Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• smoki

kruszynka - - Członkowie Teamu

Kurczę ponad pół roku temu się tutaj wpisałam! Szok! Tęsknisz za pomarańczowym Cezem? Może go znowu przemalujemy? Nawet by nie zauważył Wakacje minęły..urlopy zapomniane... wypoczęłaś chociaż troszkę? Czy masz już na tyle twardą skórę, że nie ruszają Cię obrazy od zbanowanych graczy czy jednak czasem miewasz dość? Gdybyś miała zatrudnić pracownika zupełnie zielonego do ważnego zadania: wolałabyś geniusza, którego trzeba ciągle popychać aby coś zrobił czy pracowitego i zmotywowanego ale mnie rozg…

• ciap

kruszynka - - Archiwum CT

Cytat od ciap: „Cytat od kruszynka: „ Ulubiony smak lodów? Nie lubię tych z rodzynkami. Mam w mieście przepyszne lody i tam najbardziej mi smakuje truskawka-śmietanka. Stawiam piwo że lepszych nie jadłaś. ” ” Piwo? pff! co najwyżej soczek A i tak znowu byś przegrała Chociaż..kto wie Umiesz przegrywać? Cytat od ciap: „Cytat od kruszynka: „ Wzruszasz się na filmach?:> Czasem. O zgrozo! ” ” Na jakim filmie się wzruszyłaś? Cytat od Cezarcfc: „Cytat od ciap: „ Uważasz że słuchanie się kruszonki zapro…

• kruszynka

Cytat od Draken: „/me patrzy zazdrośnie na pomarańczowe gwiazdki SGO hyhy a patrz! Dobra książka czy dobry film? A muszę wybierac? Lubię czytać, ale jak mam dobrą książkę w łapkach to czytam ją w jeden dzień i się wsciekam że już się skonczyła Ale chyba jednak wybiorę książkę Marvel czy DC? Nie kojarzyłam nic z DC ale google mi pomogło. Wybieram Marvela ;) Ulubiony sport? Hm.. do oglądania czy uprawiania? :E Joffrey czy Tommen?Żaden, ale jeśli miałabym wybierać to wolałabym ciapowatego Tommena. …

• Gratki Cann Miło widzieć, że ktoś ze starej Ursy jeszcze lata Obrońcy Szo!

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Zielony! Pomarańczowy! Może chciałabyś potrenować umiejętność fochowania? Mogę potrenować, a jesteś specjalistą? :P Czemu nie chcesz powiedzieć kto największy troll? Bo nie wypada Myślisz, że ta osoba by się obraziła? W sumie... generalnie myślisz, że trolle/mendy się obrażają gdy nazwie się je trollami/mendami? Zależy jakie trolle i jakie mendy. Te które zdają sobie sprawę ze swojego mendostwa (np. TY :P) lub trollingu się raczej o to nie obrażają. Gorzej z osobami nieuświad…

• kruszynka

Cytat od Draken: „/me odkurza temat Dzięki Pajęczyny też zlikwiduj Co wolałaś? Wakacje czy rok szkolny? I czemu? Wakacje Na moim osiedlu mieliśmy zgraną paczkę więc fajnie było móc się spotkać wcześniej niż dopiero po lekcjach Ale rok szkolny też miał swoje zalety Gra o Tron jako książka czy serial? Książki nie czytałam więc ciężko mi to porównać. Ulubiona osoba w teamie? Takiej jednej ulubionej nie mam, ale mam kilka osób na których "widok" się cieszę Jak jesteś zła to to widać i słychać czy ra…

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „/dusi się od kurzu I prawidłowo! To kara za olewanie :( Nikt tu nie pisze bo bo nikt nie lubi pomarańczowego koloru.... Nikt tu nie pisze bo nudna jestem. Kolor nie ma nic do rzeczy :P Gdzie twój zielony nick? Nie wspominając o randze.... Siedzą ukryte w profilu Może kiedyś sobie na jeden dzień zmienię :> Gdzie chciałabyś moderować w MN gdy z całego forum już tylko ten dział zostanie? Wszędzie tam gdzie są quizy, które tak kochasz. Pozamykałabym je z dopiskiem "to wina ceza!"…

• Gra o Tron

kruszynka - - Rozrywka i hobby

Tak

• ciap

Jesteś ufna wobec ludzi czy jednak trzymasz ich na dystans? Skąd właściwie taki nick? Wiążę się z nim jakaś historia?:P Chodziłaś kiedyś boso po deszczu? Ulubiony smak lodów? Ulubiony film? Jaki program jest dla Ciebie niezbędny i zawsze w pierwszej kolejności go instalujesz po formacie? Wzruszasz się na filmach?:>

• Gra o Tron

Zniknął i wszyscy sądzili, że zginał. Pojawił się w ostatnim sezonie serialu by uratować dwójkę młodych ludzi uciekających przed Innymi. Jedna z tych osób należała do jego rodziny. Przeżył po drugiej stronie muru chociaż Inni chcieli go przemienić, ale dzięki Dzieciom Lasu udało się go "uratować". Jak się nazywał ów człowiek?

• Toadie

Na razie serial oglądam ale nie bez jakiegoś wielkiego "och" Co do bohatera to praktycznie od pierwszej sceny pierwszego odcinka polubiłam Lucjusza Vorenusa ale chyba też dlatego, że lubię tego aktora Pullo też nie jest zły. Przypomina mi troszkę Bronna z Gry o Tron, taki zawadiacki, ale dający się lubić Julka Cezara nigdy bym nie obstawiała za faworyta..:D O jakich innych możliwościach, które dawała epoka mówisz? Rozwiń swoją wypowiedź Czy uważasz, że w tamtych czasach można było liczyć na praw…

• Gra o Tron

The Gift?

• Toadie

Po Twoich ochach i achach zaczęłam oglądać "Rzym". Po którym odcinku stwierdziłeś, że to super serial? Którego bohatera najbardziej lubisz? Ja po 3 odcinku chyba mam już faworyta.. mam nadzieję, że go nie zabiją Myślisz, że odnalazłbyś się w starożytnym Rzymie?

• ciap

Kruszkocez? Nie znam takiego potwora Lepiej Ci w CT czy PU? Komu wolisz bardziej dokuczać: cezowi, ximkowi czy Drakenowi? Kogo z Teamu najbardziej lubisz i dlaczego to nie jestem ja?:( Dlaczego nie chodzisz spać jak grzeczna dziewczynka tylko po nocy buszujesz?:> Co Ci się ostatnio śniło?:> Chciałabyś zzielenieć? Zostań w GiKu, nie idz do HP! Tam straszą!

• Harry Potter

Zgadza się Zadawaj

• Harry Potter

Jakiej marki był samochód Artura Weasley'a, który umiał latać?

• Problem falangi

kruszynka - - Błędy w grze

Zasięg falangi wyliczamy na podstawie wzoru : ZFc = PoziomFalangi ^ 2 - 1 Falanga na poziom 4: 4^2-1 = 15 układów Falanga na poziom 5: 5^2-1 = 24 układy Wszystko jest w porządku. W Antigame pokazuje Ci jaki zasięg będzie miała falanga jeżeli rozbudujesz na poziom 6. Widać to nawet na Twoim screenie.

• Harry Potter

w Rumunii

• Ciężko tutaj wszystko wyjaśnić bo pewnych rzeczy nie powinieneś podawać na forum Jednak jedyne co mi przychodzi do głowy to być może zapomniałeś, że przy przenoszeniu planety floty tam stacjonujące wysyłane są z misją stacjonuj z prędkością 100% na nowe koordy, Skoro planeta z moonem została przeniesiona a flota stała na moonie to ze "starego moona" została wysłana na "nowy" moon. Z FAQ: Relokacja planet Cytat: „Flota zostanie przeniesiona na nowe koordynaty tak jak przy misji stacjonuj z prędko…

• oj Cann tak brzydko Zoonka zbić Niedobry Ty Gratuluje kolejnego ST Zoonk łośku zakręcony Szybkiej odbudowy!