Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostMoże jeszcze jakaś podpowiedź do pierwszego pytania? A do do drugiego to jedyne co mi się nasuwa to w książce była wzmianka o jej brązowych włosach a ciemnoskórzy mają czarne/ciemne włosy z natury
-
Próby księżycowe
PostTemat podkleiłam Proszę w nim umieszczać wszystkie propozycje przeprowadzenia prób moonowych. Powodzenia z tworzeniem księżyców
-
Harry Potter
PostZgadza się
-
Harry Potter
PostKtóry ze współwłaścicieli Magicznych Dowcipów Weasleyów zginął w wojnie o Hogwart?
-
Rekordy Kallisto
PostW temacie został podmieniony prowadzący. Nowym prowadzącym jest Manamanah
-
Harry Potter
PostStanowisko nauczyciela Obrony Przed Czarną Magią
-
Znalazłam coś takiego Słońce stworzyli Valarowie po tym jak Morgoth i Ungolianta zniszczyli Drzewa Valinoru i uciekli do Śródziemia. Wtedy Valarowie wzięli ostatni owoc i kwiat drzew i stworzyli Słońce i Księżyc, które wysłali na niebo rozpoczynając w ten sposób Pierwszą Erę Lat Słońca i panowanie światła na całej Ardzie.
-
Harry Potter
PostOk, zadawaj
-
Harry Potter
PostWymień 5 sławnych członków Klubu Ślimaka.
-
Harry Potter
PostPeter Pettigrew
-
Zoonk
kruszynka - - Archiwum CT
PostCytat od Zoonk: „ Co sprawiło, że postanowiłeś założyć ten temat? Sam z siebie czy ktoś Cię o to molestował?:D Wystarczy, że mnie o inne rzeczy molestują :D ” Oo a o co Cię molestują? poproszę szczegóły Jeżeli są pikantne może być na priv Cytat od Zoonk: „ Ulubione powiedzonko? kultury!” a sądziłam, że napiszesz "tajest!" Cytat od Zoonk: „ A jaką ostatnio przeczytałeś? Właśnie kończę Metro 2034” Mam nadzieję, że zacząłeś od 2033?:> Jeżeli tak to jak Ci się podobała? Według mnie autor zepsuł końc…
-
Gra o Tron
PostDobrze, zadawaj!
-
Harry Potter
PostZgadza się
-
Zoonk
kruszynka - - Archiwum CT
Posthejoo! Co sprawiło, że postanowiłeś założyć ten temat? Sam z siebie czy ktoś Cię o to molestował?:D Jakie są Twoje pierwsze wrażenia pracy jako GO? Czy tak sobie ją wyobrażałeś? Ulubione powiedzonko? Ulubiona książka? A jaką ostatnio przeczytałeś? Wolisz kosiarkę spalinową czy starodawną kosę? hrhr Wolisz grać na Wasacie czy Merkur? Jaka według Ciebie byłaby wymarzona konfiguracja uniwersum? Boisz się GAdzin czy na razie jeszcze nie?
-
Harry Potter
PostCzy Harry Potter kiedykolwiek spotkał rodziców Neville'a Longbottoma?
-
Gra o Tron
Postnie chodziło mi o żonę bękarta