Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 674.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od CzarnyPan: „5 raz powtarzasz że nikt mnie nie lubi, a myślę ze lubi tudzież jestem obojętny znacznie większej ilości ludzi niż ty ” Nikt Cie nie lubi Dlaczego mialby wybierac Team?? uzasadnij... a co oni wiedza wiecej jak gracze?

• Cytat od Kuciapski8: „Uuu taka kradzież złomu spod nosa boli bardziej niż uwiedzienie jego laski na imprezie ale i tak zysk na poziomie ” Jak pisalem wyzej zadna kradziez Grac to trzeba umiec grac graty One

• A nie udalo sie edytowac to walne kolejnego sobie posta ps. Ja osobiicie Pan S aka Smigol prowadze w tym glosowaniu na uni Leda pozdrawiam wszytskich co glosowali I tam nikt nie placze jak Ty ps2 I nie plakaj Panie ktos cie tez pokocha

• Cytat od CzarnyPan: „Jeśli ktoś używa sformułowania "prawdziwy facet" to już wiadomo że jest jakimś troglodytą, który za cechy prawdziwego faceta ” A Ty jestes Facet chodzac w rurkach???

• I braklo tirow graty ale kto by sie spodziewal takiego czegos przetapiaj na tiry bu nastepnym nie braklo ps. cos czuje ze recki tez dofarmialy

• #6 Jak pisalem w 1-ym ST ze zglosze sie po swoje tak dzis to sie stalo. :) Pozdro soj i znajomi :) Dnia 19-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Krążownik 10.063 Okręt wojenny 4.243 Pancernik 1.975 Pathfinder 1.240 _________________________________________ Obrońca dziadek [DnW] ________________________________________________ Mały transporter 12.172 Duży transporter 3.030 Lekki myśliwiec 1.448 Ciężki myśl…

• Odpowiem Ci skoro mnie wywolales FrankBlack to moj rywal z uni Eridanus Ganialismy sie tam Oboje raz Ja raz On. a teraz na nowym uni jestesmy kolegami i Uwazam jego za najlepszego Gracza,gdyz Chlop jest uczciwy i Normalny. w przeciwienstwie do was co tam odwalacie pozdro. i THE END

• #5 Pozdro soj i znajomi :) O 15 24 dostalem takie cos gyazo.com/81d2d2863eba680378d527e247dc0e80 30min pozniej... Dnia 19-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Krążownik 8.658 Okręt wojenny 4.363 Pancernik 1.991 _________________________________________ Obrońca Technocrat Majoris [GaG] ________________________________________________ Mały transporter 2.708 Duży transporter 330 Lekki myśliwiec 4.896 Ciężki…

• Nie chcialo mi sie wszystkiego czytac Ale powiem tak nie broniac czy dogadzajac komus Mozna popatrzec w pkt zniszczonych i na ilosc pkt ogolnych To Marsylia ma taki jaki ma zlomujac a nie tak jak top 5 ma mniejsza pkt zniszczonych jak Ja Ale flo odbudowana napewno za anty bo w 2h nie da sie jeszcze postawic 10k pancy pozdro i jeszcze raz graty

• #4 Pozdro soj i znajomi Obronca calkiem spoko troszke podebral na odbudowe Dnia 19-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Krążownik 9.699 Okręt wojenny 2.869 Pancernik 2.002 _________________________________________ Obrońca Bandit Corona ________________________________________________ Mały transporter 3.891 Duży transporter 915 Lekki myśliwiec 4.297 Ciężki myśliwiec 1.807 Krążownik 428 Okręt wojenny 82 So…

• #3 Pozdro Soj i znajomi :) Dnia 18-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Krążownik 7.307 Okręt wojenny 2.274 Pancernik 1.842 Pathfinder 1.110 _________________________________________ Obrońca Viceregent Serpentis [TPs] ________________________________________________ Mały transporter 8.194 Duży transporter 3.012 Lekki myśliwiec 21.175 Ciężki myśliwiec 1.425 Krążownik 770 Okręt wojenny 462 Recykler 57 Sond…

• Cytat od Inner Demon: „ukradles zlom, ” Zasada jest taka do puki zlom lezy jest NICZYJ!!! Graty zdjecia moonow ale reszty nie ma czego gratulowac Graty @One Soldier Army

• Cytat od ---Webber---: „Gratulacje dla najlepszego gracza uni leda za to wspaniałe ST na chyba najbardziej durnym uni na ogame.pl patrzę na top5 i zastanawiam się po co teraz w ogóle zaczynać grę na nowych uniach ” No przyznam Ci racje Top 5 robi furore

• #2 Pozdro soj i znajomi Dnia 17-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.325 Pancernik 1.656 Pathfinder 829 _________________________________________ Obrońca Czar Euler ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 5.308 Lekki myśliwiec 2.651 Ciężki myśliwiec 1.517 Krążownik 381 Okręt wojenny 230 Recykler 21 Sonda szpiegowska 2.951 Bombowiec 33 Pance…

• Pozdro sojusz i znajomi #1 Lot na akte recki wczesniej juz wyslane,obronca kliknal zaraz po wlocie i przeklikal recki zdazyl przed moimi 20sek szo zycze mimo ze nic nie pisal Odbiore co mi sie nalezy Dnia 16-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Snow [GIT] ________________________________________________ Krążownik 4.500 Okręt wojenny 330 Pancernik 1.600 Pathfinder 1.200 _________________________________________ Obrońca dziadek [DnW] _______________________________…

• Cytat od pekin: „A co zdziwiony? ” Raczej zdziwiona Gratki wlotu

• Gratuluje przetapiaj i lecisz dalej

• Gratki Wodzu przetapiaj tam na co chcesz teraz juz z gorki dawaj nastepnego do wora

• Graty Stare porzekadło prawde mowi SKILA nie KUPISZ

• Sportowy

Pan S - - Sport

@Mati Nie bylo latwo Johnny Weissmuller!!! spoznilem sie o moment