Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Draken

kruszynka - - Archiwum CT

Oj jakbyś rozdawał ciasteczka to by więcej osób wpadało do Ciebie! /me czeka na ciastko Ulubione ciasto? Upiekłeś kiedyś sam jakieś ciasto? Poszedłeś na wycieczkę w góry i przypadkiem znalazłeś smocze jajo. Co robisz? Lubisz grać w gry planszowe? Jakie najbardziej? Umiesz opowiadać kawały? Gdybyś mógł ożywić jakąś znaną nieżyjącą postać, kto to by był i dlaczego? A z żyjących znanych postaci kogo byś chciał spotkać?

• Draken

Hej Znowu Ci się temat zakurzył! Lubisz sprzątać czy raczej nie zauważasz bałaganu wokół siebie? Jesteś typem imprezowicza czy wręcz przeciwnie? Lubisz obchodzić swoje urodziny czy traktujesz ten dzień jak każdy inny? Czym zajadałeś się w Wigilię? Jakimi cechami charakteru musiałaby być obdarzona Twoja wymarzona dziewczyna? Zdarzało Ci się lunatykować lub mówić przez sen o czym dowiedziałeś się od rodzinki na następny dzień? Masz jakieś zwierzę?

• Sideswipe

Wiedziałam, że odpowiesz, że myszka! A poza myszką co leży po prawej stronie Twojego biurka?:> Poleciałeś w kosmos i ktoś musi naprawić stację księżycową. Aby tego dokonać trzeba "wyjść" na zewnątrz. Zgłaszasz się na ochotnika czy wolałbyś tego uniknąć? Jaką planetę chciałbyś zwiedzić? Wierzysz, że gdzieś we wszechświecie są ufoludki? Jeśli tak, jak według Ciebie wyglądają? Dzwoni dzisiaj do Ciebie NASA i proponuje bezpłatny staż (oferuje tylko mieszkanie i wyżywienie). Zgadzasz się bez wahania …

• Toadie

kruszynka - - Członkowie Teamu

Bziumm! Gdy jesteś chory bardziej denerwuje Cię męczący kaszel czy katar? Masz jakiś wypróbowany sposób na przeziębienie? Idziesz wieczorem ulicą i nagle przed Tobą pojawia się T-rex. Co robisz? Gdybyś był bohaterem Kingsajzu i zmienił się w małego krasnoludka gdzie z racji wzrostu chciałbyś wejść? Gdybyś wynalazł lek uzdrawiający dla chorych na śmiertelną chorobę rozdałbyś go za darmo, pobierał za to niewielką opłatę czy próbował wykręcić jak największy zysk?:> Dzisiaj Lionel Messi dostał nagro…

• Migotka

Lubisz czerwone czapeczki a'la św. Mikołaj? Chodziłaś kiedyś boso w deszczu po łące/ulicy? Pobiłaś się w dzieciństwie kiedyś z jakimś chłopakiem? Miałaś lalkę Barbie? Jeśli tak, lubiłaś się nią bawić? Zdarza Ci się robić coś wbrew swojej woli tylko po to aby zrobić komuś innemu przyjemność/komuś pomóc? Skoro lubisz mieć długie włosy to w jakich włosach preferujesz facetów? Krótkich, długich? a może dready lub irokez?

• smoki

smoki! Jak minął urlop? W skali od 1 do 10 jak bardzo za nami tęskniłaś? Za niegrzecznymi GO (/me wskazuje na Side'a i Ceza) też? Którego zielonka z chęcią przemalowałabyś na pomarańcz? Czy uważasz, że połączenie zielonych i pomarańczowych (czyli każdy byłby GO/MOD) byłoby fajnym pomysłem czy narobiłoby tylko więcej bałaganu? Jaką potrawą zajadałaś się w Wigilię? Dostałaś rózgę czy jednak Mikołaj stwierdził, że w porównaniu z innymi byłaś aniołem?

• Sideswipe

Gorzka prawda czy słodkie kłamstwo? Kiedy wolałbyś aby ktoś był z Tobą brutalnie szczery a kiedy jednak wolałbyś aby troszkę Cię zwiódł żeby zrobiło Ci się milej? Co dla Ciebie oznacza słowo "przyjaźń"? Czy uważasz, że jesteś uzależniony od słodkości? Co leży na Twoim biurku po prawej stronie?:P Jesteś raczej pedantyczny czy mały bałaganiarz z Ciebie? Gdybyś mógł przez 1 dzień być kimkolwiek chcesz, kim byś był i dlaczego? Właśnie rozbił się Twój statek. Przeżyłeś tylko Ty i udało Ci się dopłyną…

• Mati

Cytat od Mati: „Cytat od kruszynka: „Załóżmy, że Rick ożył.. Pink Floydy grają w Twoim mieście i dostałeś wejściówkę za kulisy i możesz spotkać się z zespołem. Co powiedziałbyś Rickowi gdybyś mógł? Co bym nie powiedział zabrzmiałoby pewnie niezwykle banalnie. Dlatego unikałbym takiej rozmowy ;)” ” Czyli miałbyś okazję porozmawiać z Rickiem i nawet byś do niego nie podszedł i nie porozmawiał? A gdyby to on podszedł do Ciebie i zagadał zrobiłbyś tzw. karpia z wrażenia czy raczej na luzie gadałbyś …

• No to męczymy dalej Skoro ciężko Ci wybrać jedną postać z Władcy Pierścieni zatem: Ulubiona część Władcy Pierścieni i dlaczego akurat ta? Czy oglądając Władcę wolałeś sceny z Frodo i Samem i ich wędrówką czy raczej bitwy i "rywalizację" Legolasa i Gimliego? Arwena, Galadriela czy Eowina? Zapewne czytałeś również książkę? Czy próbowałeś nauczyć się języka elfickiego? Gdybyś miał być jednym z mieszkanców Śródziemia do którego ludu/istot chciałbyś należeć? I czemu akurat do tego? Jesteś uparciuchem…

• Mati

Załóżmy, że Rick ożył.. Pink Floydy grają w Twoim mieście i dostałeś wejściówkę za kulisy i możesz spotkać się z zespołem. Co powiedziałbyś Rickowi gdybyś mógł? Umiesz grać na jakimś instrumencie? Jesteś osobą która umie podtrzymać rozmowę i przerwać niezręczną ciszę czy raczej czekasz na ruch/temat jaki nada ktoś inny? Umiesz opowiadać kawały? Masz jakiś ulubiony kawał? Jakiż to?:> Czy jeżeli filmweb określi, że jakiś film jest poniżej 50% w Twoim guście to nigdy go nie obejrzysz? Jesteś punktu…

• Mati

Dobry wieczór Matiuszku! Gdybyś miał możliwość przywrócić do życia jedną ze znanych, ale już zmarłych osób kto to by był i dlaczego? Czy czytałeś jakąś książkę Toma Clancy'ego? Jeśli tak to którą? Właśnie oglądam Telhmę i Louise w TV. Widziałeś może ten film? Co o nim sądzisz? Lubisz silne i zdecydowane kobiety czy raczej spokojne i ciche? Gdyby posadzili Cię na imprezie wśród tłumu rozgadanych kobiet dołączyłbyś do ich rozmowy czy raczej szukał pretekstu do ucieczki? Zdarza Ci się przed snem ro…

• Migotka

Na które uni lubisz najbardziej spoglądać jako GO? Uważasz, że raczej jesteś ostrym czy łagodnym GO? W jakim wieku po raz pierwszy się upiłaś? Uważasz, że umiesz pić i wiesz kiedy powiedzieć STOP czy potrzebujesz kogoś kto Ci to uświadomi? Ulubiony dzień tygodnia i dlaczego ten? Zdarza Ci się że przyśniło Ci się coś kilka razy? Jeśli tak, czy powiesz cóż to był za sen?:> Wolisz facetów w kąpielówkach czy raczej w spodenkach do kąpieli? Umiesz pływać? Który styl najbardziej Ci odpowiada? Wolisz m…

• Sideswipe

Dobry wieczór! Czy boisz się ciszy? W sensie czy jeżeli siedzisz sam w domu/pokoju wolisz aby w tle słychać było TV, muzykę z radia/YT czy jednak umiesz wysiedzieć w cichym pomieszczeniu? Zdarzyło Ci się idąc ulicą pomyśleć o czymś bardzo fajnym/przyjemnym i uśmiechać się tak "sam do siebie"? A czy siedząc przed kompem też zdarza Ci się cieszyć do monitora?:D Jaki jest utwór/piosenka do którego najczęściej wracasz mając zły nastrój? Film który oglądałeś 100 razy a i tak obejrzysz go kolejny raz …

• kruszynka

Cytat od Sideswipe: „/me mac! /me pac Side! Oglądałaś Zorro? Tak! Oglądam go codziennie bo z nim na spacery wychodze hihi Filmy czy serial i dlaczego? Film widziałam ale chyba tylko pierwszą część. O dziwo serial też oglądałam ale nie mam pojęcia dlaczego Jakieś plany na weekend? Tradycyjnie...lenistwo! Masz zamiar w sobie coś zmienić w tym roku? Owszem chciałabym troszkę zmienić nastawienie co do pewnych rzeczy a i zrzucić co niego by się przydało W ogóle masz jakieś postanowienia noworoczne? x…

• W końcu będę miała Cię gdzie gnębić! Któż to był tak wspaniały, że namówił Cię do założenia swojego CT? Dlaczego chciałeś zostać moderatorem? A dlaczego zdecydowałeś się na pomarańcz? Czy nie sądzisz, że w tym kolorze Ci bardziej do twarzy? Boisz się smoka? Ulubiona postać z Władcy Pierścieni? I dlaczego akurat ona? Jeszcze tu wrócę!

• Sideswipe

heloł! Czy łatwo się rozpraszasz? Czy uważasz, że masz wredną naturę? Gdyby rząd chciał wprowadzić nowy system czasu pracy i zapytał Cię o komentarz. Nie tak jak teraz że standardowo jest od poniedziałku do piątku. To jak byś wyznaczył czas pracy? Dałbyś dłuższy weekend czy uważasz że tak jest dobrze jak teraz? Nie wiem czy nie pytałam już o to..jak tak to sorry Ale jakim zwierzęciem chciałbyś być i dlaczego akurat tym? Jak byłeś mały i np. zdrapałeś sobie kolano bo się wywróciłeś to płakałeś cz…

• Toadie

Puk puk! Dzień dobry! Czy zastałam Ogrątko? Hej łobuzie! Jak się spało? Śniło Ci się coś? Lubisz w ogóle śnić? Tylko nie mów że Ci się nic nie śni! Tak nie może być! Może opowiesz najbardziej hm.. dziwny sen? Lubisz spokój..co zatem ciągnie Cię do takich wariatów jak Mati i Cez? Wolisz uczestniczyć w konwersacji czy raczej siedzieć z boku i się przysłuchiwać? Wśród rzeczy, które byś wyrzucił wymieniłeś pizze z ananasem.. nie lubisz ananasa? Skąd wiesz że pizzy z ananasem nie było 50 lat temu? A …

• RevenGee

Cytat od RevenGee: „Mialem sporo na głowie w ostatnim czasie i nawet sama widzisz nie odpisałem, mam nadzieje ze wybaczysz : ) !” Wybaczam! Ale czy to oznacza, że już wszystko pozałatwiałeś i będziesz obecny? Czy znowu będziesz budował napięcie ponad miesięczne aby odpisać? Cytat od RevenGee: „Plany mialem od początku z moja 2 połówką bo jak to by miało byc inaczej :>” I jak się plany udały? Lubisz w ogóle Sylwestra? Bawisz się nadal petardami? Miałeś kiedyś śmieszną lub przykrą przygodę z petar…

• Gratuluję Panowie ładnego ST! Procent powalający a i zawsze fajnie się ogląda sojuszowe ACSy A myślałam, że na yakini już cicho i spokojnie a jak widać gracze tego uniwersum jeszcze potrafią zaskoczyć Przetapiajcie na kolejne latajki Obrońcy Szo lub powodzenia w realu!

• kruszynka

Cytat od szpic: „Wesołych świąt! Wesołych Świąt Takie swiateczne pytanie. Ile kont musi kupić jedna osoba aby dostac pod choinkę nagrodę od GO? Kupowanie kont jest surowo zabronione i jedyne co może dostać taki "ktoś" to karę a nie nagrodę Czy tez czekamy az braknie mu pieniedzy ?? Jeżeli masz informacje odnośnie kupna/sprzedaży kont to od tego jest support a nie ten temat ”