Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
Torr3z - - DiD Xanthus
PostThe Best of Best Najlepszy Aukcjoner roku pavcio-aukcja.jpg
-
Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Torr3z [DarkBlue] ________________________________________________ Mały transporter 12.800 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Gary [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 4.500 Statek kolonizacyjny 3 Wyrzutnia rakiet 160 Lekkie działo laserowe 378 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Torr3z [DarkBlue] __________…
-
Wałek roku. Tak jak poprzednik pisał możecie przybić sobie z Naszym kolegom...
-
Właśnie coś czułem na nocce podczas przerwy że coś walnęło i miałem racje Jednak czasami na tym Uni wyludnionym można odnaleźć coś fajnego. Ktoś mnie przegonił w komentarzu o piwku xD jednak ataki na satki nie wygrają oby więcej takich starć Obrońcy
-
Naprawde podziwiam Buleona za checi w ta gre i byciem zlomowanym co tydzien Obroncy Szo
-
Witam w tak piękny dzień wiosenny. Remonty w tym okresie służą podczas składania kuchni zauważyłem lot na mnie. Agresor bardzo ładnie się zachował ale zbyt szybko przecenił swoje statki Cytując Jaruna: gratuluje konsekwentnej akcji, troche mnie rutyna i lenistwo zgubiły pozdrowienia dla Scofielda będzie wiedział ocb Pozdrawiam Pałke Boniek2242, znajomych i Wszystkich wrogów chcących mnie zniszczyć Poniżej wynik Dnia 09-02-2019 11:24:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarun [Sprit…
-
Takiej ilości Gs nie widziałem U Nas xD