Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Konto moonowe

kruszynka - - Zadawanie pytań

Jeżeli to faktycznie będzie grał kolega a nie ty na dwóch kontach wszystko jest OK Jeżeli czasami gracie z jednego IP powinniście zgłosić wspólną grę na jednym IP przez support wypełniając ticket wg szablonu. W przypadku gdy on (słabszy) rozbija o Ciebie swoje LMy, ty zbierasz złom musisz mu jego złom odesłać w przeciągu 72h od starcia. W przeciwnym razie grozi Wam blokada kont za push. Takiej pożyczki recyklerów nie trzeba zgłaszać do GO. Zgłaszamy tylko gdy to słabszy zbiera złom i odsyła siln…

• Gra o Tron

kruszynka - - Rozrywka i hobby

Z jakiego rodu pochodziła żona człowieka należącego do rodu, którego powiedzenie brzmi "Nasze ostrza są ostre" i dlaczego akurat ona została jego wybranką?

• Harry Potter

Są ze sobą spokrewnieni?

• Gra o Tron

Margaery Tyrell ?

• VI kolejka - Finał (10.07) - mecz do typowania Mecz punktowany x3 niedziela, 10 lipca 21:00 Portugalia - Francja 1:2

• VI kolejka - 1/2 finału (6.07-7.07) - mecze do typowania Mecze punktowane x2 środa, 6 lipca 21:00 Portugalia - Walia 1:2 czwartek, 7 lipca 21:00 Niemcy - Francja 2:1

• Gra o Tron

Zadawaj

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Draken: „/me ciągnie kruszynka za warkocz Ciekawe skąd wiesz, że ostatnio w warkoczu chodzę? :P Ave pomarańczo miła hejka Dzisiaj jestem w nastroju na pytania związane z filozofią... ojj może być ciężko bo ja nie :D "However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain." - Co myślisz o tym cytacie? Zgadzasz się, nie zgadzasz? A także czemu się z tym zgadzasz albo i nie? Hmm czy się zgadzam? Chyba tak. Pojedyncza jednostka nigdy nie osiągnie zbyt …

• Harry Potter

Zgadza się, zadawaj

• Harry Potter

Dobrze, ale to nie pełna odpowiedź Jeszcze " i co jeszcze udało się jej znaleźć dzięki temu przyrządowi/rzeczy? :P"

• Gra o Tron

Kto uczył Aryę Stark walczyć i skąd pochodził?

• Harry Potter

Jaki przyrząd/rzecz służyła Lunie do odnalezienia stworzeń, które wędrują przez uszy i mieszają ludziom w mózgu i co jeszcze udało się jej znaleźć dzięki temu przyrządowi/rzeczy?

• Harry Potter

Levicorpus?

• Gra o Tron

Jego brat Hoster zaaranżował dla niego małżeństwo z Bethany Redwyne, która należała do wpływowego rodu Redwyne. Brynden Tully odmówił i przez to jego brat powiedział, że jest czarną owcą (kozlem?:P) rodu Tully. Brynden odparł, że skoro symbolem rodu Tully jest pstrąg to powinien być nazwany "czarną rybą". No i ten przydomek do niego przylgnął

• Harry Potter

Strzelam Harry przeczytał w Proroku Codziennym, że ktoś włamał się do skrytki w Banku Gringotta i chciał ukraść coś ze skrytki. Jednak dzień wcześniej tą skrytkę opróżnił Hagrid (towarzyszył mu Harry). I później wyszło że pakunek o którym ktoś chciał ukraść a Hagrid go zabrał zawierał kamień filozoficzny

• Harry Potter

Zadawaj

• Gra o Tron

Zgadza się Zadawaj

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Mroczny dzień Iii tam u mnie słonko świeci :> Boisz się duchów? Tak Wierzysz w życie pozagrobowe? Tak Mogłabyś chodzić o północy po cmentarzu? Albo po jakimś innym przyjemnym miejscu opuszczone zamczysko, ciemny las itp... Chodzić bym mogła jakbym musiała, ale w takich miejscach przeważnie mam schizy i żeby nie ześwirować zaczynam gadać sama do siebie albo śpiewać :P Może jednak w takich miejscach bardziej bałabyś się żywych niż martwych? W takich miejscach chyba nie da się o…

• V kolejka - 1/4 finału (30.06-3.07) - mecze do typowania piątek, 1 lipca 21:00 Walia - Belgia 0:1 sobota, 2 lipca 21:00 Niemcy - Włochy 2:0 niedziela, 3 lipca 21:00 Francja - Islandia 2:1 Mecz punktowany x2 czwartek, 30 czerwca 21:00 Polska - Portugalia 2:1

• kruszynka

Cytat od Mati: „Siemaneczko! Siemanko! :) Wolałabyś łowić ryby czy polować na ptaszki? Raczej łowić ryby. Spokojniejsze zajęcie i jakoś mniej szkoda by mi było ryby niż ptaszka jakbym już upolowała :P Jeśli zostałabyś prezydentem, jaka by była Twoja pierwsze decyzja? Nic mi nie przychodzi do głowy. Chyba nie nadaję się na prezydenta :( Czego nie lubisz w porankach? Budzika i świadomości, że muszę iść do pracy Wolisz mróz czy upał? Ktoś wcześniej już zadał podobne pytanie Wtedy opowiedziałam się …