będzie siać postrach Czekam na kolejne ST tego tandemu
-
]W końcu Liczy się tylko zwycięstwo a inne wartości zawsze dla cyferek można zaprzedać ! Brawo ...
-
Z ciężkim sercem i bólem pośladków gratuluję Wam . A Pro -Łuki dziecinko wyśpij się porządnie odpocznij i wracaj do nas . Z chęcią Ci pomogę i wesprę wacikami