Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za pozdrowienia masz teraz co przetapiać widzę jak się Ciebie trochę zmotywuje i okres przygotowawczy przejdziesz to pokażesz że jeszcze coś potrafisz Obrońcy SzO no i bawimy się dalej fajnie że wojna idzie na wymiany i jest kultura
-
No to i Ja coś od siebie dodam Od samego początku opisu tego starcia jest masa FAŁSZU Cytat od defo: „Ale nas zaczyna zaskakiwać sytuacja, pierwsze floty jakie dołączył to sojusz NuN ! Nikt z korony no szok, co tu się zaczyna dziać ? ” To jest jeden z dowodów bo po pierwsze primo pierwsza flota która wystartowała do obrony była moja a po drugie powiem wam coś w tajemnicy ale nikomu nie mówicie jestem z KORONY Cytat od Raa: „co do korony raven własnie o to chodzi jak sie zachowuje korona, po satk…
-
Lotu nie bede komentował bo i nie ma czego Więc przejdźmy do Dedykacji i Pozdrowień : Pierwsze dla KATHARSIS ponieważ nigdy bym się nie spodziewał że w tych cyferkach poznam przyjaciół na resztę życia Dalej dla przyjaciół którzy cyferki zostawili dawno temu: Hamas, Anulka, Promil. Teraz dla całej KORONY bo z nami jest MOC. No i po kolei OjciecChrzestny sam żeś mnie wywołał to oglądaj , następnie dla Usagi bo trzyma nas twardą ręką i zdaje to rezultat. AzoG dla Ciebie też pozdrówki i zmień ten ni…
-
Raa kolega prosił o opóźnienie to zrobiłem Lepiej dopilnować 10 razy ataku niż raz się pomylić ClubAngel fakt chce być w St ale nie w takim wydaniu może niebawem xD Zmień ten nick poprzedni był lepszy Gratuluje Tobie cieszę się że tak dobrze sobie radzisz Przetop wiem że będzie no i do nastepnego Obrońcy SzO bo na kimś te % do wojny trzeba robić
-
Szkoda na to patrzeć jak sojusznik w reckach jeszcze przy takim % ale zdarza się gratuluje wlotu.
-
Gratki chłopaki ładnego wlotu Złom i dofarm to ładnie wygląda flota się wam rozrasta i dobrze Jeszcze raz gratki xD A obrońcy SzO
-
Gratki Panowie bo ładnie mimo wszystko to wyszło Dzięki za dedki i do nastepnego
-
10-01-2018 14:24:47 - Raven [Brawurka] - 124.24% Dnia 10-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [ERB] ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 200 Krążownik 1.550 _________________________________________ Obrońca Glapswidir ________________________________________________ Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 270 Ciężki myśliwiec 202 Krążownik 135 Okręt wojenny 40 Satelita słoneczny 400 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie dział…
-
Dobra będę pierwszy. Gratulacje szczere bo się po prostu należą. Reszty nie będę wywalał na światło dzienne. Czy zbiórka będzie czy nie to SzO planuje . Dzięki za lot chłopaki.
-
Dawno mnie tu było Czas się podnieść z kolan i częściej Tu bywać mam nadzieję że to coś na dobry początek Ale zaczniemy od pozdrowień no to tak lista jest długa: W pierwszej kolejności dla ADAMA i PATRYKA za godziny spędzone na discu wczoraj i nie tylko Blass dzięki za Tych kilka niewliczonych tutaj rekinów No i oczywiście dla Wuja za pomoc w wojnie i dlatego że to równy gość Dalej dla całego Ekipy Remontowo-Budowlanej No i teraz dla ludzi z którymi grało się tak długo że wszyscy można powiedzi…