Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Cezarcfc: „Prawie 3 miesiące nikt tu nie pisał czujesz się zapomniana i nielubiana? Tak, bardzo Ale jestem do tego już przyzwyczajona (prawie) :) To pewnie przez te resztki pomarańczowego koloru... A może właśnie przez ten nalot zielonego? :> Tak świątecznie.... Jajka pomalowane, ciasta upieczone? Nie A ciasto kupione o! :P Też masz wrażenie że Wielkanoc to tylko tak marna imitacja świąt w porownaniu do Bożego Narodzenia? Tak, ogólnie w Wielkanocy jedynym plusem był Smigus Dyngus i "wal…

• Gratuluje Panowie! Ładny procencik i zysk też smakowity Przetapiajcie na nowe latajki Cann nawet limfe do życia obudziłeś tym STekiem wow Obrońcy życzę Szo!

• Toadie

oooo mile zaskoczyła mnie Twa odpowiedź Ogrze Nie wiedziałam, że umiesz rymy składać tak dobrze No to czas na kolejną rundkę Kilka pytań w sam raz na czwartkową pobudkę! Piszesz, że w łóżeczku wolisz się relaksować Odkryty przeważnie spisz czy wolisz pod kołderką baraszkować? Flaszeczka niedobra jest na ogrową wątrobę! Mam nadzieję, że nie wpędziła Cię w żadną chorobę? Lubisz zdrowy tryb życia i wcinać zieleninkę? A może jednak na widok fast-foodów masz uradowaną minkę? Hamburger, hot-dog czy mo…

• Sideswipe

kruszynka - - Archiwum CT

hej Sajdzik Dawno mnie tutaj nie było Tęskniłeś za wpisami czy cieszyłeś się że Ci upierdliwców ubyło? Wolisz Wielkanoc czy Boże Narodzenie? A może Walentynki lub Matki Boskiej Wniebowstąpienie? Lubisz w ogóle święta kościelne czy nie ma to znaczenia byle im dalej od ciężkiego programowania się uczenia? Masz marzenie związane ze swoimi studiami? Stworzyć program co przyniesie Ci sławę i uwielbienie? A może wystarczy taki który Twojej ambicji da zaspokojenie? Gdybyś mógł nauczyć się jakiegokolwie…

• Toadie

Dobry dzionek Zieloneczku! Czy lubisz się relaksować na leżaczku? Sączyć soczek a może drineczka? Lubisz jak twarz ocieplają Ci promyczki słoneczka? A może wolisz chłodne pory roku? Gdy po 15-tej jest tuż tuż do zmroku? W chłodne wieczory przed kominkiem posiedzieć? A może przed telewizorem by o świecie się co nieco dowiedzieć? W muzyce ważniejsze są dla Ciebie słowa? Czy może melodia urzekająca Cię co rusz od nowa? Miałeś kiedyś złamaną jakąś kończynę? Odrzuciłeś kiedyś jakąś zakochaną w Tobie …

• Ech Starsky Starsky co ja już z Tobą mam! Nie wiem czy pamiętasz ale obiecywałeś mi, że zabierzesz mnie na jakiegoś ACSa! Te sondy co kiedyś dołączyłam się nie liczą! A tak na serio no to szkoda, że zdecydowałeś się na taki krok bo teraz trudniej będzie Cię namówić na grę. Pamiętam, że już kiedyś miałeś się na eko przestawić i Ci nie wyszło Tak czy siak próbuj! Mam nadzieję, że jeszcze zobaczę Twój nick na nowym uni i czasami się odezwiesz I tak jak Maedhros napisał...skoro z lataniem Ci nie wys…

• Procencik robi wrażenie i z początku sądziłam, że się wszyscy dogadaliście aby raz na zawsze skończyć z grą Jednak widzę, że jednak nie PioTro gratuluję pomysłu i wykonania a BWOLFom tego, że nie bali się podstawić. Bo jeśli dobrze zrozumiałam nie są w jakiejś komitywie z PioTro więc ryzykowali że oni zostaną wystawieni Brawo za odwagę! Agresorom życzę SzO i mam nadzieję, że ta akcja nie przekreśli ich chęci dalszej gry - na Wasacie (? :>). Szkoda by było aby Ursowicze przed łączeniem się wykrus…

• Próby moonowe

kruszynka - - DiD Libra

Temat o tej samej tematyce połączyłam i podklejam jako zbiorczy wątek do umieszczania ofert wymiany prób moonowych. Przypominam, że zgodnie z Regulaminem Działu zabronione jest oferowanie wymiany/prowadzenia moonowek. Proszę przestrzegać obowiązujących Regulaminów

• Libra

kruszynka - - DiD Libra

Błąd dotyczący lagów został zgłoszony w dziale GiK "Błędy w grze" pod linkiem wskazanym przez AmillionPL. Temat

• uni Libra - dyskusja ogólna

kruszynka - - DiD Libra

Przypominam, że Dział DiD nie służy do zgłaszania błędów etc. W przypadku tego typu problemów najlepiej założyć temat w dziale GiK "Błędy w grze" ponieważ tam szybciej Administracja Gry dostrzeże nieprawidłowości w działaniu gry. Odnośnie lagów taki temat już powstał i znajduje się tutaj => klik klik.

• Cytat od Gootek: „ Cezarcfc ale ludzi zastraszyłeś tym potępieniem ” Pff ja się go nie boję! To on się boi mnie, prawda Cez?

• Temat podklejam. Życzę miłej zabawy i owocnych RW

• Rekordy Betelgezy

kruszynka - - DiD Betelgeuse

Temat podklejony. Życzę przyjemnego bicia rekordów

• Temat podkleiłam. Życzę miłej zabawy i wytrwałości w prowadzeniu rekordów

• Kilka nieregulaminowych postów poleciało do kosza. Przypominam, że zgodnie z Regulaminem DiD rozmowy powinny dotyczyć uniwersum Libra

• Migotka

hej Migotka! Więcej jest w Tobie cech bajkowej Migotki czy jednak Malej Mi? Który wynalazek chciałabyś mieć: wehikuł czasu czy urządzenie do czytania w myślach? Przejmujesz się zdaniem innych osób na swój temat? Lubisz swoje imię czy wolałabyś inne? Jak tak to jakie? Gdyby Twój narzeczony spóźnił się ponad godzinę na randkę z Tobą, ale dlatego że spotkał Waszego ulubionego muzyka/zespół to byś mu wybaczyła czy się dodatkowo wściekła, że nie zadzwonił po Ciebie?:D

• Toadie

hej FAficzku! Jak się czujesz ze skrzydłami? Umiesz już latać czy wyrzucić Cię z dziupli jak pisklę abyś załapał o co biega?:D Budzisz się rano i jesteś w bajce Gumisie. Czy zacząłbyś je łapać? A może wolałbyś stanąć po ich stronie? Gdybyś był smerfem to jakby Cię zwali? Maruda, Ważniak a może Osiłek?:> Lubisz geografię więc jakie miejsce byś polecił na tzw. urlop pod palmami i czemu akurat to? Przychodzi do Ciebie Pan Bóg i mówi, że możesz wybrać jakie będzie Twoje życie: szalony podróżnik bez …

• Hej pomarańczowy Zgredku Nie czytałam Władcy, ale i tak zapytam! Czy uważasz, że w książce Władcy był jakiś fragment/postać istotna, która została pominięta w filmach? Jeśli tak co to była za osoba lub fragment powieści? Skoro chcesz być elfem..to powiedzmy, że budzisz się jako elf i Gandalf chce Cię zwerbować do drużyny. Przyjmiesz wyzwanie czy nie skorzystasz i zostaniesz w swojej krainie? Czy umiesz być takim dobrym przyjacielem jak Sam, że nawet w obliczu odtrącenia staniesz murem za swoim p…

• Uaktualniono: FAQ: ACS (system walk sojuszniczych) FAQ: Księżyce (+Próby księżycowe [Moonmaking]) Poprawka w FAQ: Planety - Kolonizacja: Zmiana tabelki dotyczącej kosztów kolejnych poziomów astrofizyki. Dziękujemy chemikos za zwrócenie uwagi!

• Sideswipe

Jakie ciasteczka? Sprawdź dobrze bo chyba tylko opakowanie zostało /me strzepuje okruszki z ubrania Oglądałeś film "Grawitacja"? Stąd moje pytanie o "wyjście" na zewnątrz. Odpowiedziałeś tak lekko jakby to było bezpieczne. A tymczasem krąży tam pełno złomu który jest potencjalnie niebezpieczny. Mimo to byś wyszedł? Ulubiony film gdzie akcja rozgrywa się w kosmosie/jest o kosmitach (oprócz Transformersów)? Lubisz jeść ryby? Masz ostatni kawałek ulubionej czekolady. Przychodzi do Ciebie kolega i b…