Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostW jakiej wiosce znajdował się cmentarz na którym zginął Cedrik Diggory?
-
Harry Potter
PostAby wyhodować bazyliszka trzeba sprawić aby kogut zniósł jajo a później to jajo musi wysiadywać ropucha Chociaż znalazłam info, że kurze też może być..chociaż kogucie brzmi ciekawiej
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
kruszynka - - Piłka Nożna
PostIII kolejka (19.06-22.06) - mecze do typowania niedziela, 19 czerwca 21:00 Rumunia - Albania 1:1 21:00 Szwajcaria - Francja 1:0 poniedziałek, 20 czerwca 21:00 Rosja - Walia 1:0 21:00 Słowacja - Anglia 0:1 wtorek, 21 czerwca 18:00 Irlandia Północna - Niemcy 0:2 21:00 Czechy - Turcja 1:1 21:00 Chorwacja - Hiszpania 1:2 środa, 22 czerwca 18:00 Islandia - Austria 0:1 18:00 Węgry - Portugalia 1:2 21:00 Włochy - Irlandia 1:1 21:00 Szwecja - Belgia 1:0 Mecz punktowany x2 wtorek, 21 czerwca 18:00 Ukrain…
-
PostII kolejka (15.06-18.06) - mecze do typowania środa, 15 czerwca 15:00 Rosja - Słowacja 1:0 18:00 Rumunia - Szwajcaria 1:1 21:00 Francja - Albania 1:0 czwartek, 16 czerwca 15:00 Anglia - Walia 2:1 18:00 Ukraina - Irlandia_Północna 1:2 piątek, 17 czerwca 15:00 Włochy - Szwecja 1:1 18:00 Czechy - Chorwacja 2:1 21:00 Hiszpania - Turcja 2:0 sobota, 18 czerwca 15:00 Belgia - Irlandia 1:1 18:00 Islandia - Węgry 0:1 21:00 Portugalia - Austria 2:1 Mecz punktowany x2 czwartek, 16 czerwca 21:00 Niemcy - PO…
-
Postpiątek, 10 czerwca 21:00 Francja – Rumunia 3-1 sobota, 11 czerwca 15:00 Albania – Szwajcaria 1-0 18:00 Walia – Słowacja 2-0 21:00 Anglia – Rosja 3-2 niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja – Chorwacja 1-2 21:00 Niemcy – Ukraina 3-1 poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania – Czechy 2-0 18:00 Irlandia – Szwecja 1-0 21:00 Belgia – Włochy 0-1 wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria – Węgry 2-1 21:00 Portugalia – Islandia 3-0 Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA – Irlandia Północna 2-1
-
Zgadzam się z ciap! a pff! A tak na serio to sojuszowe akcje zawsze fajnie wyglądają także gratuluję ładnego STarcia Przetapiajcie na nowe latajki! Obrońcy oczywiście szybkiej odbudowy
-
RevenGee
kruszynka - - Archiwum CT
PostHa! Jestem! Bój się!:P Szybko wpadłam do Ciebie co nie? Masz jakaś herbatkę i ciasteczka dla odwiedzających? Czy lubisz zające? Co zamierzasz dzisiaj porabiać? wybierasz się na jakiś kocyk pod drzewkiem czy raczej siedzisz w domu z nadzieją, że upały szybko miną? A nawiązując do naszej rozmowy.. ostatnio przetestowałam pewną rzecz więc jest już sprawdzona i dobrej jakości Mogę Ci podarować, chcesz?:P Wiesz, że nowe to zawsze niebezpieczeństwo rozczarowania, no nie? Czy zapuszczałeś kiedyś brodę?…
-
kruszynka
PostCytat od RevenGee: „SGO Kruszonka ! Hejo łobuzie zielony!:P Mowie sobie wejde na chwile bo nawet nie zapraszasz to sam z buciorami sie wepchaam! Oj nie sądziłam, że byłbyś zainteresowany zajrzeniem w me skromne progi Tylko buty wytrzyj bo mi dywanik pobrudzisz! Co robisz? Aktualnie? Zacieszam się do monitora I w pracy siedzę. Nie lepiej położyć się w słońcu i tej 28!!! stopniowej gorączce ? Ee ja wolę leżeć w cieniu jak jest tak gorąco. Mam złe doświadczenia z leżeniem na słońcu I owszem, lepiej…
-
Toadie
PostWidzę, że prowadzisz w LT Jak się czujesz będąc lepszym typerem od łobuza Ceza i Matiego? Czujesz dumę czy jest to dla Ciebie tak oczywiste, że nie zaprzątasz sobie tym głowy?:D Czy będziesz im to wypominał czy raczej im odpuścisz? Czy uważasz, że mają jeszcze szansę Cię pokonać? Będziesz oglądał Euro 2016? Jeśli tak to czy będziesz się ubierał w barwy biało-czerwone na czas meczów naszych piłkarzy? Co sądzisz o takich ludkach co przed TV się przebierają i malują na biało-czerwono i do tego używ…
-
Cytat od Ramadek: „ dla Dagusi...szo i odbudowy 8-)” a mi to nie życzysz szo? nieładnie! Chłopaki ursowe moje kochane dzięki za słowa otuchy xD
-
Gratuluje STarcia Wyłączyłam wczoraj urlop aby zrobić sojusznikowi PZ i zapomniałam włączyć z powrotem Cóż, za błędy się płaci. Mój pierwszy złom w historii...szkoda, że na nowym uni a nie na starym ale tak już bywa Przetapiajcie na nowe latajki bo moje surowce są najwyższej jakości Ps. dobrze w sumie wiedzieć jaki ze mnie % był
-
Dziękuję za dedykacje Miłe zaskoczenie gdy grac zbanowany nie ma pretensji do swojego GO/SGO i gra dalej Mam nadzieje, że więcej nie "spotkamy" się w niemiłych okolicznościach Gratuluję udanej pułapki, a agresorom życzę szybkiej odbudowy Ps. I nadal tutaj Was pilnuję więc proszę grzecznie i zgodnie z Zasadami Gry grać!
-
Gratki Panowie Zysk jest, procent też nie najgorszy zatem Miło widzieć jak s&d mobilizuje do lotów z kimś innym spoza sojuszu Brawo! Obrońcy Szo!
-
ooo Limfa na Wasacie? Szok! Witaj i szybkiej odbudowy życzę! Agresorowi gratuluję bo procent ładniutki a i zysk miodzio Przetapiaj na nowe latajki!