Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pięknie wypatrzone też miałem w tym tygodniu wigilijkę z kolegami z pracy ale Fs zostały porobione ciut przed % no cóż Astro zaczeka jakiś czas obrońcy
-
Niestety kawa w pracy te zasrane 5 minut pozbawila podbicia floty Czasami tak sie zdarza a w 12-15sek na fonie cos wyklikac ciezko, szkoda ze to nie komputer ale spoko byle do przodu. A juz mialo isc Astro 22 w next tygodniu.
-
Ladnie ladnie poszlo oby wiecej takich starc. Kto wie moze kiedys zielu vs Sos bedzie za XxX czasu
-
Co się stało na Xanthus?
Torr3z - - DiD Xanthus
PostTez sie dolacze do watku. Moze GO sprawdzi kto ubil Samurajsky ?? Bo nagle z urlopu powstal i cala surke wlozyl w flote i niespelna dwa tygodnie dostaje zloma przypadkowego pewnej nocy/nadranem i nawet STEJKA nie widac a % bylby duzy bo flota podchodzila pod 1 miliard pkt.
-
Cytat od boniek2242: „Graty!!! Graty !!!! Brawo w koncu ktos tego cwaniaczka upolowal a tak glosno szczekal jak byl soju U-P!! ” Wkońcu ktoś te dziecko uspokoił Nie pierwszy i nie ostatni flame pójdzie z jego strony ... Już w Sojuszu chciałem powoli o Nim porozmawiać by mu spuścić łomot ale już nie trzeba Gratzy
-
niestety widzę poziom na forum maleje kto co napisze to od razu wszystko się wylewa... nie wierzycie trudno ja swoje wiem inaczej takiej floty nie byłoby o tym wie dobrze zielu bo już wiele razy latał ale była zawsze aktywka w trakcie lotu... po 2 chciałem się zalogować by flotę wysłać na FS po ataku ale cóż upierdliwość rzeczy martwych. To tylko gra ale jak zwykle dzieci muszą swoje mądrości napisać. Flota zostanie szybko odbudowana i kara za głupie komentarze też Nie pozdrawiam