Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kruszynka
PostCytat od Sideswipe: „/me szturcha /me tyka Side! :D Nie zasypiaj! Jeszcze trochę! No wiem wiem...ale dzisiaj taki paskudny dzień! :( Może dać Ci coś do posłuchania? Nie mam głośników w kompie więc lipa Na szczęście radyjko jakoś daje radę :D Film na dzisiejszy wieczór? Hmm nie wiem..pewnie jakiś w TV się znajdzie ;) Jaki masz kolor pokoju? Którego? Tego gdzie w większości czasu przebywam OCZYWIŚCIE pomarańczowy :D A w pracy? :p W pracy też..chociaż tutaj jest taki raczej hmm może brzoskwiniowy b…
-
kruszynka
PostCytat od Draken: „Dobry Witaj pomarańczko Która strona teamu jest lepsza i czemu? Yyy....:-x Lubisz muffinki? Czy wolisz inne słodycze? Lubię muffinki, ale w sumie rzadko jadam Inne słodycze też lubię!!<3 Ulubiony członek teamu? Już Side próbował ze mnie wyciągnąć to info! Nie dam się! :D Ulubiona adminka? Hmm....Kasia..Asia...Kasia...na pewno ta która ma "sia" w imieniu! :P Lubisz być zasypywana pytaniami? Zależy jakimi, ale chyba lubię ;)”
-
kruszynka
PostCytat od Draken: „Jesteś pewna, że nic Cię nie przekupi? Macha workiem ciasteczek przed oczami.A co za ciasteczka? :P Ulubiona technologia w grze i czemu ona? Astrofizyka bo daje możliwość kolonizacji Chociaż plazmowa też fajniutka Jesteś śpiochem, którego nic nie obudzi czy się budzisz przy każdym hałasie. Jak już zasnę to nie obudzą mnie jakieś hałasy Ale na dźwięk budzika wstaję praktycznie od razu. Jak można złapać smoki Mocno żeby nie uciekła /me flies away :papa: ” Cytat od smoki: „smoki w…
-
Sideswipe
kruszynka - - Archiwum CT
PostŁeee Side czemu zmieniłeś avatar i sygne? Czyżby smok Ci groził za tamten wizerunek? Miałeś mi powiedzieć o TYM wspólnym mianowniku i pokazać przykład, doczekam się ? Najładniejsza polska aktorka to.... Najładniejsza zagraniczna aktorka to .... Ostatnio stałeś się czepliwy.. czemu?:D Zdarza Ci się za późno spostrzec, że powinieneś ugryźć się w język? Gdybyś był Czkawką z Jak wytresować smoka czy postąpiłbyś tak samo jak on?
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Dobry. Dobry :) Znasz jakieś sposoby, żeby czekanie na coś szybciej się skończyło? Cóż..najlepszy sposób to przespać ten czas A jak nie można to nie wiem.. może granie na komórce?:> Czemu smoki gryzie? Bo ma zakaz palenia ludzi więc chociaż w ten sposób próbuje ich dopaść! Jesteś gotowa na deszcz pytań na IRC sama wiesz kiedy? Pewnie :) Która adminka jest najlepsza i czemu to jest smoki? Najlepsza w czym? Bo każda z nich ma umiejętności w innych dziedzinach :P Jak user chce…
-
Sideswipe
Post/me pac Side Lubisz być pacany? Patrzysz czasami na kogoś tak jak Twoja emotka czyli " " Spadłeś kiedyś z łóżka jak spałeś? LOL czy Ogame? Wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Gdyby istniał wehikuł czasu gdzie chciałbyś się przenieść? Czy pomolestujemy smoka w sprawie o której wczoraj gadaliśmy? Jak nastrój przed listopadem?
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Ave! Ahoj! Jesteś leniwa czy pracowita? Zależy.. można powiedzieć, że jestem pracowitym leniwcem :) Wolisz udowodnić twierdzenie matematyczne, czy napisać esej na wybrany temat? Z polskiego kiepska byłam, wolę matmę zatem twierdzenie matematyczne :) Jesteś nocnym Markiem czy rannym ptaszkiem? On poniedziałku do piątku rannym ptaszkiem bo muszę wstać do roboty a w weekendy bywa, że nocnym Markiem Lubisz 30°C za oknem, czy -20? Zależy od wilgotności powietrza. Ale wolę ciepło…
-
kruszynka
PostCytat od etiud: „ No to pytania... Ximek czy Ogr? Kolejną maskotkę mam sobie wybrać? ;> Lubisz selfie? Nie, bo jestem niefotogeniczna Pomarańcza czy zielone jabłko? Pomarańcza..a właściwie mandarynka :) Kot czy lis ? Hmm...Kot.. lisy przeważnie chyba mają wściekliznę :E” Cytat od Sideswipe: „Ile najwięcej czasu poświęciłaś, żeby doGOnić jakiegoś łobuza? O ile jakiegoś udało Ci się. Hm...raz przymierzałam się do GOnitwy chyba z 3 dni bo był skomplikowany przypadek ale jak już siadłam no to z 1-2g…
-
Sideswipe
PostCytat od Sideswipe: „ Smerfy, Gumisie czy Drużyna RR? Gumisie!!! Swoją drogą wujek lubił mnie tytułować jako "Toadie, mój wierny siostrzeńcu". W sumie nie wiem dlaczego tak zaczął mnie nazywać. ” Spoko, mnie sąsiadka nazywała Smerfetką Skoro "Toadie" to czy nasz SMOD ma konkurenta w Teamie? Czy poświęciłbyś siebie dla innych? Np. zrobiłbyś coś wbrew sobie żeby sprawić komuś innemu radość/pomóc mu? Umiesz kłamać czy zawsze jak próbowałeś Cię na tym przyłapywano? Jak masz zły humor zdarza Ci się w…
-
kruszynka
PostCytat od Sideswipe: „ Jeszcze lepiej. Więc nawet ta jedna osoba nie będzie nigdy pewna. Dyplomacja pełną parą. No ba! dobra jestem co nie? ” Cytat od Sideswipe: „ Rozumowanie zwierząt? Tak po prostu, czy aż tak bardzo lubisz zwierzęta? Bardzo lubię zwierzęta i jak oglądałam Dr Dolittle to mu zazdrościłam bo też chętnie bym sobie z futrzakami pogadała Czujesz związek z o-kruszynkami po chlebie/bułkach? Nie, to moje dalekie kuzynki Nie utrzymujemy jakiś bliskich kontaktów. Czasami jakaś okruszka n…
-
smoki
Post/me pac smoki! Smoki fani tu czekają na wywiad a Ty się ociągasz! /me łapie smoki za ogon i zaciąga do CT Lubisz odpowiadać w CT? Czy w ogromnej złości mogłabyś zjeść zielonego lub pomarańczowego Teamowca? Lubisz być molestowana przez swoich GO? Czy pozwolisz mi dać klapsiora paxowi sama wiesz za co? Obserwowałaś "krwawy" księżyc czy wolałaś słodko spać? Podwiozłaś kiedyś jakiegoś autostopowicza? A sama korzystałaś kiedyś z takiego sposobu transportu? Czy jak Mati będzie mi dokuczał możesz go le…
-
kruszynka
PostCytat od Sideswipe: „ Z tego wszystkiego nieco się wyróżnia "z którą mi się miło rozmawia", ale widzę, że beznadziejny pomysł miałem z tym pytaniem. xd Tak to napisałaś, że tylko ta jedna osoba może się domyślić. :p” Wiesz..pytanie trudne bo jak wymienię konkretną osobę to ktoś inny może poczuć się urażony że z nim się też fajnie gada a nie jest ulubieńcem Cytat od Sideswipe: „ Na czym polega pacanie z wykrzyknikiem? :D” Na tym, że to mocniejsze pacnięcie i bardziej boli! Cytat od Sideswipe: „ A…
-
Sideswipe
PostCytat od Sideswipe: „ Widzę, że Ci się spodobało to określenie. ;p” A bo jak sobie wyobrażę Ciebie jako takiego spalonego raka to musi ciekawie wyglądać Mocno Cię piecze? Czy opalasz się od razu na brązowo? Cytat od Sideswipe: „ Znalazłeś już dla mnie tą muszelkę na plaży? Yep, do odbioru na zlocie. Ewentualnie prześlę pocztą jak odpowiesz na jedno...” Z tym może być problem... Cytat od Sideswipe: „ Jeżeli tak to np. którego filmu (zakładając że byłaby kolejna część)? ... pytanie, które sama sob…
-
kruszynka
PostCytat od Sideswipe: „Dobra, na dziwne tematy schodzicie, pora zejść na milsze. Okeej! :D Kiedy przejmiesz nowy dział? Pasuje żebyś nie siedziała wiecznie na tMOD. :p Zastanawiałam się nad tym, ale myślę że zieloni z kruszynką ledwo wytrzymują teraz a co dopiero jakbym miała więcej działów Spokojnie, będę pilnował, żebyś była bardziej pomarańczowa jak zielona. Dobrze strażniku! Jak coś miej w pogotowiu pomarańczową farbę! Dlaczego ty jesteś... taka (I czy kojarzysz w jakiej bajce był podobny teks…
-
Toadie
PostSkoro kot do Ciebie nie pasuje to dlaczego masz kota w sygnaturze? Dlaczego nie zrobiłeś nicka z liter "The Wall" ? Wg mnie pomysł był OK Gdyby w niedzielę był quiz o cebuli wziąłbyś w nim udział? Lubisz Clint Eastwooda jako aktora? Jak oceniłbyś zakończenie Gran Torino? Myślisz, że było dobre czy czułeś jakiś niedosyt i rozczarowanie? Zdarzyło Ci się obejrzeć film lub przeczytać książkę i wkurzyć się na to jak się skończył/a? Czy zabierzesz Matiego do Wrocławia czy wolisz zamknąć go w szafie?
-
Sideswipe
Posthej raczku Czy często zdarza Ci się przysnąć na słoneczku? Znalazłeś już dla mnie tą muszelkę na plaży? Chciałbyś kiedyś dubbingować jakiś film animowany? Jeżeli tak to np. którego filmu (zakładając że byłaby kolejna część)? Uważasz, że masz ładny głos? Czytałeś lektury szkolne czy raczej ograniczałeś się do streszczeń? Która lektura najbardziej Ci się podobała? Bywasz wredziochem czy raczej starasz się być zawsze miły dla innych? Jaką chciałbyś mieć super moc?
-
Mati
PostCytat od Mati: „ Teraz to bardziej nawet chodzę, jak coś ciekawego jest w Krk Ale jeśli się uda to może z Ogrem się wybierzemy nach Wrocław w czerwcu, nie kolego? :>” A jak Ogr Cię zamknie w szafie i sam pojedzie? Wybaczyłbyś mu? Cytat od Mati: „ Można się pochwalić w towarzystwie kretynką? W jaki sposób? Więcej koleżanek mam z tej drugiej grupy, więc ją wybieram.” No nie znam się na facetach, ale niektórzy lubią przyprowadzać zapewne sexy laski na widok których innym facetom coś tam się podnosi…
-
kruszynka
PostCytat od Mati: „ Czytałaś Orwellowski Rok 1984? W książce tej znajduję się piękna negacja tego co napisałaś powyżej. Przedstawiona w szokujący i straszny sposób, ale jednakowo piękny. Nie czytałam, ale chętnie się dowiem co tam napisali Oświecisz mnie czy wyślesz na czytanie książki? :) Jak zdefiniowałabyś zaufania w jednym, krótkim zdaniu? W sensie zaufanie? hmm...ciężko powiedzieć bo dużo zdań mi przychodzi na myśl. Może po prostu "Nie skrzywdzę Cię". Jaką potrawę z grilla lubisz najbardziej?K…
-
kruszynka
PostOpinia? Owszem każdy ma prawo do własnej opinii ale historia to fakty! Jeżeli pod Grunwaldem krzyżacy przegrali to w jaki sposób być poparł opinie że jednak byli zwycięzcami ? Historii nie zmienisz bo ona się już wydarzyła. Jedyne co to może zostać przekłamana ale wychodzę z założenia, że prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw. Także nie liczy się opinia na temat wydarzenia a sam fakt jego wystąpienia. Opinię to każdy wyrabia sobie sam Co do matematyki nie rozumiem jak można jej nie lubić. Pr…
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Czemu nie lubisz historii? Przecież ona jest wspaniała i logiczna.Draken widzę, że nawiązujesz do wczorajszej rozmowy Po pierwsze wspaniała i logiczna to jest matematyka. Wzory, sposób działania itp. jest określony, nie ma tam miejsca na przypadek. Historia to zbiór wydarzeń, których jest od groma. W szkole historia przedstawiana jest sucho, nudno i ciągle tylko te daty..daty i daty. Takiej historii nie lubię bo kto by to wszystko spamiętał? Jednak jak mam okazję posłuchać …