Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
GRATKI Dzięki za dedki chlanie i latanie to u mnie standard bez chlania nie ma latania a na razie poprawiam eko ale już niedługo tu coś wstawie xD Dopiero teraz bo było ostre melo w Poznaniu ale powiedziałem że jak wrócę to będzie wpis A wiec tak na wstępie chciałbym powiedzieć że właśnie po tym poznaje się prawdziwego faceta pięknie, po złomie już nie widać śladu i sam już robisz ST po tej odpowiedniej stronie Obrońcy może życzyć żeby język częściej znajdował się po wewnętrznej stronie zębów ew…
-
Na tym uni to na prawdę jaja się dzieją szkoda bo do pewnego czasu było to na prawdę super uni ale niestety zawsze znjadzie się kilka czarnych owiec które popsują dobrą zabawę normalnym graczom.
-
No jeden porządny St'ek dzisiaj nam uciekł lamko ale w to miejsce mamy taką " Truskawke na Torcie " Gratki Obrońcy chyba nie ma co SzO życzyć bo podobno bliżej mu reala niż gry tutaj ale fajnie było jak grał aktywnie dzięki za postawę w wojnie i szkoda że coraz więcej ludzi stąd ucieka jak zaczęło się robić ciekawie Jak ja to mówię lama zawsze zostanie lamą, wiec KORONA dalej do boju musimy panować na UNI
-
Nie wiem kim jesteś i mnie to nawet nie interesuje a takie uwagi radze sobie schować w buty kolego będziesz wyższy
-
Przypatruje się i widzę że sie staracie xD Gratki Złomujcie tak dalej dobijajcie do Topki i może na uni Korona będzie miała konkurencje bo powoli nie mamy na co latać
-
Fakt faktem mam łysola mniej ale już się popracuje nad tym co by status się wyrównał Z mojej perspektywy wyglądało to tak że odsypiałem dzisiaj kilka ostatnich nocy, ale chyba mam jakieś info od boga ( po fakcie ) żeby jednak zdjąć dupe z wyra i sprawdzić co z moimi cyferkami. Jakież to było moje zaskoczenie jak ujrzałem brak jednego z moich ukochanych moonków i to takiego fest rozbudowanego na którym tym razem floty nie było no i wzburzenie moje było oczywiste więc rzuciłem mięsem na ogólnym i …
-
Gratki panowie pięknego starcia Wiciu dzięki za pozdrówki Tutaj zgodzę się z Graczykiem ludzie oddają konta nie wiadomo komu i dlatego to stare porzekadło jest dalej na takim topie. Gratulacje panowie jeszcze raz miłego przetopu wiciu sporo już pancków masz O ile obrońca po przejeciu i zezłomowamiu konta planuje dalszą gre to Pakiecik-Remontowo-Budowlany beaten.gif Szkoda tylko wielomiesięcznej pracy nad kontem nietoperza
-
Akcja szybka skan lot była flota i nie ma floty. VENI-VIDI-VICI Specjalna dedykacja dla rom3k A także pozdrowienia dla Usagi, bzdura, OjciecChrzestny zdejmij ten urlop bo Ci wyzłomuje uni zanim wrócisz, Dill, Pactus oraz Kicki sorrki następnym razem zrobimy to razem A także pozdrowienia dla AzoG'a dzięki za pomoc Oczywiście dla całej KORONY, aKORONA. Także dla ziomków z Uriela: Wujo, Piciak, Blass i całej Ekipie-Remontowo-Budowlanej Obrońcy pakiecik remontowo-budowlany P.s. Cały złom zabezpieczo…
-
Fajnie to wyszło Dzięki za dedki Gratki chłopaki tak wyszło że wczoraj korona sobie grzecznie robiła lulu ale widać nocne ST ktoś zawsze musi u nas strzelić Szkoda złomu odbierzecie pewnie to co swoje , ale fun na pewno był Obrońcy Pakiecik remontowo-budowlany
-
Popieram Graczyka i do zobaczenia na linii frontu w przyszłości
-
No cóż miało mnie tu więcej solo nie być ale jak skończył mi truć Usagi to zaczął AzoG więc proszę jest pooglądaj Pozdrowienia dla KORONA, aKORONA, LSP i znajomych Specjalna Dedykacja dla pcmf bo to największy alkon na ogame Do meritum: Dnia 28-02-2018 00:19:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [Korona] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Big Shaq ________________________________________________ Du…