Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
PostDagusia To Twoje liczby?:D
-
Rekordy Uni68
PostCytat od ciap: „Dorobiłam się metalu 44 ale Ty nie wpisujesz 2 osób to jeszcze musisz poczekać z 2 lata na metal 45 ” Słoneczko zasady to zasady Dzięki zefir:) Aktualizacja Powodzenia w badaniach:)
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja Zima tuż tuż a temat kuleje.. @zefir @ciap dawno nic nie dodawaliście
-
Graty debiutu Cisnij ile sie da;p Wiekszosc tego uni to juz emeryci:) Yakuza no wlasnie czemu nie widzialem Twojego Stejka od dluzszego czasu??
-
Dziennik Nowego konta
19dawid45 - - DiD Quantum
Posthahah Ciapeczku masz racje!!:*
-
Cytat od pl1...: „a mnie juz nie pozdrawiasz? starcie gratuluje jak najbardziej jj totaki dawid albo ten jaku mu tam bylo z Twoich czasow jescze bociek nie pamietam nicka ale sobie napewno przypomne, mam na koncu jezyka no nie przypomne sobie w kazdym razie byl koloo co wiecej zlomow wychaczyl niz jj i dawid razem tylko sobie no nie umiem jego przyppomniec ale napewno pamietacie ” Aleś uszczypliwy ostatnio:) ostatnio fakt łapałem złom za złomem ale co to za złom jak same dt?:D
-
Dziennik Nowego konta
19dawid45 - - DiD Quantum
PostSojusz CENT-PAX polecam;p W miare aktywny a szukamy aktywnych do gry
-
Maciaks nick taki jak zawsze 19dawid45 Jeszcze chemik gra nadal... Ktoś jeszcze?:)
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja 'Ładny strzał. Ostatnio coś temat przymarł może zła pogoda go ożywi?:D
-
Graty obrony na tym uni ciagle cos sie dzieje!! Metale i krysztaly:) Jak dawno tego nie czytalem na forum Q Atakierowi Szo... Rowny z niego gosc i zaciecie do gry ma
-
Zawsze w tym forum bawiło mnie ciagle to samo Ktos trafil cos wielkiego lub ktos czesto cos trafial to od razu kupuje konta itd itd A jak jeszcze ktos taki jest na czele top to juz wogole 5 wyplat na miesiac na ogame wydaje;p Graty Starcia Ladnie sie je czyta, Pokonanemu Szo jako ekowiec;p Lub zycia w spokojnym Realu:)
-
Rekordy Uni68
PostDodano.. Jeszcze jest troche rekordow bez wpisu...postarajcie sie dopisac je:)
-
Rekordy Uni68
PostAktualizacja Troszke tych rekordow doszlo kilka wzmocniliscie Gratuluje i czekam na wiecej