Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lucyfer: „Szanuj GO sweGO - Bo możesz mieć GOrszeGO! ” Szanuje i nie mam czego sie obawiac. Mi GO krzywdy nie zrobi
-
Graty przetapiaj i czekam juz wiesz na co
-
Cytat od Bunny: „gracz z takim top ma taką flote i nawet jest dla mnie zielony? No jaka ciekawostka. Wrzuc tez starcie na koncie Desika i Kostka lamusie. To pewnie też kupione ” Ty ziomus co jest? ono jeszcze lata? Opierniczasz sie Cytat od Ruda: „Podanie poprawnego nicku w starciach jest ważnym elementem dla obsługi gry i dla nas na Forum. Dlatego proszę @Lucyfer abyś poprawił swój nick w starciu. Dla przypomnienia brzmiał "Do oddania priv". ” Chyba sie pomylilas to Cie poprawie Do sprzedania p…
-
Jako ze obroncy nie bylo nadal a floty expedycyjne powracaly wiec postanowilem przeleciec sie 2raz i dokonczyc dziela Pozdro soj i znajomi #2 Dnia 03-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan S [REPS] ________________________________________________ Krążownik 124.823 Okręt wojenny 69.132 Pancernik 108.968 Reaper 98.019 _________________________________________ Obrońca Imperator ________________________________________________ Mały transporter 8.898 Duży transporter 21.…
-
Siemka wszystkim Pozdrawiam nowych sojusznikow, nowych dostawcow i znajomych troszke moze i ja napsuje tutaj u was szybki lot na akcie jeszcze exp wracaja obroncy zycze szo #1 Dnia 03-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan S [REPS] ________________________________________________ Krążownik 130.000 Okręt wojenny 69.991 Pancernik 110.000 Reaper 98.028 _________________________________________ Obrońca Imperator ________________________________________________ Mały tran…
-
Marleno te ankiety i tak nic nie daja bo zawsze i przewarznie wygrywa x1 tak jak na niektorych uni prosby o zmniejszenie spalania kto chce na x1 grac?3-4k ludzi? nawet nie Ci co chca niech graja ale otworzcie wkoncu normalne uni x5 flo i reszta z ta konfiguracja 50% pz tez styknie w tym wypadku Badz zrobcie rarytas takim jak ja i otworzcie to uni co otwieracie i x5 w ramach fuzji
-
Cytat od Eomures: „Smigol, widzę że bez różnicy jakie uni, ciskaj dalej Companiero! Atakującemu SzO. ” To nie tak bylem z kolega na piwku a akurat wyszlo tak ze szedl po kolejna kolejke i kliknal w tel podglad a tutaj kilka min do ataku bylo chcial uciekac tylko zapytalem co leci pozniej tylko ile ma nn wiec powiedzialem podstawiamy bez liczenia wiec wzialem jego tel (chcecie nie chcecie sprawdzajcie logi ) najlatwiejsza podstawka w mojej karierce ogamnowej. Jarek nie patrzyl ze pali sie 3pl 4mo…
-
czesc Jest duzo tutaj na tym uni graczy dobrych,zajebistych,fajnych i wg Typowac mozna wielu sam wytypuje tutaj 2os Pierwsza to Edol wielu uwaza ze juz nie gra a steka wstawial ostatnio chyba zanim przyszedl ten konkurs zlomomwal wsio i wyfarmial jeszcze wiecej flo zbudowal po zlomie wieksza ze kazdego solo pakowal a druga osoba to Ja Smigol (Pan S) chyba jako jedyny z niewielu graczy na tym uni mialem w reckach te osoby ktorym sie nie udalo badz nie mogli nawet sfarmic(nie wiem czemu)Mi jakos s…
-
A taki pstryczek w nos ogarnialem z tel i nie bylo reckow ale i tak jest dobrze ps. to nie ja jak by cos tylko to zostawiam( ogarnialem ja ) Dnia 30-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jarek [OGS] ________________________________________________ Pancernik 57.000 _________________________________________ Obrońca Pycckuu [KOMPANIA] ________________________________________________ Mały transporter 65.984 Duży transporter 245.090 Lekki myśliwiec 7.146 Ciężki myśliwiec 8.…
-
Gratki noc widac bardzoo udana tu top 1 acs tam top 1 solo przetapiajcie i czekam na kolejne
-
YeahBunny [T R] vs. Toxic Twins [Zubr] ~ 532386.76% [*204*] TOP1 SOLO / TOP 6 OGAME PL x2
Pan S - - Starcia Fenrir
PostGratuluje top 1 rw na miare twojej floty,tylko teraz czekac az pobijesz ten % dzieki za pozdrowienia przetapiaj na co tam chcesz panie Generale