Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od zefir: „Tak wygląda mój tydzień. Eko x7. 8 slotów po 9 tur dziennie. images90.fotosik.pl/295/582c8b06ce86e872.png Zniszczone statki = statki zdobyte na ekspedycjach (błąd tłumaczenia na PL) Do tego trzeba jeszcze doliczyć złom zebrany po tych wszystkich walkach z piratami i obcymi: Metal: 75.508.600 Kryształ: 142.443.500 Średnio wychodzi w okolicy 375.000.000 zysku dziennie. Jak to ma się do dziennego zysku z bonusu wydobycia dla Zbieracza? ” U mnie, przy eko 15 x119/120, sam bonus klas…
-
Od kilku miesięcy GF nakręcało ludzi na nową wersję, sporo osób nawet się wkręciło, co widać po tym temacie . Od początku nie nastawiałem się na nic nadzwyczajnego i miałem rację (cytat poniżej). Jednak najgorszy jest sam proces wprowadzania aktualizacji... Najpierw dawkowanie bezużytecznych informacji w żółwim tempie. Później otwarcie PTSa i zanim usunięto błędy oraz popracowano nad balansem, stwierdzono że przyda się zarobić trochę kasy i powstało "uni eventowe", reklamowane jako super prezent…
-
Cytat od zygunia: „@ Danek, jesli sie dokleja kolejne raporty w tym samam poscie, to jasne ze bedzie widoczna edycja. Ale tu sie w stu % zgadzam z Sithxem, jezeli robi to Moderator, to jest to niewidoczne i zadnej informacji o tym nie ma. Mi tez niejednokrotnie edytowano posty, np laczono dwa ktore wstawialam po koleji i robione z tego jeden post. I nie ma wowczas zadnych sladow ze byla jakakolwiek ingerencja moderatora. @Sithx juz edytowalam, sluszna uwaga Mala literowka sie zdarzyla, no ale kt…
-
Cytat od zygunia: „@Danek, co do tych spojlerow, to nie kojarze zeby Gruby wklejal jakiekolwiek spojlery, bo lajkowalam kazde jego wrzucane rw i nie przypominam sobie spojlerow w jego wykonaniu. Tymbardziej ze Ruda pisala kilka dni po rozpoczeciu rozgrywki zeby nie wrzucac w spojlerach , bo jej program tego nie czyta. Nie wiem jak to wyjasnic, moze zostalo to zmienione w celu odsortowania tych niepoprawnych RW przez kogos z temu. Nie wiem, nie bede zgadywac, ale cos tu jest nie halo. ” Ja też ni…
-
Cytat od KKS: „Wziełeś to z Raportów ? ps widzę ja nie stosuje spolerów czemu akurat tylko 1 skoro miałem do ukrycia podobno 10 ? ” S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019] S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019] Pierwszy, to to co wstawiłem. Drugi inny, pierwszy z brzegu. Serio mam wrzucać kolejne linki?
-
Cytat od KKS: „Cytat od Danek: „Zauważyłem ciekawą zależność w tytułach raportów wstawianych przez Grubego. Ogólnie raporty wstawiał normalnie, a te "wadliwe" były w spoilerach - tylko te :D, czyżby chęć ich ukrycia? Sprawdziłem te: 361. 13-11-2019 16:57:18 - Gruby na Perma [Balerion] - 250.65% 122. 05-11-2019 13:32:59 - Gruby na Perma [Balerion] - 250.44% 357. 13-11-2019 16:59:33 - Gruby na Perma [Balerion] - 251.82% I to, które Ciap nie weszło do tabelki z 248,56%. Więc to pokazuje, że to jedn…
-
Zauważyłem ciekawą zależność w tytułach raportów wstawianych przez Grubego. Ogólnie raporty wstawiał normalnie, a te "wadliwe" były w spoilerach - tylko te :D, czyżby chęć ich ukrycia? Sprawdziłem te: 361. 13-11-2019 16:57:18 - Gruby na Perma [Balerion] - 250.65% 122. 05-11-2019 13:32:59 - Gruby na Perma [Balerion] - 250.44% 357. 13-11-2019 16:59:33 - Gruby na Perma [Balerion] - 251.82% I to, które Ciap nie weszło do tabelki z 248,56%. Więc to pokazuje, że to jednak było chyba działanie z premed…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Danek: „więc nie wiem jaka to była skala i różnica %, ale może Gruby nie umie zaokrąglać i źle to zrobił, a że podświadomie każdy działa raczej na swoją korzyść, to i przepis na pomyłkę gotowy. Czy to było działanie z premedytacją czy też nie, ciężko to udowodnić, chociaż bazując na przeszłości, można już jakieś wnioski wyciągnąć :P. ” * Raport * całkowity % * 361. 13-11-2019 16:57:18 - Gruby na Perma [Balerion] - 250.65% * 196 * 122. 05-11-2019 13:32:59 - Gruby na Perma…
-
Hmm, mam mieszane uczucia, z jednej strony Gruby powinien już dawno skisnąć na banie i nie być w ogóle wzięty do S&D, ale z jakiegoś powód nie skisł i do S&D został dopuszczony, a teraz broni się jeszcze regulaminem :D. Inna sprawa, że tu ciągle pokutuje temat usunięcia pręgierza i złagodzenia polityki dotyczącej banowania, ale to inna kwestia, choć jak widać pokrewna i rodzi kolejne konsekwencje. Z drugiej strony, jak już Gruby został dopuszczony do S&D, to dziwi mnie, że nikt (?) go nie pilnow…
-
Cytat od fantek: „Czy posiada ktoś ciekawe info na temat nowej wersji gdzie mamy do dyspozycji nowe statki "Pionier" ? ” Na ten moment za mało jest jeszcze konkretów, tzn. są, ale nie wiadomo co wejdzie na normalne serwery - była wersja 7.0, teraz jest 7.1, która trochę pozmieniała. Tutaj jest o tym dyskusja - Nadchodzi nowe - dyskusja Jest PTS, na którym można testować nową wersję. GF publikuje w różnych miejscach Patch Notes itd.
-
Cytat od Munio_Uni 1: „To jak uważacie farming idlaków na Odkrywcy czy Zbieraczu ? Zbieracz dając 100% speed MT i 2 sloty stara się nadrobić stracone 25% zysku z idlaków i myślę że robi to nieźle. Ktoś napisze że speed MT i sloty da się nadrobić badaniami - otóż nie da się, zbieracz zawsze będzie szybszy o te wartości po jego włączeniu. No i na odkrywcy żal nie wysyłać ekspów zw na anty...więc zyski z idlaków mocno spadają. ” Pamiętaj, że te 100% to do wartości podstawowej, także nie licz że będ…
-
Wygląd
PostZ innych rzeczy związanych z wyglądem nowej wersji - kiedy floty są w ruchu, nie podświetla się ikonka ruchu flot, dzieje się to dopiero wtedy, gdy na nią najedziemy. H1snkEU.png
-
20-11-2019 11:40:38 - Danek [Caraxes] - 503.06% Dnia 20-11-2019 11:40:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 637 _________________________________________ Obrońca moniek ________________________________________________ Mały transporter 134 Duży transporter 24.373 Lekki myśliwiec 216 Ciężki myśliwiec 109 Krążownik 70 Okręt wojenny 10 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.422 Bombowiec 23 Niszczyciel 320 Pancernik 2…