Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kruszynka
PostCytat od Mati: „Witam Cię z tego poranka, I zostawiam tu pytanka! Mam nadzieję na odpowiedzi piękne, Takie, że aż z zazdrości pęknę! Kurczę Matiuszku, troszkę mi się zamuliło I aż o dwa dni mnie z CT i rymowania przegoniło Mam nadzieję, że wybaczysz mi taką powolną reakcję Ale me odpowiedzi na pewno Cię zadowolą - wszak zawsze mam rację! Pierwsze chcę zapytać o czasy dawne, Lecz zawsze wspaniałe i zabawne! Gdy głową jeszcze pod stół sięgałaś, Jakie bajki najchętniej oglądałaś? Wszystkie bajki Di…
-
Mati
kruszynka - - Archiwum CT
PostWitaj ponownie Matiuszku Zielony nasz kwiatuszku Jak spędziłeś poniedziałkowy poranek? Oglądałeś w TV teleranek? A tak serio to czy w dzieciństwie Ci się zdarzało Program dla młodzieży oglądać z rana lub gdy się ściemniało? Teleranek, Rower Błażeja a lub katolickie Ziarno A może jakiś inny popularny program oj temu dawno? Poza tym Mati nie odpowiedziałeś na pytanie ważne Proszę potraktuj je niezwykle poważnie! Nadal chcę wiedzieć co by Ci czas na bezludnej wyspie umiliło Dobra książka, radyjko a…
-
Mati
PostWidzę, że Ogrątko Cię rymami zaatakowało I nawet nieźle rymami Ci się odpowiadało Postanowiłam również Cię troszkę tym zamęczyć I moimi rymami umysł Twój podręczyć Gdyby Cię na bezludną wyspę wyrzuciło Co by Ci tam czas jakoś umiliło? Potrafiłbyś sobie poradzić jak Cruzoe lub Cast Away bohater? Czy popłakałbyś się i modlił "Oh help me my father!"? Jesteś raczej człowiekiem zaradnym Czy raczej fajtłapą nieporadnym? Potrafisz rozpalić grilla lub ognisko Czy wolisz aby ktoś za Ciebie zrobił wszystk…
-
kruszynka
PostCytat od Toadie: „Teraz ja się odwdzięczę za Twoje starania, i napiszę wierszem dla Ciebie pytania Cieszę się niezmiernie, że rymy swoje skleciłeś Mile mnie tym dzisiaj w pracy zaskoczyłeś :D Jedni lubią ciepło, inni wolą chłodek. A jaką Ty najbardziej uwielbiasz pogodę? Wprawdzie w grudniu się urodziłam Ale chłodku nigdy za bardzo nie lubiłam Wolę jak jest ciepło by móc w krótkim rękawku chodzić Ale nie za gorąco - przydałby się miły wiaterek by lekko ciałko chłodzić Najlepiej gdy jest około 24…
-
Toadie
PostCytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Jak Ci się podobały pytania rymowane? A bardzo mi się podobały :D Pierwszy myśl jaka Ci przyszła na myśl jak zobaczyłeś te rymowanki to.... "Kruszonkę chyba do reszty porąbało" Ale potem się okazało, że pisanie odpowiedzi wierszem to fajna rzecz :)” ” Czyli jak kiedyś jeszcze zaatakuję Cię wierszem to reakcja już będzie mniej "szokowa" i mnie nie udusisz? Cytat od Toadie: „ żelazna dziewica” Jaka to jest żelazna dziewica? Czy oblał Cię ktoś wczoraj wodą? A…
-
kruszynka
PostCytat od Cezarcfc: „Zielony! Pomarańczowy! /me wylewa kubeł lodowatej wody na kruszonkę No piknie! Jak się przeziębię to mi będziesz rosołek przywoził:P /me rzuca w ceza balonikiem z wodą! Myślisz że dałoby się ukatrupić takiego dajmny na to tygrysa z luku? Ciężko będzie. Ale np. można strzelić w tyłek, a później kilka strzałek tu i ówdzie i powinno dać radę! Tylko nie wiem czy takie podziurawione futro jeszcze na coś by się zdało Strzelałaś kiedykolwiek z luku/kuszy czy chociaż broni palnej? Z …
-
kruszynka
PostCytat od Mati: „Siema młoda! Siema młodszy! :) Jesteś osobą, która umie odpuścić czy zawsze zostajesz przy swoim najdłużej jak się da? Zależy czego sprawa dotyczy. Ale biorąc pod uwagę ogół to myślę, że jestem raczej osobą ustępliwą. Czasami aż za bardzo Ogólnie nie lubię konfliktów a skoro moje zdanie może do takiego konfliktu doprowadzić to z reguły odpuszczam. Oczywiście są małe wyjątki :). Bliżej Ci do osoby o przekonaniach anarchistycznych czy do osoby, dla której szanowanie prawa jest pods…
-
Draken
PostAve Draken! Swoją drogą dlaczego "ave"? Lubisz tą formę przywitania bardziej od "hej, cześć" etc? Jeżeli tak to dlaczego? Lubisz mitologię? Wolisz rzymską czy grecką? Jak tam przygotowania do świąt? Ulubiona potrawa Wielkanocna? Lubiłeś Smigus Dyngus czy raczej unikałeś wychodzenia z domu? Jesteś już jakiś czas GO. Czy uważasz, że nadal masz taki sam zapał jak na początku? Czy po tych kilku miesiącach uważasz, że pomarańczowa strona była tą słuszną? A może jednak zieleń?
-
Toadie
Posthej Ogrątko! Jak tam przygotowania do świąt? Lubisz Wielkanoc czy dla Ciebie to tylko pretekst do dni wolnych od pracy? Jak Ci się podobały pytania rymowane? A jak Ci się pisało rymowane odpowiedzi? Pierwszy myśl jaka Ci przyszła na myśl jak zobaczyłeś te rymowanki to.... Allo Allo z Marie czy Mimi?
-
Mati
PostWitaj Matiuszku, Przebrnęłam przez pierwsze 40 stron Twojego CT aby zobaczyć jaki byłeś kiedyś i skonfrontowac to z tym jaki jesteś teraz. I nasunęło mi się kilka pytan Czy nadal wolisz Kiepskich od Bundych? Jeśli nie to co sprawiło, że zmieniłeś swoje zdanie? Czy nadal gustujesz głównie w białych skarpetkach?:P Dlaczego akurat białe? Napisałeś, że umiesz grać w pokera. Wolisz tego na 5 kart czy Teksas Holdem? Umiesz blefować? Nadal brunetki czy już masz inny pogląd na swój ideał kobiety? Co myś…