Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lista nagrodzonych graczy dostępna jest tutaj klik klik

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Ruda: „Cześć cześć :P Wierzysz w dawanie drugiej szansy? Myślę, że tak. Każdy czasami popełni głupi błąd, ale dzięki temu może wyciągnąć odpowiednie wnioski. Przekreślanie kogoś za pierwszym razem może być krzywdzące. Co bardziej się dla Ciebie liczy, droga czy cel? Hm...ciężkie pytanie Nie wiem, chyba cel :) Na co Twoim zdaniem szkoda czasu? Na fochy i bezsensowne kłótnie ;) ”

• Toadie

a łokciem? O czym dzisiaj myślałeś jak wracałeś z pracy?

• Ruda

hej Dlaczego Toadie pokazuje Ci swój nos (patrz post nade mną :P)? Podoba Ci się jego nos czy uważasz że jest za różowy? Sądzisz że to od alkoholu? Czy uważasz, że moderator powinien moderować pod wpływem? Co gorsze według Ciebie:walnąć się w mały palec u stopy czy nadepnięcie na klocek Lego?

• Toadie

Mieszałeś kiedyś coś kolanem?

• Multikonta

kruszynka - - Zadawanie pytań

Zrobił się lekki offtop i kilka postów poleciało do kosza. Przypominam, że Dział Zadawanie pytań służy do innych celów niż dyskusja na temat kompetencji teamu. Jeżeli ktokolwiek ma obiekcje co do pracy któregokolwiek z członków Teamu to skargę należy napisać poprzez system Support. Odnośnie pytania zadanego przez @malach33 to zgodnie z Zasadami Gry zabronione jest posiadanie więcej niż jednego konta na danym uniwersum. Jeżeli masz podejrzenia co do gracza, że łamie on w/w zasadę proszę o wysłani…

• kruszynka

O takich sprawach nie mówi się publicznie!

• kruszynka

@Mind_war kUamczy :x

• kruszynka

Cytat od Toadie: „Siema kruszonka o/ hej Ogrątko :) Na początek gratulacje/wyrazy współczucia (wybierz sama to co jest odpowiednie :P), bo jutro minie Ci 2 lata w zielonych, a wczoraj minęło Ci 3 lata w pomarańczowej części teamu. hehe dziękuję Kurde ten czas tak szybko mija, że nawet nie zauważyłam że rocznica jest :( Szybko minął Ci ten czas w teamie? Bardzo szybko :) Żałujesz lub żałowałaś kiedyś decyzji o dołączeniu do teamu? Nie żałuję i chyba nigdy nie żałowałam. Czasami były chwile zwątpi…

• Przypominam, że zgodnie z Regulaminem Działu Gry nie zamieszczamy tutaj pytań odnośnie otwarcia nowego uniwersum. Jeżeli taka informacja się pojawi zostanie umieszczona w Dziale Nowe Uniwersa oraz w temacie Nowe uni - nowe możliwe opcje

• Ruda

heloł Ale Cię chłopaki tutaj męczą Lubisz to?:P Jak Ci się podobał ostatni sezon GoT? Ulubiona postać żeńska w GoT to...? Odpowiedź uzasadnij Ulubiona postać męska w GoT to..? Odpowiedź uzasadnij Gdybyś miała wybierać ród do którego miałabyś należeć to który byś wybrała? Czy uważasz, że zawsze książka będzie lepsza od jej adaptacji czy jednak znasz przykład gdzie film okazał się lepszy? Jaki serial byś mi jeszcze poleciła? Wolisz komedie, horrory, dramaty czy filmy sf? Gdybyś miała być postacią …

• kruszynka

Cytat od Ruda: „/me odkopuje wątek /me dziękuje i przeprasza że się tak z odpowiedzią guzdrała :D Gdybyś mogła cofnąć czas, do którego okresu swojego życia byś wróciła? Zdecydowanie do podstawówki. Najlepiej 7 albo 8 klasa <3 Zieleń czy pomarańcza? Pomarańcza Chociaż odkąd jestem pół zielona to już tak na zielonki nie narzekam :P Wolisz wypoczywać aktywnie czy raczej wolisz nie robić nic? Wolę nic nie robić. Chociaż miewam zrywy typu "ech rusz tyłek!" Jaki film mogłabyś polecieć? Za dużo fajnych…

• a miał kończyć! Ach ci nałogowcy... Gratuluje Zoonk kolejnego ST na koncie Fajnie, że jednak nie do końca pożegnałeś się z Ogame Powodzenia w dalszych atakach! Obrońcy Szo!

• Rekordy Kallisto

kruszynka - - DiD Kallisto

W związku z rezygnacją Mari z prowadzenia tematu czy jest jakiś chętny aby podjąć się tego trudu? Chętnych zapraszam na pw.

• @Zoonk Ty łobuzie szkoda że odchodzisz ale trzymam Cię za słowo że wrócisz do nas dziękuję Ci za miłe spędzone chwile i że za mną wytrzymywales buziaczki Agresorowi gratki

• Ruda

ahoj zielonko Nie tęsknisz za tym ładnym niebieskim kolorem rangi? Rozważałaś kiedyś złożenie podania na GO? Wolisz terroryzować Ceza czy Toadiego? 3 cechy zewnętrzne jakie powinien posiadać Twój wymarzony facet to...? 3 cechy charakteru jakie powinien posiadać Twój wymarzony facet to...? Czy potrafisz zmienić o kimś zdanie, jeżeli już sobie jakieś wyrobiłaś czy jednak trzymasz się pierwszej oceny? Zamierzasz kiedyś zagościć na jakimś zlocie? Dlaczego akurat rudy kolor włosów? Grałaś kiedyś w ro…

• Zoonk dziękuje za pamięć i pozdrowienia I oczywiście gratuluję kolejnego STejka na koncie!

• Kiedy nowe uni

kruszynka - - Zadawanie pytań

Temat niezgodny z regulaminem działu GiK.

• oo Joincik nie wiedziałam, że jeszcze tutaj pykasz Gratuluje udanego ST i powodzenia z kolejnymi! Obrońcy Szo!

• Sprawa wyjaśniona, zatem